igen. ráadásul nem tudom milyen copyright dolgok miatt, de amit eddig láttam SW témájú AI videóról kilógott a lóláb. az űrhajók csak hasonlítottak az SW eredetikre, fura alakú csillagrombolókra emlékszem. viszont van egy rakás olcsó vagy free SW témájú 3D asset amit UE-ban használni tudnék, persze ezeket nyilván nem lehet üzletileg használni, de amúgy is csak fan filmről lenne szó. mondjuk én legfeljebb űrcsatákra vállakoznék Unreal-el, élőszereplős pl fénykardos jelenetekhez nem vagyok elég képzett animáció területén.
Egyébként én is Unreal Engine-el dolgozok már vagy 10 éve. Gondoltam rá, hogy össze kéne dobni valami kis fan filmet, csak hát az idő kevés és túl sok ötletem sincs. Persze én is csak ilyen pár perces dologra gondoltam. Mondjuk lassan az AI-val is lehet ilyesmiket csinálni.
Még nem láttam, de asszem nem is költök rá moziban. Az SW-hasonlóság engem nem zavar, annál inkább az, hogy az utóbbi 10-15 évben minden rendező küldetésének érzi, hogy nyálas, sokfogú, csápos szarokkal rakjon tele egy filmet. Lásd pl. a Future War-t. Jó sztori, erre nyál-nyál-csáp-nyál megint. A Predator szerintem meghalt az AVP1-nél, akkor még a ragadozó is normálisan nézett ki. Most meg ez a gyerek... Még a feje is tök más.
Az eddigi információim szerint sztárvárszosították a frencsájzt, hiszen lényegében Grogu és a Mandalóri története lett újrahasznosítva.
A készítők előzetesen azt nyilatkozták, hogy A Birodalom visszavág adott inspirációt, éspedig azok a jelenetek, amelyekben Chewbacca a Thripio maradványait cipeli a hátán.
Kiemelném, hogy Coruscant a valósághoz közelebb álló elképzelés, mint Trantor. Na igen, mi mindig is tudtuk hogy a Star Wars valójában nem fantasy hanem sci-fi. :)
Számotokra, ebből a leírásból, valami nem ismerős??
Ürgolyhók - Vidám űrkalandok USA-beli színes, szinkronizált sci-fi Rendezte: Mel Brooks Főszereplők: Mel Brooks, John Candy, Rick Moranis, Daphne Zuniga Egyszer volt, hol nem volt, a világűr mélységes mélyén innen, s az űrbázisokon túl, hogy keresz- tül-kasul az izzó csillagmezőkön megkezdődött a küzdelem a jók és a gonoszak között. Az Űrgoly- hó-bolygó ördögi parancsnokai meggondolatlanul elherdálták az értékes levegőt. Most azon fon- dorkodnak, hogy megszerezzenek minden „korty” levegőt a békés szomszéd bolygóról, Druidiáról. De az űrcsavargó Lonn Starr, Csupahaj Barf másodpilóta és Matrix, a fényes robotlány szövetkeznek a druidák megsegítésére. És a Shwarz ereje is velük van - így senki sem gördíthet akadályt győzelmük elé. A nem mindennapi film az űr-mondák paródiája a „Csillagok háborúja" trilógiától a „Flash Gordon" sorozatig. „A jókedv legyen veletek!"
Ez a "mi lett volna ha" ez nem is rossz ötlet. Régen volt a Star Wars Infinities képregénysorozat, az is ilyen jellegű ötlet volt. Eljátszott a gondolattal, hogy mi van, ha ez-az másképp történik a filmekben. Érdekes volt.
"Ewan McGregor közölte, hogy szerinte folytatni kéne az Obi-wan sorozatot."
Inkább írni kellene egy jobbat, az előzőt meg elégetni.
"Adam Driver akarta visszahozni Kylo Ren-t, de a Disney állítólag kiosztotta, hogy a karakter meghalt"
Nemcsak hogy akarta, de Steven Soderbergh meg is írta a forgatókönyvet.
Soderbergh and Driver pitched “The Hunt for Ben Solo” to Kathleen Kennedy, Dave Filoni and Cary Beck at Lucasfilm, who “loved the idea.” However, when they took the script over to Disney, they were shut down.
“We presented the script to Lucasfilm. They loved the idea,” Driver recalled. “They totally understood our angle and why we were doing it. We took it to Bob Iger and Alan Bergman, and they said no. They didn’t see how Ben Solo was alive. And that was that.”
Nem tudom Bob Iger minek pofázik bele kreatív döntésekbe, de öröm az ürömben hogy legalább igaza van, mert a ketlin kenedi és dév filoni által vezetett lucasfilm eddig szinte kizárólag komplett hülye döntéseket hozott.
Az OWK-t egy az egyben törölni kellene, és újraírni "fejezetek egy rejtőzködő Jedi-mester életéből"-koncepció mentén.
KR nem egy olyan súlyú karakter, akivel bármit is kellene kezdeni. Papírmasé, wannabe gonosz.
Esetleg egy olyan sztori elképzelhető, hogy hogyan vált azzá, ami lett, de még jobb lenne, ha a 7-9. epizódokat törölnék és újraírnák - ebbe akár beleférhetne Kylo Ren is.
HC mégis mit akar egy "mi lett volna, ha...?" sorozattal? Miről szólna?