Keresés

Részletes keresés

tóttitkár Creative Commons License 30 perce 0 0 2936

Az RTL en zene van az időjárás jelentés alatt. Iszonyú

Kazinc Barcika Creative Commons License 1,5 órája 0 0 2935

A nézettség feltolása érdekében lelőtte a poént az rtl , most adták le a hétfői ízelítőt  amit legalább több helyszín más események vegyítésével is összevághattak volna  de nem tették. A  maradék stréber  nyomorék megírja  mintha ezt már mindenki látta volna a fizetősön .

Lackóka12 Creative Commons License 2 órája -2 0 2934

Dömsödinek gondolom bármit megérne ha lejáratná Hajdút ,egy vastag boríték is belefér :)

Józan Laci nekem eddig csalódás,irtó sértődékeny mindent magára vesz,nem lesz ez így jó Lacikám pedig kedvencnek gondoltalak az elején.

Torghelle hozza a jó báb figurát,akárcsak Török Ádi max vkinek a katonája szerepét játszák eddig.

Fábián Anita full homály nem sok vizet zavar.

Hírt tv-s Nóri nekem nagyon ellenszenves csak Virággal van elfoglalva ráadásul magas lóvon érzi magát mintha valami dáma lenne.

Krizsó Szilvi nekem pozitív szerintem nagyon elmés nő,vele vigyázni kell majd a gyilkosoknak.

Kiss 'tudós' Laci nagyon vicces ha nem mondják azt gondololtam volna Ő a humorista és mindig csajokkal veszi magát körbe akár az autóban vagy bárhol,nagy spíler:)

Bori eddig jól hozza a gyilkos szerepet ,így tovább.

Kutyás rövden csak utálom mint a meleg barnát, irtó idegesítő ember jó lenne ha elvesztené a háborút.

Virág eddig jó,bár Ő is katonának tűnik nagyon sokszor tünik fel a Kutyás körül.

Soma,nekem semmilyen se,pedig egy bűvész jó a csalások leleplezésében ezt eddig nem igazán hozza.

Fruzsina próbál nyomozgatni de eddig Ő is Mordorban/a homályban van akárcsak Anita.

Szinetár eddig kicsit csalódás,én többet vártam tőle ahogy Wolf Katitól is.

Trill Beatrixtól szintúgy többet láttam a karakterében,egy belevaló nagyszájó csajnak gondoltam de eddig max 3-as fokozatban van.

Barbara nekem nem szimpi,nem tudom miért de nem,a játéka langyi nem ejtenék könnyeket ha kizúgna.

Alinda pitbull várom már ki lesz záméra az új csont,amúgy bírom akire rámegy annak vége mint a botnak.

És végül a nagy kedvenc Hajdú Peti,na most kövezzetek meg ,de bírom ahogy vergődik a csávó,illetve ha nem lenne most nincs ez a háború Vaú bácsival és ez elég izgalmas.

Várom már mi lesz a ketrecharc eredménye,remélem túlokoskodja majd Vau Bácsi és belebukik.

Lackóka12 Creative Commons License 2 órája -1 0 2933

Vaú szerintem is beépítettem ember,Dösödi Gabesz embere....Amúgy izgalmas ez az összefeszülés,de nyilván valakinél elpattan a húr az nehez tud a szabályokra koncentrálni.

Gondolom lesz valami kettőjük között ami valakinél kiveri a biztosítékot és bemond olyat vagy cselekszik vmit ami tiltott.Kb.ezt tudom elképzelni.

Mazsola0070 Creative Commons License 2 órája -1 0 2932

Nem nézem meg, mert szerintem akkor nehéz lenne úgy hozzászólni, hogy ne spoilerezzek.

Most már arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy az a súlyos szabályszegés, amire Árpa utalt mikor fog megtörténni és hogy Vaú vagy Hajdú követi-e el (mert hogy kettejük közül valamelyik, abban az eddig történtek alapján szinte biztos vagyok).

Illetve még arra, hogy a súlyos szabályszegés után repül-e mind a kettő vagy valamelyik folytathatja.

Én sem tartom kizártnak azt sem, hogy Vaú beépített ember (mert egyébként hogyan került be a celeb évadba?), és pont arra szólt a megbízása, amit művel, és az RTL pont azért tette be együtt árulónak Hajdúval, hogy Hajdúval művelje ezt, mert azt biztosan sokan megbocsáthatónak tartják Hajdú korábbi médiaszereplései miatt.

Vagy aztán lehet, hogy az RTL arra számított, hogy majd Hajdú csinál valami elfogadhatatlant Vaúval szemben és még jobban lejáratja magát, csak arra nem számítottak, hogy Vaúnak sikerül még Hajdúnál is ellenszenvesebb játékost csinálnia magából? (Ami pedig nagy művészet.)

Előzmény: Ilhilla (2930)
kígyószisz Creative Commons License 2 órája -1 0 2931

Gábor az elején elhatározta, hogy törik-szakad, kinyírja Hajdút. Nem kell ide más magyarázat. Nyilvánvalóan és láthatóan egóbeli oka van, nem bírta elviselni, hogy Hajdú milyen népszerű az ottaniak között (mert ezt kár tagadni, az volt, még Bori is azt nyilatkozta utóbb, hogy mint játékostársát, megkedvelte, azelőtt valójában nem is ismerte). 

Elég átlátszó dumát nyomott le Gábor, hogy ő micsoda veszélyben van, amikor nem volt. 

Hogy sikerült-e Hajdút kinyírnia, azt a hétfői adás fogja tartalmazni. Ez nem spoiler, lehetnek a dologban csavarok. 

Előzmény: Ilhilla (2930)
Ilhilla Creative Commons License 3 órája -1 0 2930

Szerintem is csak süket duma Gábortól ez, mert egyáltalán nem volt veszélyben! 

Amit meg hétfőn művel a kerekasztalnál...no comment! (Akit érdekel, Hajdú feltette a videó részletét facebook-ra, én onnan tudom). 

Előzmény: zo73 (2926)
sirarcheer Creative Commons License 3 órája -1 0 2929

Az RTL plusszon fent van a hatodik rész. Szerintem oda is fel fog kerülni. 

Előzmény: Derin Celik (2925)
kígyószisz Creative Commons License 4 órája -1 0 2928

Akkor rosszul következtetett, mert nem volt veszélyben azzal a 2 szavazattal. Annyira okosnak hiszi magát, hogy amit mond, az általában nem ül. 

Előzmény: Ilhilla (2924)
kígyószisz Creative Commons License 4 órája -1 0 2927

Mindössze 2 szavazat ment Gáborra, tehát szó sem volt olyan helyzetről, hogy magát kellett volna védenie. Ez csak duma.  

Előzmény: zo73 (2926)
zo73 Creative Commons License 5 órája -1 1 2926

Pedig teljesen valid (még ha mi nézők tudjuk is hogy nem igaz) magyarázat hogy azért szavazott Enikőre mert nem akart kiesni. Kár hogy a többi játékos egyáltalán nem érti. Érthetőbben kellene nekik elmagyaráznia, hogy közel egált várt és ezért szükségét látta hogy Enikő szavazatainak a számát növelje annak az érdekében hogy ő maga nehezebben eshessen ki, függetlenül attól hogy Enikőt nem tartja árulónak.

Előzmény: Ilhilla (2924)
Derin Celik Creative Commons License 5 órája -1 0 2925

Nem tudjátok: holnap is kerül fel új rész sorozatbarátra? :O annyira nézném tovább :D

Ilhilla Creative Commons License 6 órája -2 0 2924

A "kiszámolni" rossz szó erre, inkább "kikövetkeztette", ki kire szavaz, mert ismeri a többiek észjárását és tudja, ki mennyire erősen van benne a csordában. 

Mindegy is, rosszul gondoltam, talán az befolyásolt, hogy már kezdem nagyon nem kedvelni a pasast az állandó magyarázkodásával, nyögdécselésével. Azt kifejezetten rossz védekezésnek tartottam, hogy azért szavazott Enikőre, mert nem akart kiesni. Tehát nem azért, mert gilkosnak tartotta? 

Előzmény: zo73 (2916)
darkish Creative Commons License 6 órája 0 0 2923

Hajdú :)

Előzmény: Julienkirály (2920)
kígyószisz Creative Commons License 7 órája -2 0 2922

Én nem így láttam akkor. Timi sértette meg az árulók szövetségét, mégpedig nagyon durván és kíméletlenül. Emiatt ijedt meg Gáspár, teljes joggal amúgy. 

Árulónak árulót bemószerolni nem jelent magas értelmi szintet, ez meggyőződésem. 

Előzmény: Kazinc Barcika (2921)
Kazinc Barcika Creative Commons License 8 órája -2 0 2921

Pontosítsunk .  Réka tetette  a mártírt miközben kész tervet eszelt ki társai tőrbecsalására . Elsőként baleknak szánt Gáspár majd sorra a többiek következnek . Ezt megneszelte Gáspár és a vitát ráterelte Rékára  ekkor spontán ugrott be Timi kíméletlenül  . Gábor játéka nem uncsi nem aljas  furcsa de túl sok tényezős , a tömeggel vitázni megfigyelni  a ki-beszámíthatatlan zagyváló szerepében maradni . Amiatt is utálják mert nem megszokott  stílust és lejárt üresfejűsködést hozza  , terel és rögtönöz  . Soma és Gellért megírt kottából működik begyakorolják a mozdulatokat  előadják de itt ez és a fairség az  érvényesüléshez   kevés .  Nem sajnálom Mihalikot sem Hajdút  senkit , mert nem túszok , agyuk van legyenek kreatívak . Az is rajtuk áll hogy a szócsövek szervezkedhetnének Hajdú vagy Gábor ellen és esélyes hogy kitesznek egy cselszövőt . Inkább lapulnak mert aki ötletel azt kigolyózzák a társak vagy az árulók . 

Előzmény: kígyószisz (2919)
Julienkirály Creative Commons License 9 órája 0 0 2920

ki az a Xixo? :D

Előzmény: darkish (2918)
kígyószisz Creative Commons License 9 órája -1 1 2919

Emlékezzetek a 3. (civil) évadra. Ott Timea kiszavaztatta Rékát, nem is annyira elegáns módszerrel, Réka repült a kerekasztalon Timi aknamunkája következtében. 

Emiatt aztán Gáspár megijedt, bár Timi egyfolytában biztosította arról, hogy ketten lesznek majd a tűzceremóniánál, de Gáspár nem hitte el, így aztán ő kezdett aknamunkába és kiszavaztatta Timit, majd megnyerte a játékot.

Persze, mindhárman árulók voltak: Réka, Timi, Gáspár. 

Tehát nem szabálytalan árulótárs ellen áskálódni. Más kérdés, hogy ez így nem igazi játék szerintem, ennél kényelmesebb és könnyebb megoldás nincs: az áruló tudja, ki áruló, ráhajt, kiszavaztatja és egyedül marad a porondon a végére, ahogy Gáspár is. Ehhez nem kell zseninek lenni, csak bizonyos alaptermészettel rendelkezni. 

Ennek az ellenkezője történt a 2. évadban, Antónia, Heni és Hevér végig kitartottak egymás mellett, és egyikük majdnem végig bent is maradt a játékban, aki soha nem áskálódott, tisztességes volt, őt a csatorna maga nyírta ki egy hülye ötlettel, ami azóta sincs megbocsátva a producernek.      

Előzmény: Mazsola0070 (2896)
darkish Creative Commons License 9 órája 0 1 2918

Úgy is csináltam ahogy írtad, többet nem merek próbálkozni 🙈 Csak egy linket tudok betenni (ha el nem cseszem ezt is :)), semmi spoiler, csupán egy szarkasztikus Árulók Bingó kép:

Reddit - https://preview.redd.it/az-%C3%A1rul%C3%B3k-gyilkoss%C3%A1g-a-kast%C3%A9lyban-4-%C3%A9vad-5-r%C3%A9sz-10-03-v0-oqw3gug2pwsf1.png?width=500&auto=webp&s=dd0600ac0028b464031ef9e3ef4ee07ea9c9df16

Előzmény: Derin Celik (2906)
Dave985 Creative Commons License 9 órája 0 0 2917

Meglehet, Tudós Laci elengedte végre magát, és neki csókolt kezet a Hajdu? :D

Előzmény: Ilhilla (2914)
zo73 Creative Commons License 9 órája 0 2 2916

"2. Ki tudta számolni, hogy hányan nem szavaztak még az árulók közül és Enikőnek -akkor már- megvolt a megfelelő szavazata ahhoz, hogy kiessen. Én így emlékszem. " - ezt hogy érted? Mire odáig jutottak hogy ki lehessen számolni van-e elég szavazata Enikőnek, addigra nála már 10 perce a tábláján fel volt írva a név. Mikor megindul körbe a kiszavazandó nevesítése egyesével, már nem lehet változtatgatni a táblára írt néven.

Előzmény: Ilhilla (2913)
Dave985 Creative Commons License 9 órája 0 0 2915

Az első három részt daráltam, de talán nem emlékszem rosszul. A kiállított koporsókat a Sváby-féle médiahekkre fűzték fel, még az árulók kiválasztása előtt megmutatták a versenyzőknek. A mártíros ceremónia (vagy minek nevezzem) koromsötétben volt, még az első adásban. Szóval az első konklávé előtt.

Na, de a voksukat nem módosíthatják közben! Amikor leadta szavazatát Enikőre, nem volt ismert a végeredmény. (Ettől még a kívülálló civil szerepe egyre kevésbé megy neki. Indoklása nem volt szerencsés.)

Előzmény: Ilhilla (2913)
Ilhilla Creative Commons License 10 órája -1 1 2914

Nem sok választása volt Hajdúnak, hogy kinek csókoljon kezet, mert néhányan "táncoltak" csak. 

Borinak ugye alapból nem.

Előzmény: Derin Celik (2907)
Ilhilla Creative Commons License 10 órája 0 0 2913

1. Valóban? Erre nem jól emlékszem? 

2. Ki tudta számolni, hogy hányan nem szavaztak még az árulók közül és Enikőnek -akkor már- megvolt a megfelelő szavazata ahhoz, hogy kiessen. Én így emlékszem. 

Előzmény: Dave985 (2912)
Dave985 Creative Commons License 11 órája 0 1 2912

Két ténybeli tévedést korrigálnék az elméletgyártás közben: 1. a mártíros játék idején fogalmuk nem volt az árulóknak, kik a társaik, 2. betámadták a Kutyást a kerekasztalnál, a szavazás pedig titkos, honnan tudta volna, mennyi szavazatot kap. (Jó, a közhangulat Enikőt valószínűsítette, de láttunk már fordulatot a végén.)

Előzmény: Ilhilla (2905)
Kazinc Barcika Creative Commons License 12 órája 0 1 2911

Ács F  maga alatt  vágta a fát , épp lekerült róla az érintettség gyanúja Gellérttel kapcsolatosan erre pár óra múlva kijelenti a csoport előtt hogy a pajzsosok fedjék fel magukat . Ez minden volt csak  nem ésszerű megfontolt lépés , szinte kimondta a gyilkosok vágyát  .Riporter csaj képben van ,nem enged a csürhejelenségnek és  érvrendszerrel védekezik nem a megsértettél magyarázd meg mit mire értettél unalmas  hisztériát  alkalmaz  .  Az elég a csürhének ha valaki másokra kijelenti szerinte  X és Y áruló és ha meghal intézzétek el őket  . Meggyőződésen Józan L nem játszani ment be hanem megakarja sajnáltatni magát a kiszavazáson és ez lesz neki a nagy és egyben utolsó  alakítás .

Előzmény: Lackóka12 (2904)
Hattori Hanzo69 Creative Commons License 12 órája 0 1 2910

Ha Hajdút kiszexuálják a kutyás - szabálytalan - aknamunkája következtében, akkor azonnal bosszút fog állni. Ő ilyen. (És nem is mondom, hogy nem lenne igaza...) Azé' neB+, hogy biztos tudás birtokában szervezkedünk... Úgy a hülye is tud "nyomokat találni". 'Tán még a kézcsókra is felhívja majd a figyelmet?!

Előzmény: Mazsola0070 (2901)
Hattori Hanzo69 Creative Commons License 12 órája 0 0 2909

bonyolultabb

Előzmény: Hattori Hanzo69 (2908)
Hattori Hanzo69 Creative Commons License 12 órája 0 1 2908

Szerintem is nettó szabályszegés, amit a kutyás művel.

Hajdú "stratégiája" is faék egyszerűségű (volt az elején/ de lehet hogy továbbra is): "szavazzuk ki, aki rám gyanakszik".... Ez kb. olyan, mint ahogyan a kezdők sakkoznak: üssünk le mindent, amit az orrunk elé tesznek! Pedig mindkét játék gondolatmenete ettől jóval bonyulultabb.

Szóval Hajdút sem az eszéért fogják elrabolni, de amit Gábor csinál, az még ettől is primitívebb: bemártom az áruló társamat és azt fogom hazudni, hogy "hát csak nem árulnám el..., pont őt, ha én is gyilkos lennék?!" Ez meg a kis-ovis "sakk"; lepöcköli a figurát a tábláról a kezével, oszt jóvanazúgy.

Csodálom, hogy - a háttérben - még nem figyelmeztették ezért.

PB hozzájuk képest egy agytröszt.

Előzmény: Ilhilla (2905)
Derin Celik Creative Commons License 13 órája -1 2 2907

én belefutottam egy spoilerbe redditen és most nagyon haragszom >:(

vki már látta a kövi részt és leírta h ki fog kiesni!!!

na most megnézem és meglátjuk,igaz-e, de én nem teszek ilyet,nem írom le,

se semmi..csak annyira felhúzott ez most fúúú...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!