Keresés

Részletes keresés

,nacional, Creative Commons License 2025.11.22 0 0 13

ez nem leht normális

Előzmény: Törölt nick (6)
XNC Creative Commons License 2025.09.20 0 0 12

Kérdezd meg a Ferit. Neki csak 1 heréje van. :)

Törölt nick Creative Commons License 2025.09.16 0 0 11

https://en.wikipedia.org/wiki/Phalloplasty

Aki nem tud angolul, az használhatja a fordítót.

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2025.09.14 0 0 10

Ahogy olvastam, igen, meg tudják oldani a húgycsövet, és így a vizelést és az ejakulálást is. Talán még a merevedést is.

Előzmény: gtxfan78 (9)
gtxfan78 Creative Commons License 2025.09.14 0 0 9

OK. Az még nem világos, hogy egy így kialakított pénisz az esetében fel fog-e állni, és jön-e majd rajta ki ondó? Vizelni tud-e majd vele?

Előzmény: Törölt nick (6)
Diótörő Creative Commons License 2025.09.14 0 0 8

Most boldog vagy ?

Előzmény: pocsaniko8.4 (7)
Törölt nick Creative Commons License 2025.09.13 0 1 6

Látom nem érted. Aki nőből akar férfivá válni, annak kialakítanak péniszt. Mivel a műtéti technika már ki van dolgozva, ezért ez az olvtárs esetében is szóba jöhet. Életkorára tekintettel talán még a TB is finanszírozná.

Előzmény: gtxfan78 (5)
gtxfan78 Creative Commons License 2025.09.13 -3 0 5

Most akkor operálja át magát nővé? Érdekes opció, de szerintem a kérdező nem ebbe az irányba rollolna.

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2025.09.12 0 1 4

Kedves Dani,

Megérintett a történeted, bár nekem másfajta problémám volt/van (férfi vagyok), ami részben úgy tűnik megoldódott. De most nem rólam van szó. Már Mo-n is vannak nemváltó műtétek, melyek során nőből férfivá operáltatják át magukat emberek, ennek része a péniszképzés. Szóval van már rá kidolgozott műtéti technika és mivel te eredetileg is férfi vagy, nagyobb az esélyed a sikerre. Én megérdeklődném hogy a TB támogatja-e ezt a műtétet esetedben.

Itt elég sok hasznos információ van: https://balajthyplasztikaisebeszet.hu/oldalak/transzszexualitas-miatti-mutetek/128/?page_id=transzszexualitas_miatti_mutetek

tekerj le a Nő-férfi (F to M) transzszexualitás részhez.    

Előzmény: Dani.94 (0)
Törölt nick Creative Commons License 2025.09.12 0 1 3

Prosztatamasszázs megoldást jelenthet az ürülésre: https://www.fatimamassage.com/prosztatagyogymasszazs

De szerintem ne itt tájékozódjál. 

Diótörő Creative Commons License 2025.09.12 0 0 2

Ez borzalmas, még sose hallottam ilyenről. Sajnos félelmetes bajokat lehet összeszedni és később már nincs jó megoldás.

Próbálj fantáziálás révén maszturbálni, vagy valahogy ingereld magadat, át kell helyezni az erogén zónát, hátha összejön a sűrűbb ejakuálás.

marjori Creative Commons License 2025.09.11 0 0 1

A hormoncsökkentés nem lenne opció neked? 

Dani.94 Creative Commons License 2025.09.10 0 0 0

2025.09.08.-án vagyis tegnap előtt felkerestem egy orvost, aki sajnos nem hajlandó eltávolítani a heréimet, mivel szerinte épek, és egészségesek. Hiába számoltam be neki a problémámról, egyszerűen nem hajlandó ebben segíteni. Azt tanácsolta váltsak életmódot, sportoljak, és ne gondoljak erre mindig.

Amúgy az orvosi jelentésben ezt írta (bemásolom ide):

"Előzmény:

2019.11.29-én radikális péniszamputáció történt előrehaladott necrotizáló balanitis miatt. A külső penisz eltávolításra került, a megmaradt urethra a pénisz tövénél felszínre hozva. Herék megtartva, mivel gyulladásos vagy daganatos érintettség nem volt. A beteg rendszeres kontrollvizsgálatokon jelenik meg.

Anamnézis / Beteg panaszai (aktuális):

A beteg elmondása szerint a megmaradt belső péniszcsonk rendszeresen és intenzíven megmerevedik, különösen reggeli órákban és pszichoszexuális ingerekre. Az erekció nagyon feszes, néha lüktető, szubjektíve kellemetlen.

Az erős feszesség miatt a vizeletsugár iránya gyakran felfelé térül, különösen reggeli órákban, amit a beteg zavarónak, nehezen kontrollálhatónak ír le. A vizelet gyakran nem a célnak megfelelően ürül, emiatt frusztrációt jelez.

A herezacskó színe időnként sötétebb, kékes-lilás árnyalatú, különösen tartós merevedés után, amit a beteg „kék golyó” érzésként jellemez.

Ejakulációja csak 1–3 havonta fordul elő, hosszabb ingerlés után. A beteg a herék eltávolítását kéri, mivel úgy érzi, a hormontermelés nem kívánt szexuális aktivitást tart fenn.

Fizikális vizsgálat:

Műtéti heg gyógyult, gyulladás, váladékozás nincs

Megmaradt corpus cavernosum csonk erősen feszes tapintatú, körülhatárolható, nem érzékeny

Herezacskó bőre kissé livid, sötétebb tónusú, fájdalmatlan

Herék: megtartottak, kissé teltek (~30 ml), ép konzisztencia

Funiculus spermaticus szabad, mellékherék nem érzékenyek

Urethra nyílás a pénisz tövénél átjárható

Vizelés lehetséges, de erős erekció idején a vizeletsugár előrefelé, enyhén felfelé térül

Diagnózis:

Z09.8 – Kontrollvizsgálat urológiai beavatkozás után
F52.2 – Orgazmushiány, ejakulációs zavar
N48.89 – Egyéb meghatározott pénisz-rendellenességek (belső csonk feszessége)
R39.1 – Vizelési nehézség nem obstruktív okból (vizeletsugár irányának eltérése)
R20.2 – Szubjektív feszülésérzet
Z70.8 – Szexuális tanácsadás szükségessége
R68.89 – „Kék golyó” típusú panasz
Z90.79 – Egyéb húgy- és nemi szervek műtéti hiánya

Orvosi állásfoglalás – hereeltávolítás iránti kérelem:

A herék eltávolítását a beteg kéri, indokként a nem kívánt hormonális aktivitást és szexuális működés fenntartását nevezi meg.

A jelenlegi fizikális és ultrahangos vizsgálat alapján a herék épek, szerkezetük megtartott, orvosi indikáció az eltávolításra nem áll fenn.
A beavatkozás jelentős hormonális következményekkel járna, melyre csak szigorú pszichiátriai véleményezés és endokrinológiai konzultáció után, speciális esetekben kerülhet sor.

Javaslat:

Hereeltávolítás nem támogatott jelenleg, a kérés dokumentálva

Andrológiai és pszichológiai tanácsadás ismételten felajánlva

Endokrinológiai kivizsgálás kérhető, ha hormoncsökkentő terápiát kíván a beteg

Vizelési helyzet: testhelyzet módosítása (pl. ülve vizelés) segíthet

Relaxációs technikák, stresszcsökkentés javasolt

Következő kontrollvizsgálat: Újabb panasz esetén

Dátum: 2025.09.08."

Dani.94 Creative Commons License 2025.09.10 0 0 topiknyitó

25 éves koromban egy nagyon súlyos fityma alatti fertőzés miatt amputálni kellett a teljes külső péniszemet, és a belső részből kb. 1cm-t. Igazából részben az én hibám is mivel több hónapig nem mentem vele orvoshoz, csak mikor már nagy volt a baj.

2019.11.29.-én volt az amputáció egy vidéki Magyar kórházban.

Úgy képzeljétek el kívülről a dolgot, hogy megvannak a heréim, és a volt péniszem helyén egy lyuk, ott jön ki a pisi, meg néha nagy nehezen az ondó.

A problémám az, hogy nem tudok ejakulálni, csak kb. 1-3 havonta, emiatt nagyon frusztrált vagyok, hogy mindig tele vannak a heréim. Érzem, hogy belül mindig merevedésem van, de nem tudok elmenni.

Lehet ezzel valamit kezdeni?

31/F

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!