Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2 napja 0 0 377

Kamatot számoltam bele, nem a visszatérítést.

Előzmény: Meister (374)
Jegény Creative Commons License 6 napja 0 0 376

akkor vegyél MBH részvényt!

FOMA Creative Commons License 2025.10.29 0 0 375

Cetelem Cofidis, ha minden igaz. Bár már hónapok óta nem közvetlenül veszek vele, hanem a Revoluton keresztül, mivel a DKJ-k vásárlásánál nem lehet pontosan belőni a visszatérítést. 

Előzmény: Meister (374)
Meister Creative Commons License 2025.10.29 0 0 374

Melyik HK-val tudsz úgy venni, hogy kapsz visszatérítést? Nekem MBH és Erste HK van, egyik sem ad már államkincstári vásárlásra.

Előzmény: nyman (373)
nyman Creative Commons License 2025.10.29 0 0 373

“a hitelkártya már nem éri meg egyik banknak sem. Akkor sem, ha nincs visszatérítés.”

Az sejthető, ha nekünk valamennyire megéri a másik oldalnak lehet, hogy nem.  Ha a jegybanki kamat magas, akkor buknak ezen.

Amiről nincs nyilvános információ, hogy mi az aránya a rendesen fizető és a rendszeresen megcsúszó ügyfeleknek. Azt is el tudom hinni, hogy aki fizetett már néhány ezer forintot, esetleg többet, az megtanulta a kondíciókat, a hitelkártya működést ennyi pénzért. Aki meg folyamatosan csúszna, az eleve nem kap, vagy már valamelyik fél rég felmondta a terméket.

A visszatérések mellett még számolok a DKJ kamatokkal a hitelkeretre, de már a havi plusz összegből  se nagyon jön ki a heti menű ára sok helyen.

Előzmény: Meister (372)
Meister Creative Commons License 2025.10.29 0 0 372

Voltam egy konferencián, ott voltak bankosok is, beszélgettem velük, és állítólag a hitelkártya már nem éri meg egyik banknak sem. Akkor sem, ha nincs visszatérítés. Ha van, akkor meg pláne.

Talán ez is az oka, hogy sorra mondják fel a szerződéseket. (Bár a havi 2500 ft meg 5000 ft visszatérítési maximumok is elég viccesek, amikor ebből lassan egy korsó sör jön ki egy belvárosi kocsmában.)

Előzmény: nyman (370)
Clarinda Creative Commons License 2025.10.29 0 0 371

Jogos, már nincs számlám náluk 

mindenesetre csődbe kellene menniük

az OBA majd mindenkit kártalanít

Előzmény: nyman (370)
nyman Creative Commons License 2025.10.28 0 1 370

Nem értem a cikkben értetlenkedőket. Úgy ahogy te is indoklás nélkül felmondhatod a számlát a bank is megteheti indoklás nélkül. Láttunk már ilyet párszor. Nálunk a standardt 60 nap. A cikkben van említés két hétről is. Az tényleg szűk. 

Hogy ontoptik legyek, az egykori Budapest Bank mondott fel hitelkártyákat, jó pár fórumtárs beleesett ebbe. Valószínű, hogy valami profiltisztítás áldozatává váltak. 

A Raiffeisen is megszüntette a Gold csomagokat. https://kiszamolo.hu/raiffeisen-gold-2-felmondasok/ Nem csak a 2.0-át, hanem a korábbit is.

Ha nem is egyenes felmondás, de sok hitelkártya termék szűnt meg az elmúlt tíz évben. A Budapest Banknak is volt néhány brand alapú kártyája. Vagy csökkentek a visszatérítések. 

Előzmény: Clarinda (369)
Clarinda Creative Commons License 2025.10.23 0 0 369

Addig örülj amíg hozzáférsz  a pénzedhez majd amikor megállapítja a karbonlábnyomodat örülj neki

egy kanadai tapasztalatról németül https://uncutnews.ch/bankkunden-schockiert-konten-nach-jahrzehnten-ploetzlich-geschlossen-ohne-begruendung/

pazola-igazi Creative Commons License 2025.10.22 0 1 368

a teremben csak a legnagyobb piaci szereplők ültek, és az Index, egyedüli médiumként

Hát mert ugye véletlenül ugyanaz a tulajdonos :D és ugye ezeknek azt sem hisszük el, amit kérdeznek.

Előzmény: Jegény (367)
Jegény Creative Commons License 2025.10.20 0 0 367

ttps://index.hu/gazdasag/2025/10/07/barna-zsolt-mbh-bank-befektetes-tozsdei-bevezetes-penzintezet-befekteto-hatterbeszelgetes/

nagyon barna

Clarinda Creative Commons License 2025.10.08 0 0 366

Barna Péter azzal indokolta tegnap az MBH bank szerencsétlenkedéseit, hogy

a munkatársak még csak tanulják a megfigyelő állam szerepét.

Clarinda Creative Commons License 2025.10.06 0 0 365

Az egész bank piramisjáték

amíg van új belépő tudnak fizetni utána Kun Mediátorrá válnak.

Én már szabadultam mégis idenéztem

Passzív befektető Creative Commons License 2025.10.06 0 1 363

Ez a bank silány nagyon gyenge színvonalú szolgáltatásokat nyújt mindenképp váltani kell, az Erste az egyik legkedvezőbb ajánlat.

Előzmény: nyman (362)
nyman Creative Commons License 2025.10.05 0 1 362

Fasza.

Ilyen nem történt velem. Amikor még létezett Budapest Bank, ott egyszer elhagyták a hitelkártya igénylésem. Hónapokig nem került elő. Végül újra igényeltem.

Egy másik alkalommal, amikor társkártyát kértünk, aláírattak egy rakás papírt. Mondtam, hogy ez társkártya igénylés, ezek nem kellenek. Még a biztonsági őr is odaállt, azt hitte hőbörgök. Rájuk hagytam. Két nap múlva hívnak, hogy menjünk be, mert nem jó papírokat írtunk alá. Mondtam is, hogy erről beszéltem. Meg hogy oldják meg, hogy ne egyszerre menjünk, mert különböző időpontokban érünk rá a munka miatt. :) Előszőr nekik állt feljebb, de megoldották.

Lehet itt is előfordult a trehányság és utólag kellett valamit pótolni. Az ügyintéző meg gyártott egy papírt, csak nem jót ixelt.

MBH fiókban nem jártam, de a Budapest Bankban azt tapasztaltam, hogy nagy a kupleráj, lassúak. Még viccelődtem is, hogy 1 db hitelkártya és társkártya igényléssel nem töltöttem annyi időt BB bankfiókban, mint az azt megelelőző egy évtizedben a többi helyen. Pedig akkor még volt négy másik bankkapcsolatom. :)

Előzmény: Guszti35 (360)
irreverzibilis Creative Commons License 2025.10.03 0 1 361

Nem,de ez durva,ne halogasd a feljelentést!

Előzmény: Guszti35 (360)
Guszti35 Creative Commons License 2025.10.03 0 1 360

Mocskos, szemét társaság. Árú hitelt igényeltem, 0%-ra hirdették. Megtörtént a szerződés, megvásároltam az árút. Kifizettem a részleteket, havi rendszerességgel mindig pontosan. Jött is az sms, hogy beérkezett a befizetésem. Ezen csodálkoztam is, mert nem igényeltem sms szolgáltatást, de úgy gondoltam, ez a havi 1 sms része a szerződésnek, alapból küldik. Majd az utolsó részlet befizetése után hivnak telefonon, hogy még tartozom 36 000 forinttal. De az ügyfélszolgálatos most nem lát bele a rendszerbe, így nem tud arra a kérdésemre válaszolni, hogy miből ered a tartozásom. Azt látja, hogy havonta rendszeresen fizettem a törlesztéseket. Javasolta, hogy térjek be egy bankfiókba, ott tudnak válaszolni nekem. A bankfiókba közölték, hogy ok, hogy befizettem a részleteket, de az sms dijakat, ami havi 699 Ft (az a havi 1 db sms), azt nem fizettem ki. Benne van a szerződésben, hogy azt is fizetnem kell. Haza mentem, előszedtem az összes iratot, fel volt benne tüntetve a havi törlesztésem összege és a hitelkártya igénylőlapon bejelölve, hogy nem kérek sms szolgáltatást. Elküldtem a panaszomat a banknak, csatolva az aláírt igénylőlapot. Válaszul közölték, hogy a szerződést aláírtam és mellékelték az igénylőlap banki példányának a másolatát, amin nem az én aláírásom van, de még csak nem is hasonlit az én aláírásomra. Járt már e valaki így? Rendőrségi feljelentést tervezek tenni, ez már okirat hamisitásnak számit.

Mosolygó galóca Creative Commons License 2025.09.17 -1 1 359

A részvények árfolyama is rendesen csökken. 

így indul minden bankcsőd először a részvények esése majd a kötvények értékelődnek le, utána a betétesek futhatnak a pénzük után

Örülök, hogy már nincs velük dolgom.

Nem ettől mosolygok - örömet akartam hozni a fórumba

Passzív befektető Creative Commons License 2025.09.17 -1 0 358

Ez már elég sok konkrét tény sorozata.

Előzmény: Passzív befektető (357)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.09.17 -1 0 357
Előzmény: Mosolygó galóca (356)
Mosolygó galóca Creative Commons License 2025.09.16 -1 0 356

Szekszárd Arany János úti fiók. 

Nincs elég készpénz.

MBH részvény ár rendben csökken :)

Előzmény: Meister (353)
Meister Creative Commons License 2025.09.08 -1 2 355

Nem ismertem fel, csak azt, hogy szerintem kamugép, ezért kértem tőle komkrétumot, amit nem kaptam. De köszi, hogy jelezted, így nem is érdemes tovább foglalkizni vele.

Előzmény: Dolgos-dolgostalan (354)
Dolgos-dolgostalan Creative Commons License 2025.09.07 0 3 354

Óh, nem erről szól az egész sztori.

Ez egy célzás, bevezetés, kétely-elhintés, bárhogy megfogalmazható, ahogy tetszik, arra nézve,

hogy bizony már nagyon nagyon vége a pénzrendszernek, ami a Soros-terv pontos része, hogy bevezethetődjön

a digitális jegybankpénz, és egyébként is csak a nemesfémeké a jövő, ami már se a bankoknak, se az országoknak

egyébként nincs, bla-bla, bla-bla, az összes konteós sületlenség.

Nem ismeritek őt, illetve mindenféle neveken a stílusát???

Előzmény: Meister (353)
Meister Creative Commons License 2025.09.07 0 0 353

Ez melyik bankfiók?

Előzmény: Mosolygó galóca (351)
blueye Creative Commons License 2025.09.07 0 0 352

Nem volt 200.000 HUF egy bankban? És ez rendszeres? ATM van?

Ez a fiok vezető egyértelmű hibája, én jelezném a banknak. 

Előzmény: Mosolygó galóca (351)
Mosolygó galóca Creative Commons License 2025.09.06 -1 0 351

Elfogyott a készpénz 10 órára ez gyakran előfordul - ők tudják.

Előzmény: blueye (348)
blueye Creative Commons License 2025.09.06 0 0 350

"hanem hogy nem működik az informatikai rendszerük." - ez igaz, többször nem működik mint jó lenne. Sima napközbeni kártyás fizetés nem megy sokszor pedig már a céges DHLt is csak így tudom fizetni, még jó hogy van másik banknál is számlánk. 

Előzmény: JeeEm (349)
JeeEm Creative Commons License 2025.09.06 0 1 349

Faterom már többször járt így. Általában nem azzal van gond, hogy nincs pénz, hanem hogy nem működik az informatikai rendszerük. Olyankor ATM-ből sem tudott kivenni.

Előzmény: Mosolygó galóca (346)
blueye Creative Commons License 2025.09.05 0 0 348

Mit mondtak miért? Bejelenteni nem kell ekkora összeget előre.

Meister Creative Commons License 2025.09.05 0 2 347

Én ATM-ből veszek fel kápétt, ha kell. Eddig soha nem vo,t olyan, hogy ne lett volna benne pár százezer.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!