Ma fedeztem del, hogy megn0ilt a Felicita helyén valami totál ázsiai kajálda van. Tele volt f fiatalokkal. Majd kiváncsi leszek, néhány hét múlva mennyien lesznek.
Ismét megnyilt a Hegyvidéki bevásárló központban valami a Felicita helyén. A berendezés a régi, neve nincs, még nem próbáltam ki. Azt se tudom mit adnak, étlap nincs kint.
Minden esetre a török akármi helyén egy sima eszpresszo lett.
Tudtok nekem mondani "posh" éttermet a Deák/Felszab tér kornyeken? Kollegam (brit) + felesege mennek Budapestre es a feleseg minden este vacsorazni szeretne!
Leginkabb persze olyan kellene, ami errefele (Anglia) nincs, olyan "magyarosch" vonal.
vegulis csak ma jutottam el a kadarba. epp nem alltak sorba, igy azonnal leultettek, igaz egy ketszemelyes asztalhoz, ahol mar ult valaki. utanam mar alakultak ki varakozo sorok. egy majgomboclevest es marhanyelves soletet rendeltem, egy uveg szodat es kenyeret.
a leves szine mely volt, a zoldsegek finomak. a majgaluska viszont olyan seizu. a leves is a szinehez kepest olyasmi izu volt, mintha most ontottek vlna fel az oslevest. szoval osszessegeben nem erte meg az arat. cserebe a solet odatett magaert. a nyelv finom omlos, a bab szinten finom, pikans, de nem csipos. ket szelet kenyerrel mar nem tudtam megenni az osszes babot. az egyeb arkepzes kisse furcsa. egy .33-as asvanyviz annyi, mint egy lityko szoda. annyit viszont egyedul nem iszok meg. ettol fuggetlenul ez utobbit kertem, mert tobb fogyott mint .33. a kozben hozzam leulo sracra hagyomanyoztam a szoda masik felet. a kenyer is erdekes. hiaba kertem csak egy szeletet, egy kosarral hoztak, es gondolom annyit is szamlaztak, mert nem kerdeztek mennyit ettem.
a fentiekert 7k5-ot fizettem, ami egy ebedert kisse huzos, ha minden nap itt kellene eltolteni. kiprobaltam volna a makos nudlit, de mar teli voltam, illetve itthon is vaniliasodo van. majd legkozelebb.
ami valtozott a korabbihoz kepest: nagyobb lett a hely, kb 3-4x annyian fernek be. a pincerek rendeleskor felirjak a penztarnal a rendelest a gepbe, igy fizeteskor elvileg az asztal szamat kellene csak mondani, de azt nem tudod. viszont a penztaros pikk-pakk megtalalja a rendelesed. regen a penztarnal jellemzoen nem hagytunk borravalot, azt a felszolgalo kezebe adtuk. most viszont a penztaros szamolja fel a 10% szervizdijat, amit ugye perdefinicio a szemelyzet kap meg.
Szóval ha az M1-esen autózol és "véletlenul" (hahaha... na jó, tudom nem annyira vicces annak, aki arra ingázik) leterelnek egy baleset miatt Bicske fele, akkor érdemes egy kis szoc-reál sutiért beugrani a Randevú cukrászdába.
[Nyilván csak ezért nem ugrik ki valaki Pestrol Bicskére.]
Nyitva Szerdától-Vasárnapig
<1000 Ft krémes (francia, sima), képviselofánk, Rákóczi túrós, dobos torta, gesztenyés/diós/áfonyás szelet, stb.
+ sós sutemények, pogácsa: a túrós-tejfolos nagyon-nagyon jó!
en mar vagy 2x eve leszoktam rola. regebben ismerosokkel minden evben mentunk, de utana nagyon elkutyultak az arakat talan az egyik elso helyek kozott volt, amibol igazi sznob ossznepi osszejovetel lett, ahol bebizonyosodott, hogy mo a tizmillio borszakerto hazaja. latatlanban mondom, hogy igen magas lehet a vaszonszutyok es a kezben forditva tartott coehlo konyvek szama. :)