(Rém)álom az Elm utcában Trauma első látásra nézés után.
Rendező: Na jó, akkor fussunk neki a Bubu igent mond Csöcsikének, de Csöcsike elhajtja a vérbe jelenetnek. Vigyázzatok, hogy egyik se essen be a vízbe! Mire megszárogatunk benneteket, az egy óra kiesés. Ezt egyébként ki találta ki, hogy ezeket a jeleneteket a susnyásban kell felvenni?
Bubu, próbálj olvasás közben értelmes arcot vágni mondom értelmeset .na jó, ne erőlködjünk, vágjál olyan arcot, amilyen van ..Csöcsi, tudom, te a botoxtól nem tudsz semmilyen arcot vágni, néz ki a fejedből, ahogy szoktál
Asszisztens: Rendező úr! Azt nem lehetne, hogy hagyjuk ezt a felolvasósdis baroságot a francba, és minden szereplő spontán elmondja a saját gondolatait fejből néhány percben, csak úgy, ahogy az emberek a párjuknak szokták?
Rendező: Te mióta dolgozol ennél a produkciónál? Ja, hogy csak ma helyettesíted a Gézát akkor értem .., na jó, tegyünk egy próbát, Bubu, akkor mond spontán a saját gondolataid Csöcsikének, a végén meg áruld el, hogy igen vagy nem.
Bubu: De jó, azt tudjátok, hogy a közelben nyílt egy tetoválószalon? Ha megkapom a gázsim, oda fogok elmenni, és tetováltatok egy TV2 logót oda, ahol még nem vagyok szétvarrva! Nehéz lesz, mert kevés ilyen hely van rajtam, de állítólag a tetoválógyerek csodákra képes.
Ja, hogy ne erről beszéljek? Pedig azt mondtátok, hogy a gondolataimat mondjam...... na szóval Csöcsi jó volt veled lógni TV2 költségen hat hétig, meg az a pár potyamenet is, amiben benne voltál, úgyhogy nem, illetve igen, nemigen, igennem rendező úúúúúr, mit kell spontán mondanom a Csöcsinek? És mikor kapom meg a gázsit?
Rendező: Na erről ennyit, adjátok oda neki a szövegét, amit a Géza megírt. Majd emlékeztessen valaki, hogy szóljak a Gézának, hogy a következő évadban újítson már be valamit a spontán záróbeszédek szövegébe, mert ezek már rohadt uncsik.
Bubu: Rendező úúúúúr! Azt elfelejtettem mondani, hogy én dix lexi luxi .duxleszkiás vagyok, na mindegy, az lehet, hogy kapok egy fülest és valaki rámondja, amit mondok, mert nem fogom tudni ezt a sok hülyeséget felolvasni.
Rendező: Húúúúúú vazze, az előző évad után nem gondoltam, hogy lehet még nehezebb, pedig de na húzzunk bele, mert ma még fel kell venni a Bimbike tökön rúgja Faszit, és közli, hogy sose volt férfi, de most már biztosan nem az, és utálja, mint a szart, de Faszi mégis igent mond neki Simahajú szirpológus biztatására, aki szerint ilyen egy jó párkapcsolat, ha belegebednek is jelenetet is .adjatok neki egy fülest.
Józsi úr! Olvasd, amit mondania kell!
Bubu: Ki volt az a barom, aki kitalálta, hogy ezt a felfújt képű hisztérikát el kell viselnem hat hétig? Menjen a francba az az okoskodó bohóc, aki mindig megmondja a tutit ..
Rendező: Leáll! Józsi úúúr! Most rohadtul nincs hangulatom a poénkodásaidra! A papírról olvasd fel, amit mondania kell, mert megvonom a gázsidat!!!
Ekkor szerencsére felébredtem, álmomnak a valósággal való legminimálisabb hasonlósága csak a véletlen műve.
Most akartam megnézni a tegnapi adást?! Előtt viszont, ezt a fórumot néztem meg. Csodák csodája, sok fórum társam már megnézte, és megörültem, hogy többen is vagyunk, mint szoktunk itt lenni! :)
Elolvastam a sorokat, és mindenki szinte azt írta le, amit akartam. Így, megtudtam mindent, nem is kellett elolvasni a tegnapi részt! És! Hétfőn sem fogom a tv-ben megnézni az utolsó szériát sem, csak itt a fórumon.
Megmondom őszintén, hogy már Diloviki sem zavar mától!
Két hónapig, még zavart a jelenléte, még a lelkemet is, de már nyugodt vagyok! :)
Frusztrált voltam ettől a nőtől amikor csak ránéztem. Diló meg ült a magas fűben, de már nagyobb volt a gáz, mint gondoltam! A legtöbb nézőnek is! Az van "felírva" sok helyen, hogy: " Kivágom a tv-t az ablakon, elviselhetetlen ez a nőszemély!"
( Mondtam én, Diló, megmondtam, hogy kár volt szerepelned?! :)
Attilát sokszor sajnáltam! Aki minden körülmények között, minden hang-, és zokszó nélkül tudomásul vette "felesége" jelenlétét. Én azt hittem, hogy Attila legalább most a végén, szaladni fog, mint őrült, ki letépte láncát?! (De a rónáig sem ment át!) De ahogy írtátok, megdöbbentem azon, hogy Vikit "választotta?! "
Attila döntése számomra megbocsáthatatlan! ( Kinek az ötlete volt? És az észérvek hová lettek?)
Már nem is érdekel!) És Miloék sztorija sem! És megkönnyebbültem,: egy emberrel, minimum!
(Ez is egy ilyen "kedvencem" volt nem is olyan rég, Bárdosi Sanyi személyében.)
Persze van még aki "Miló Viki Kettő!" És az illető: Kármen! És igen, Ő (is!) buta, agresszív! Ahogy két napja is, rászólt Attilára, és ismét a falakat döntögetette Budán! :) De jobb, hogy az arcáról nem beszélek? Viki is haverja lett nemcsak a rettenetes fejű Kármennek, de Daninak is! Ezért inkább nem is mondok már semmit róluk, mert ugye: két jó barát, együtt isszák egymás borát......
Ismét csak azt mondom, örülök, hogy nem láttam most a tegnapi műsort. Hálás vagyok, hogy csak olvasok a fórumon! Komolyan!
Szulejmán is legalább annyit tett a sok pénzért (akár közjavára is), akárcsak Viki! (Meg a többiek?!)
Mennyivel jobb lett volna, ha csak az előbbi sorozatban van jelen Szulejmán is! Sajnálja is bizonyára a döntését.
Habár a celebek egy rafkós emberek. :)
Én sajnos ma, nemcsak a férjek, feleségek zömét néztem rossz szemmel! Hanem "Bongyori Viktorék" hozzá nem állását a dolgokhoz!" Amik, legalább nem voltak láthatók, hallhatók! Egy, tehetségtelen bagázs volt részemről ez a negyedik sorozat, sajnos. Hétfőn, csak a fórumban fogok olvasni és punktum! Elég volt ebből a szériából........
Sanya váratlan igen döntése után következik az ara.
Természetesen Ő hallgat Lovi fiára és bemondja az igazat és nem a kamuzik csak a forgatókönyv vagy látszat miatt így egy nagy NEM a döntése.
Azért Sanya elszólása is figyelemre méltó neje döntése után,"egy nagy kő esett le a szívemről",akkor ez a döntése mégsem volt annyira igen párti.
Na mindegy,maradnak barátok legalábbis Sanya ezt szeretné így egy ölelés és a viszont látás....
Következnek Ricsiék.Ricsinél Csabi haverja(aki inkább nem-re szavazna) érkezik,Réka viszont egyedül szeretne dönteni.
Később még megkapják Viktort és Melinda szirpológust is átbeszélni a helyzetüket.(meg jobban összezavarni őket)
Ricsi IGEN-t mond valamiért(forgatókönyv) úgy érzi van még esélyük a folytatásra.
Réka viszont NEM,szerinte nem kapcsolódtak össze,nincs érzelmi közelség így nem lehetett más a döntése.
Így itt is ölelés és egyik jobbra,másik balra...
Milóék következnek,na ezt vártam a legjobban.
Bebe érkezik Vikihez,akinek hosszan ecseteli a csókos sztorit,majd állítólag az ágyban is bepróbálkoztak nála(nászéjszakán gondolom nem matekozni akart Ati) szóval teljesen bemártja Bebe előtt a férjecskéjét.
Attilához nővére érkezik,szegény először csak panaszkodni tud,hogy milyen negatív volt vele a nő.
Azért pár jó programot is felhozott de jobbára csak bántották így benne csak harag és elkeseredség gyűlt össze.
Nővére azért kitartónak tűzeli fel és szerinte még megjavítható ami elromlott.
Ami érkedes a Vikihez is átment,hogy pityeregve ecsetelje mennyire jó is a testvére és mennyire szeretne családot stb.,rém kellemetlen volt az egész.
Viki persze úgy érzi ,hogy szerinte inkább a testét akarták meghódítani és nem a lelkét így számára bántó és traumatikus volt az egész,a döntése tükörvilágos.
Attila döntése IGEN (Tényleg forgatókönyv van vagy ennnyire stockholm szindrómában szenved.Heteken keresztül kapja a sok sz_rt a nőtől ,de neki ez sem elég,érthetetlen....)
A nő döntése természetesen NEM.
Ami durva,folyamatba csak a sok sz_art tudta felhozni a levelében kb egy jó szót nem mondott Attiláról totál szétalázta a palit.
Egyedül a zenét hozta fel amin természetesen a nagy Miló Viki indította el így önmaga lehetne.
Jött a türelemmel,törődéssel,meg a a lakodalmon a 'közeledéssel' meg a rengeteg pocskondiázással(komolyan ilyeneket kellett leírnia,normális ember ilyeneket nem ír le egy búcsúlevélben,max egy utalás,ami nem tetszett és megköszönni a részvételt majd szépen kultúráltan elválni)
Meg mi lett volna ha mondatok illetve a végén a "kívánom magunknak a fejlődést,gyógyulás meg az újrakezdést"....áhhhh arra azért várhat ki kezdni el vele ezekután
A végén már Atis is forgatta a szemét meg csóválta a fejét ezt a sok sz_art Ő sem akarta elhinni amit összehordott ez a beteg nő.
Komolyan én fogtam volna magam azt féltávnál ,köszönöm szépen aztán csá az ajándékod meg dugd fel magadnak.
Utólag már Ő is okos volt elmondta,hogy totálisan nemet kellett volna mondani(talán a nővére hatott rá) meg a gyűrűt is előbb kellett volna letennie kb a 2. adásnál.
Végülis örült ,hogy megszabadult a nőtől,de így szétalázva én az ölelést kihagytam volna a helyében.
Zsolték következnek.
Rebeka egy családtagjával, Zsolt pedig egy haverjával beszéli át a helyzetüket.
Mondanak jót és rosszat is így elég kétes a merre billen a mérleg.
Viszont az csak a hétfői adásba fog lemenni meg Daniék döntése is.
Lehet, hogy a hétfőre megmaradt három párból lesz, amelyik kamuból együtt marad (ilyen párok az előző két évadban is voltak, aztán a műsor után gyorsan el is váltak útjaik), de felmerült bennem,
ha már folyamatosan kísérletnek hazudják ezt a hígfost, nem lehetne, hogy így a totál sikertelen (már az összeillő párok összehozása terén) három évad után Bongyori szuperzseni mindent is jól csináló főszirpológus kiáll végre a nézők elé, és bejelenti:
A kísérlet nem sikerült! Így nem lehet tartós kapcsolatokat összehozni! Úgy, ahogy mi kísérletezgetünk emberekkel, és rakunk össze össze nem illő párokat biztosan nem!
Jobb sorsra érdemes emberek szétalázása első látásra forgatókönyv szerint, avagy csak a nők mondhatnak nemet?
Csókospuszis Amish Annáékról (akiről számos cikk megjelent, hogy korábban nem volt ennyire visszafogott szendeszűz, mint aminek itt mutatta magát) már nem írok, ők ugye már korábban szétmentek, miután Anna jól beszólogatott a csávónak. Gondolom ebben az évadban ők voltak az a pár, akik közben abbahagyhatták, az előző kettőben is volt egy-egy ilyen, a többi azokban is végig szenvedte, mint itt is.
A feleségét korábban szétalázó, az esküvőjén jóval fiatalabb nő után ácsingózó pizzzzzás taxis Sanya fater forgatókönyv szerint hirtelen teljesen megváltozott (a 60 éves emberek már csak így szokták ezt) és (kamu) igent mond a folytatásra.
Persze nyilván tudta, hogy ennek nincs túl nagy kockázata, mert természetesen (követve fia, az elképesztően visszafogott stílusú, korábban szintén tévés párkeresőben nyomuló Éden Hotel Lovi tanácsát) Rita bosszút áll mindenért, és beint a pillanatok alatt kezesbáránnyá vált faternek.
Szétbotoxolt fejű Réka is beintett a kapcsolatot folytatni kívánó férjének, mint az várható volt.
Milóvikivilágbajnok Traumalady továbbra is hozta az eddig mutatott formáját, róla inkább nem írok semmit, és idézni sem nagyon lehet pl. a Redditről semmit, mert kimoderálnák, akit érdekel olvassa el azt a gyűlöletcunamit, ami a közösségi médiában árad felé.
Sokan Bebebabában is csalódnak, mert Traumalady őt is sikeresen manipulálja.
Az a megdöbbentő, hogy az egész műsor folyamán nem volt senki, aki Traumaladyt helyre tette volna, illetve az elején mintha Széplány szirpológus tett volna erre bátortalan kísérletet, de a reakciót látva gyorsan meghunyászkodott ő is, mert hogy Milóvikivilágbajnoknak senki nem mondhat ellent és minden úgy van, ahogy ő mondja, akkor is, ha nem.
A műsor ezen részének címe lehetne: Stockholm-szindrómás Attis utolsó szétalázása.
Természetesen a koreográfia az, hogy Stockholm-szindrómásban még annyi méltóság sincs, hogy nemet mondjon az őt hetekig szétalázó, tőle látványosan undorodó Milóvikivilágbajnoknak, de aztán jön a Traumalady és belerúg még egyszer, most már talán utoljára.
Azt nem tudni, hogy Attis eddig milyen műsort nézett, és hat heti alázása, a tőle való undorodás után mit várt Milóvikivilágbajnoktól, mert csak most döbben rá, hogy hallva a Traumaladyt megtudta, kivel volt házasságba és örül, hogy megszabadult tőle, most már ő is nemet mondana.
Attiska, hat hétig nem hallottad meg, nem fogtad fel hogy miket mondott rólad a kedves nejed? Vagy a forgatókönyv szerint nem tehette?
De ezért rendes a készítőktől, hogy a forgatókönyv egy ilyen abgangot megengedett Attisnak, és most már kockázat nélkül beszólhatott Traumaladynek .
Kármen nyekergő hangja annyira idegesítő! Nem kevésbé az egész jelleme. Ez egy idegbeteg bunkó, ahogy Danival beszélt, viselkedett. Hisztis liba. A nagyfejű Réka meg nem tudja mozgatni a szája felső részét? 😁 Miló Vikinek az egész világgal van baja, ez utálja a férfiakat! Menjen szépen haza a rusnya kutyáihoz. Atit sajnálom. Ritát is. Annyira jólelkű emberek. Rita ráadásul egy irtó csinos nő. Bomba alakja van, mindig elegáns, jókedvű, türelmes, szóval egy rakás jó tulajdonsága van. Sanya, mit vesztettél... Bár, Rita sokkal jobb pasit érdemel.
Én egy dolgot nem értek! A Miló Viki 47 évesen gondolom,már nem szűz és voltak pasijai! Egyik pasijánál sem jött ki a "traumája",csak szerencsétlen Attilánál? Elég ellentmondasos a dolog! Ezért gondolom még mindíg azt,hogy ez egy műhiszti,műtrauma!
Mi mazochisták, akik már több ilyen sorozatot láttunk, mindig szidtunk nőket, majdnem mindegyiket. Szerintem jogosan. De azok végül is emberek voltak, azon belül ilyenek meg olyanok. De ez a nő...!!! Nem ember. Nem csak a botoxtól meg a pofaműtétjeitől, hanem a saját rohadt jellemétől is egy merev arcú ál-emberré vált. Néha nem akarom elhinni, amit mond, hogy jól hallom-e. i
Ritának tehát nem tetszik amilyen kijelentései voltak(Az árut ne fogdossuk,meg kimondta sokaknak,hogy nem tetszik az Ara)
Szóval a nagy egyenességnek annyi így újfent feszült a hangulat köztük.
Szulejmánék következnek,a nő szerint nem igazán a szárnyaló boldogság volt kivehető rajta inkább a kételyek.
A palin se tudom eldönteni,teli vigyor,örömködés bár lehet csak jó pókerező.
Na mindegy Zavira azért egy ajándékként egy képet összehozott Lacinak,szerintem is elég jó lett.
Milóék jönnek.Itt még az asszony tök jó színészkedik,van kézfogás,puszi,teli vigyor,hasgörcsököknek se híre se hamva még.
Szerinte a lakodalom volt a forulópont ahol Atis váratlanul lekapta és onnantól befeszült ,mert előjöttek a bácsis emlékek.
Atis szerint egy ártatlan csókból ekkora drámát csinálni nonszensz,ezen jól fel is húzza magát kiviharzik és úgy kell majd később mikor már kiduzzogta magát Peti támogatásával visszakísérni a többiekhez.
Később a vacsorán még magyarázkodik egy adagot ahogy Sanya is bocsánatot kér Ritától az elszólásaira.
Rita viszont hajthatatlan és szerinte a 'fillérbaszó csőves kukorica' címért valóban megdolgozott.
A vakond bélés sötét Kármen { :) } betámadja Atist valamiért nagyon Viki oldalán áll,és bemondja a pacekot ,hogy igenis óriási hiba volt a lekapás.
A fiúk viszont Atis oldalára álltak,szerintük igenis zöld lámpát adott Viki már a korábbi puszik,csók okán a traumáit pedig nem lehetett sejteni.
Rebeka előadja a Zsolttal készített dalukat,mindenkinek tetszett majd Viktórékkal egy közös ölelés és vége...
Nem akartam írni már Milo Vikiről, de most utoljára azért még adnék neki egy jó nagy sallert! :)
Ez a nő egyszer nem nézett a férje szemébe. Egy igazi gaslighting, egy tuskó, akár egy bántalmazó. Milonak nincs humora, nincs benne semmi kedvesség. De van egy állandóan duzzogó. búvalbélelt feje!
Drága Milovikicskének már csak annyit mondanék, ha fáj neki az Attila közelsége, és továbbra is csak papolni tud róla, akkor takarodjon már el a ferde fityfiritty-be, mint ahogy Anna tette....... hála Istennek!
Ugyanúgy megteheti ez a szerencsétlen is. Még a végén, hozzáér majd egy "ronda vén bácsi" és jaj lesz ennek a századvégi luvnyának .... Most vettem észre, hogy Viki csak a "barna" dolgokat szereti. Mint a barna csokit és a barna szart. Végül is a barna csokitól rosszul van, ezért a "barna cart" adta Attilának. Aki, hang és egy zokszó nélkül, megtette Milo kérését?!
Budakármen, továbbra is olyan sötét, mint az országút! Már nem is tudom, eldönteni. melyik a rosszabb, Kármen vagy Milo?! Egyébként, ha Attila majd az összes wc-t használhatja Vikinél, akkor lesz igaz szerelem?! :)
Ricsi értetlenkedik egy sort,hogy az asszonyka már döntött a házasságukkal kapcsolatban.
Nem igazán akarja elfogadni a lezárás szó-t valamiért most nagyon akarja a kapcsolatukat.
Asszonyka viszont hajthatatlan benne nagyon végleges a döntés már.
Mivel a döntések hete van így segítségül Zsolték kiássák az időkapszulás levelüket majd összedobják a dalukat ami régóta készülőben van már.
Zavira összedob egy kis kaját Szulejmánnak,majd megbeszélik a tegnap történteket.
A 'török félisten' még mindig lejjebb tud csúszni a ranglétrán,újfent pocskondiázza a nejét,hogy nem izmos,sportos,vékony nő akit a kísérlet elején kért.
Hát ebből természetesen vita kerekedik,megy a szurkálódás oda-vissza.
A végső döntésre készülve is elég fixnek tűnik a végkimenetel.
Vikiék is megnézik a házasságkötésük helyszínét.
Nosztalgiázós hangulatban sajnos előjönnek mindkét oldalról a rossz emlékek is.
A végső döntés szerintem garantált,de azért a telcsi számát megadja Atinak( Ezek után nem tudom mit vár ettől,de oké legyen)
Ritáék vitorláznak egyet majd itt is megy az emlékek felidézése.
Volt jó és rossz is,így egyikük se tudja ,hogy mi is legyen a döntésük.
Peti csak online jelentkezik be mivel Anna már kicsekkolt ebből az egészből így csak Ő mondja el mi is van benne.Számára a régi élete folytatódik.
Daniék kéz a kézben autókáznak,ismét minden rendben van(Az nem derült ki akkor most BUDÁN laknak már,meg 'rabságban' tart a csávó dolgokkal mi a helyzet)
A nagy találkozón mindenkinek az esküvőt játszák le és az ott történtekre derűl fény.
Zsolt és Rebeka jól fogadják mivel róluk csak szép összeállítás készült.
Dani és Kármen detto csak jót kapnak így kimondják ha még nem volt tiszta mindenkinek,hogy újra együtt vannak.
Ricsi és Réka is örömködva nézik a videot bár szerintem a döntésüket ez már nem befolyásolja.
Peti mivel egyedül érkezett (Anna sehol,lehet azért a műsor végi döntésre még visszacibálják valahogy) így csak Ő mondja el,hogy szerinte már az esküvőn is nagyon visszafogott volt a csaj,csók helyett is max ölelés és két puszi fért bele neki csak.
Számára ezek 'törlődtek' Ő nem őrzi emlékként.
Na és akkor jöjjenek Sanyáék.
A palinak nem jött be a nő és ezt úton-útfélen mindenkinek elmondta.
Rita pedig pityeregve elmondja ,hogy Ő bizony semmi tiszteletet nem kapott meg és a való életben egy hatalmas NEM lett volna a válasza.
Milóvikivilágbajnok nehezményezi, hogy a "főzés" program Attisról szólt, nem róla. (Bár nem tudom, a bonbonkészítés mitől főzés.)
A chivava ultrahang és a menhelyi kutya/macska szartakarítás programok, azok vajon kiről szóltak?
Talán Attisról? Mert hogy azokat Milóvikivilágbajnok szervezte...
A szirpológusok vajon miért nem érzik feladatuknak, hogy a sokszor megalázott Attist (aki dumája szerint legalábbis) még mindíg ragaszkodna Milóvikivilágbajnokhoz kigyógyítsák a Stockholm-szindrómájából?
Ha Traumaladynek ennyire kínszenvedés Attis közelében lenni, miért nem lép ki ő is, mint Macskás Anna? Így több pénzt kaptak, vagy mire jó ez már?
Ez hogy van, hogy Karen 2 napja még elhordja mindennek Hulkot, hisztizik stb., most meg büngyörgés, halálos szerelem, küzdök érted a végsőkig, stb., stb.
És mi van Budával? A medvefarm Veresegyházon van....
Szulejmán is mi a búbánatnak szerepel újra? Miért bánik így Zavirával? Az első évadban sokkal szimpatikusabb volt, de most nagyon illúzióromboló a csávó.
Ricsi és Réka terápiája kudarcba fullad mivel mindketten egymást okolják az elakadás miatt így gyorsba le is lécelnek.
Inkább autóba ülnek és ellátogatnak a házasságkötésük helyszínére egy kis nosztalgiázásra.
Itt tolnak egy jó paraszttálat meg gurulnak a borok is így jó hangulatba kerülnek,majd a szőlők között megcsinálja asszonyt.(Na jó az utóbbi nem történt meg,de én így írtam volna a forgatókönyvet)
Később sport jachoznak egy picit a csaj jól érzi magát,de szerinte a mélységek azért továbbra is hiányoznak így a házasságuknak vége.
Ricsi ezt megdöbbenve konstatálja,nem tudom ez eddig nem esett le neki,hogy az új lap kudarcba fulladt.
Zsolt és Rebeka a váli szerelem szobrot nézik meg.
Itt egy jót beszélgetnek,pityeregnek.egymásra borulás minden ami romantikus itt természetesen leforgatnak.
Dainék hajókáznak a Dunán meg burkolnak egy jót( szigorúan diétás menüben gondolkozva,csirke,édesburi,sali)
Szerintük minden úgy volt jó ahogy történt így a végső döntést most tényleg nem tudom milyen irányba is billen.
Később egy medve otthont is megnéznek majd örökbe is fogadnak egyet.
Szulejmánék belülnek egy üccsire és átbeszélik a helyzetüket.
Nos itt adja elő az előzetesebe bejátszott a házasságkötésre NEM lett volna a válasza ha nincs ez a műsor.
A nő értetlenkedik akkor mire volt jó ez a nagy próbálozási gesztusai így totálisan átverve érzi magát.
Sanya végre előkapja a pénztárcáját és a rossz kozmetikai történések engeszteléséül elviszi a nejét egy pizzzzzzára.
Közben tolja a Besenyős vicceit mert múltkor annyira bejöttek Ritának(így kínjában) végre elneveti magát.
Itt süti el Sanya a szerinte tartogat még a jövő történéseket számukra,értsen itt bármit is ezen.
Vikit elviszi Ati egy romantikus csoki bonbont készítésre.
Természetesen ez sem nyeri el a nő tetszését így újabb veszekedés,sérelmei felhozatala majd lelépés lesz a vége.
Mivel kötelező még a műsorban szerepelnie így egy újabb program alkalmával elviszi Atit egy kutya menhelyre sz.rt felszedegetni.
Na én meg ott léptem volna le,ha a nő megteheti akkor Ati is simán lenyomhatta volna.
De mivel Ő kultúráltabb így végigtolta ezt a programot is Viki mellett.
Ez már kezd beteges lenni a nőnél csak az állatok meg a box azon kívül semmi más szóba sem jöhet.
A kézfogás vagy akármi kicsit közelebbi pedig óriási drámák,traumák,hányinger meg minden más amit még le tud művelni.
Előzetesben Szulejmán újfent pacekba mondja Zavirának,hogy "Te nem vagy sportos,izmos nő " megint megvillantva a kedves oldalát.
Ricsi pedig átverve érzi magát,mert szerinte olyan jól ment az új lap.Hát oké ha eddig még nem esett le neki....
Rebekáék nagy lamurban vannak bár Zsolt már pedzegeti,hogy neki azért ezt még át kell gondolnia....
Szulejmán szerint a nőnél bekapcsolt az ego és már konrétan rágalmazza
Ritáéknak meg bemutatják az esküvőn történteket,hogy a palinak milyen jó megjegyzései voltak rá...
A Miló Viki nem létező traumája,meg a műhisztije,már nagyon fárasztó! Az az undorral teli pofa amit vág állandóan,az meg egy gusztustalan patkánnyá teszi!
Hildának nem(sem) kellett. szerintem, ha Szulejmán azt érezte volna, hogy kell a feleségének, boldogan mondott volna igent a folytatásra, nagyon bejött neki Hilda külseje is és a stílusa is. Jókat tudtak közösen dumálni, hülyéskedni. Vajon a barátság megmaradt köztük, vagy már egyáltalán nem tartják a kapcsolatot?
Ricsi szerint Réka megakadt,nem tudja a tiszta lapot garantálni és kicsit el is poénkodják Rebekával a dolgokat,jókat röhögcsélnek amit a párja nagyon rosszul tűr
Ezen Réka tehát felhúzza magát és kb onnan durcás kislány módjára már nem is volt értelme folytatni így inkább köv. párra ugrottak azét grátiszban kaptak egy kis külön szipológus agytágítást,mert nem mardhatnak ebben a megrekedt állapotban meg Viktóriéknak is kell szerepelni még.
Terápián Réka szerint Ricsi nem figyel rá,nem tud róla semmit,egyszóval ne veszi komolyan.
Ricsi szerint egy sarokba állított kisfiúként éli meg a kapcsolatukat szerinte nincs értelem a közeledésének űgy belefáradt az egészbe.
Daniék jelenete következik és elmondják ,hogy a lazulás,görcsösség elengedése folyamatában vannak jelenleg.Viszont az a vágy,érzés ,hogy hiányzik a másik(szerelem?) az már nincs meg.
Kármen szerint ezt már összeszorított fogakkal is de végignyomják mert amúgy szereti Danit,viszont komolynak már nem érzi így csak sodródás van.
Később egy filozófus beszélgetésre is ellátogatnak ami idősáv kitöltésére szolgált de lekötni nem sikerült így gyorsba át is pörgettem.
Sanya egy konzerv pacallal érkezik Ritának{szigorúan 3 euro környékén van,nagyon nagy a pali :)) }.
Ezt most nem tudom,hogy komolyba gondolta vagy csak szurkálódás,de nem egy gavallér a muki az már biztos még egy kifőzdés pacal is jobb mint ez a konzerv tartósítószeres 'valami'.
Erre mondják azt ,hogy ajándék lónak ne nézd a fogát.
Rita szerint már normalizálódott a kapcsolatuk,viszont(és jön a fekete leves) nem érzi megbecsültnek szerény személyét így férjecskéje egyáltalán nem jószívű( a pacalt meg dugja fel magának, jó ezt nem mondta de erre lehetett következtetni)
Természetesen megint a pénzre éleződött ki a vitájuk,hogy Ő-t nem traktálták ajándékokkal,luxus vacsora meghívásokkal stb.
Sanya max pizza és fagyiba gondolkodik így mardtak ennyiben szóval itt is garantált a végső döntés szerintem mégha pár részig el is színészkedték a jóban vagyunk szerepüket.
Rita azért (reklám célból) elviszi Sanyát a klinikájuk szépészeti kezelésére amin természetesen megint összevesztek a pacalon,kb eddig bírták balhék nélkül.
Milóék következtek.Gyorsba meg is kapaszkodtam a várható szarcunami miatt.
Természetesen megint a traumája elővezetése(kroki könnyekkel),aztán megköszönte ezt az Atis kapcsolatotukat,mert szerinte sokat segített neki(miben ???) és sok jót kívánt Atinak a következő kapcsolatában.
Hát ez elég piáros volt szerintem,mintha megírták volna neki.
Atis erre detto visszaköszönte (a mit is???! a sok sz.rt ,na mindegy) aztán jövő viziónálás ,hogy talán majd lesz egy boldog kapcsolata Vikinek és végre ennyi a részüknek mert már Viki szavával élve "hányingerem volt" ettől az egésztől.
Zsolt+Rebeka szerint nagyon jól jött nekik ez a gyerekes program ,mert már más fényben látják egymást,és most minden jó...(ja biztos így van tutti már nem passzív agresszív a csaj stb.)
Nagy érzelmek nincsenek,jelenleg inkább 'lenyugodott' állapotban vannak ezt ők mondták így,gondolom a sok rossz után ha kapsz kis jót azt már fejlődésnek élik meg.
Szulejmán Laci a saját lakásukban filozófál a többi párról,kb ennyire érdekli a sajátja.
Zavirának ez már szemet szúr,szerinte ennyire gondolja komolyan "magukat".
Hát nem tudom nekem az az érzésem így a végére mindenkiek probáltak jó befejezéseket írni a sok sz.r cunamit amiben rendszeresen részese volt az egyik félnek hirtelen elfelejti és úgy ámblokk mindenki nagyon megértő,már jobb a kapcsolatuk,stb. szlogenek repkednek.
A köv.rész jó lesz...
Ati valamiért megint próbálkozni akart( vagy előírták neki)
Így újabb Milós balhék a láthatáron.
Szulejmán meg pacekba elmondja a kedvesének,ha nincsenek kamerák meg műsor kb a házasságkötésnél már nemet mondott volna...kedves...
Hát nem tudom azért számára ennyire fontos a külső és tényleg egy Hilda kaliber csaj sem volt neki jó.(Pedig szerintem vele aztán semmi probléma nem volt,nem volt "töltike",normális is volt,alakja is volt akkor mi volt a gondja vele ?)Nem tudom elég furi a muki.
Sanya szerint fognak a jövőben történni dolgok köztük.Ezt most nem tudom ,hogy értette lehet csak figyelemfelkeltő bejátszás.
Réka meg besokalt,szeretné ha végleg vége lenne a házasságuknak.
Fejes Tomi kukaérett 50 éves orosz porszívót vesz, mint műkincset... ja, amíg egy pillanatra elszundítottam, a TV2 teljesen váratlanul előrehozta a Kincsvadászok új évadát, és elindították Milóvikivilágbajnok Traumalady, férjecskéje Stockholm-szindrómás Attis, Hulk, Karen, Szulejmán és a többiek helyett, mert szóltak nekik, hogy ennek a hígfosnak totál beesett a nézettsége az RTL baromságával szemben.
Az előző évad után azt hittem, nincs lejjebb. De van....
Szulejmán Laci első TV-s felesége, és a "Szulejmán" név névadója, Hilda a sashalmi piac jól menő kifőzdéjében dolgozik, én rendszeresen találkozom vele, mert hetente többször is onnan hozzuk az ebédet.
Minden elfogultság nélkül: Hilda Zaviránál vagy 5 évvel idősebben és két kiló vakolat nélkül is messze jobban néz ki, mint ez a Zavira, nincs széttöltikézve az arca, sokkal természetesebb. Szulejmánnak mégsem kellett.
Nem tudom Zavira töltikéztetés előtt hogyan nézett ki, de így 31 éves létére kinéz vagy 40-nek és nekem baromira nem tetszik.
Azt, hogy pontosan mit várt az apja korú Szulejmántól, nem tudom, a csávó szerintem egyértelműen a szereplés miatt vállalta el (a korábbi évad és a rádiós csajjal való kapcsolata - amit itt letagadott - már lecsengett), de szerintem a töltikézett képű is alapvetően azért hogy festőként (is) bekerüljön a köztudatba.
Egyébként egy olyan jelenetet megnéznék, hogy Szulejmán és Töltike "véletlenül" bemennek Hilda kifőzdéjébe, Hilda meg véletlenül leönti az exférjét egy nagy tál csülkös pacallal....:)))
Nem tudom, miért tévedtem ekkorát, valamit nagyon benéztem. Pedig emlékszem Somos Andrásra, ő más műfajban utazott, és legfőképpen egész más csatornán. Bocsánatot kérek mindenkitől!
Először, majdnem azt hittem, hogy Miló Viktoriának (és férjének) " lesz baba??!! :)
De nem! Hanem a Vénusz névre hallgató kutyája vemhes Milónak!
Az állatorvosnál rögzített képsorok tanulsága szerint, 3 azaz három kis ebet hord a szíve alatt.
"Úgy kelek, úgy fekszem, hogy Vénusz pocakján van a kezem és figyelem, hogy mozognak-e a babák. Tudom, hogy vagyok normális! (?!) ...........Lent is érzem még ........a három a szerencseszámom... . "
Az állatorvosnál Attilának is megengedte! Bizony ez hatalmas lépés. :)
"Az hogy megengedte, hogy hozzáérjek ahhoz a kutyához ........ nagyon jól esett....... és nagyon hálás vagyok neki........ Kicsit félve nyúltam mondjuk hozzá, nehogy esetleg valami kárt tegyek a kutyában.......... felelte mini interjújában Attila. :) (Az is lehet, hogy a jövő héttől Miló Viki ismét úgy fog csinálni azzal bűnronda, lompos-bozontos morcos fejét, hogy
" Szembesülnöm kell a saját traumámmal "...)
Közben láttam a bográcsozásnál az egész csapatot. Főleg azt, hogy " Ecseripiacos Szulejmán " vajon az Ecserire jár vásárolni? Talán bevertek neki, vagy miért van "napszemcsibe?! " Talán vakítja a neon? Vagy, így akar nyugodtan aludni?
Esetleg a jó bográcsozás utáni ivászat miatt pilledt el kissé ?! :)
Remélem, Anna is véglegesen elköszönt már, mert hála Istennek nem láttam..............?!
A nő szerint viszont Ő mindent megtett,de Szulejmán részéről nem volt parázs így nem erőltette a dolgot és maradtak végig ebben a langyos vízben.
csak ismertetőket láttam, de Zavira arca egyértelműen csalódottságot,lemondást,szomorúságot tükrözött....( az jutott eszembe,hogy Szulejmán finomabb, udvarias formában, de ugyanazt adta elő mint Sanya Ritának = nem jön be neki egyáltalán "felesége" )
A Házasság első látásra Bongyorka szirpológusát Gaál Viktornak hívják, nem Somos Andrásnak, úgyhogy a HEL Bongyorkáját fikázhatod nyugodtan tovább, azt hiszem az évad párosai alapján most is megérdemli vastagon....
Somos Andrásról nem hiszem, hogy ebben a topicban bármikor is szó esett volna.