Szerintetek a való életben milyen egy moderátor, hogy nézhet ki, milyen ruhát hordhat, milyen zenéket hallgathat, van-e háziállata, hova járhat nyaralni, mi lehet a kedvenc póza, szereti-e a sört, ilyesmikről írjátok meg a véleményeteket, természetesen kulturált hangnemben, ha lehet. Köszi.
Fogyóhold van, lehet, hogy a moderátori képességet is befolyásolja. A holdból nyerik az energiájukat, mint az árapály jelenség. Csak ők teliholdkor vannak csúcson, és ilyen kicsivel újhold előtt már csak nyűglődnek meg vekengenek. ;P
Szakácsnővér? Ilyen szoros megfigyelés alatt vagyok, hogy már ezt is tuggya, kiskegyed? :)
Bele se köllötött vón kezdeni. De persze mindenki úgy égeti magát a különbejáratú kontejjóival, ahogy akarja. ;P Az összes moderátor ismerősömből már csak egy moderátor valóban, ráadásul tőlem is szokott törölni, ha rosszkislány vagyok. De úgy fest, hogy ez eddig nem tűnt fel. ;P
Nagyon véleményes, hogy anyázás-e azt mondani, hogy a neveléséért felelős hölggyel kekeckedjen úgy, ahogy velem, hátha még megkésve felpofozza az ilyen viselkedésért. Viszont azért nem reklamálok. Legközelebb majd pontosabban fogalmazok és kiterjesztem a neveléséért felelős személyek körét, hogy ne csak anyázás legyen, hanem komplett rokonságozás. ;P
A polmémesben viszont hülyeség jött a törlési értesítőben, és egyértelmű, hogy az ügyeletes szentfazék volt, mert kurvásul nem rágalmazás azt mondani, hogy "X.Y-nak annyi" és libabőr-fotó. Amúgy szerintem az anyázást is szentfazék törölte, de arról elfogadom, hogy így döntött, mert véleményes a dolog és Hajót zavarta. Érdekes, hogy mások eltűrték neki az olyan fontos kérdéseket, minthogy "Szeretsz szopni?" Dehát ilyen ez: a legnagyobb trollocskák a legérzékenyebb hópelyhecskék. :)