Sziasztok!Remélem tud segíteni valaki!Ma beültem az autómba(96"astra f caravan 1.7 TDS),hogy el áljak a műhely elől!Izzításkor el kezdett búgni a csomagtérajtó központija,levettem a gyújtást és újra próbálta ugyan az történt,elindítottam az autót ekkor elment az áram a rádióból!!Most ott tartok,hogy nincs rádióm és a központi zár sem működik csak halkan búg!Az összes biztit átnéztem azokkal nincs gond!Van a központinak reléje vagy csak a vezérlő?
Sziasztok sajnos aposom altal teljesen felujitott astrank karambol miatt tk s lett. Par dokog megmaradt belole teljesség igénye nélkül pl onindito generator es gyujtotrafo futes dolgok szervo kmpletten fekek lengescsillapito stb. Ezen alkatrészek ahogy az autó egésze körülbelül 3000km-t futott karambol elott. 0620 8580686. Motor es kipufogo nincs mar meg sajnos
Abban kérném a segítségeteket, hogy 2001-es évjáratú, 5 ajtós kivitelnnél a hátsó fix üveget, ami az ajtó és a csomagtérajtó között van, milyen módon lehet cserélni? Illetőleg hol érdemes ilyen üveget keresnem.
Sziasztok. Új vagyok itt, biztos volt téma de nem igazán találom, illetve a Google sem nagyon segít. Munkás autónak vásárolnék egy Astra F 1.4 Start autót. A C14NZ motorról nagy futás teljesítményeket olvastam, megbízhatóak stb jókat láttam. Ebben az autóban X14NZ02NX motorkódú motor van, nem tudok róla semmit. Nekem a megbízhatóság és a futásteljesítmény elsődleges a fogyasztás mellet. Elterjedt motor, megbízható, olcsók az alkatrészei? Nem számít, ha gyenge, és lomha. Gondolom itt sokan ismeritek, mi a véleményetek róla. Megköszönök minden okosítást a motorral. és az autóval kapcsolatban. Főként mire figyeljek vásárláskor, esetleges típushibák voltak? Köszönöm ha időt szánsz rám!
Kaptam a cégtől egy Opel Astra H-t, amelyet már 4 hónapja használok. Tegnap tankoltam bele egy ismert benzinkútnál. Alig 1 km múlva elkezdtek csörögni a szelepek gázadásra. Ez lehet a benzintől vagy én rontottam el valamit?
Sziasztok!Remélem tud segíteni valaki!Ma beültem az autómba(96"astra f caravan 1.7 TDS),hogy el áljak a műhely elől!Izzításkor el kezdett búgni a csomagtérajtó központija,levettem a gyújtást és újra próbálta ugyan az történt,elindítottam az autót ekkor elment az áram a rádióból!!Most ott tartok,hogy nincs rádióm és a központi zár sem működik csak halkan búg!Az összes biztit átnéztem azokkal nincs gond!Van a központinak reléje vagy csak a vezérlő?