főgóré
2025.10.24
0 0
7
ezért utálom a mobilokat
a kis méret miatt ilyen fél információkat közölnek , nehézkes a megjelenítés , szar az egész
egyik hirdetésben kedvező ajánlatot mutattak be
na mondom , ránézek a rendes neten is , nagy collban
ott már kiderült , nem oda buda, egész más a leányzó fekvése , így már tárgytalan.
Extex
2024.12.04
0 0
5
Sziasztok!
Végre megvan a számomra tökéletes topic.
Kicsit le vagyok maradva, így a segítségeteket kérném.
Cserés a Xiaomi 11T Pro telefonom, de fogalmam sincs, mit vegyek.
Az ÁFA-visszaigénylés megoldott, így sem szeretném, ha 200-nál többet kéne költsek rá.
Xiaomival semmi bajom, kifejezetten jó a tapasztalatom.
Nem lenne baj, ha jó képet csinálna.
Segítsetek, mit vegyek?
Vazul bá
2022.11.27
0 0
4
Szevasztok!
Nokia C01 telefonom sajna beadta az unalmast, nem kapcsol be , vagy az akku rossz, vagy a készülék.
Szerettem mert kis helyen elfért , fontosabb funkciókat tudta, netezni meg a nagyobbakkal sem az igazi.
Van benne egy telekom sim kártya , feltöltős.
Vásároltam egy másik kisebb telefont , sajnos az kártyafüggő yetteles.
Ma voltam a yettelnél, adtak egy lock kódot eddig oké.
Csakhogy , ha a telekomos simet berakom a yetteles készülékbe beütve a pin kódot, azt írja ki, hogy
érvénytelen sim, és ezért nem kéri a feloldó lock kódot sem.
Ugyanezt a telekomos simet okos telefonba téve , az viszont elfogadja és működik vele.
Mi lehet a gond?
Megfuttatom itt is, hogy ne kelljen még felesleges köröket futni a szolgáltató(k) felé.
Extex
2022.11.11
0 0
2
Számomra is aktuálissá vált a kérdés.
Jelenleg egy Redmi Note 8 Pro-m van. 150-200 ezres határig keresek új telefont. Jó volt, szép volt az elmúlt két Xiaomim, de egyelőre inkább váltásban gondolkodom.
Kézenfekvő lenne a Samsung A52, vagy az A71, van nagyobb, 8 gigás RAM-mal is, de hátha tud valaki jó alternatívát. Nem kell kiemelkedő kamera, de júliusban született a kislányunk, külön fényképezőt nem szeretnék tartogatni a gyerekfotók elkészítése miatt.
Van valamilyen javaslatotok?
szuri kata
2021.12.13
-2 0
1
gyűlölöm ezt a xart.
sok hülye meg egész nap ezt bűvöli bámulja, nyomogatja, beletemetkezik se lát se hall.
mocsok pici a kijelzője 6.5 coll lópikula, alig látni rajta valamit.
amikor megszólal herótom van tőle, tuti valami szemétséggel hívnak.
sajnos nekem is van nem is egy, de kerülöm őket mint a kolerát.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!