Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2025.09.21 0 0 192

egy kis fogyas nem artana  mielott az apja meg ot is ledisznozza....

Előzmény: pici mici a pók (191)
pici mici a pók Creative Commons License 2025.09.21 0 0 191

Rubint Réka és Schobert Norbert fia a Bajtársak Digitális Polgári Körben bukkant fel.

https://index.hu/belfold/2025/09/20/digitalis-polgari-korok-ifjabb-schobert-norbert-szalay-bobrovniczky-kristof/

Tar Antal & Ul Anna Creative Commons License 2025.08.31 0 0 190

A SAJÁT kolykeidet verd otthon te, ne az másoknak dumálj róla! Felháborító!

Persze tudjuk. Rekuci állami kitüntetése után nyalni kell, nem a kormány hibás az oktatás színvonaláért hanem a magyar nép.

pici mici a pók Creative Commons License 2025.08.20 0 0 189

Az Orbán Viktor (es magyar férfiak harmadát) féle elhízottakat VÁGÓDISZNÓZÓ Norbi most boldog!

Kinyalt az asszonynak egy allami dijat !

https://444.hu/2025/08/19/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-magyar-ezust-erdemkeresztet-adomanyozott-rubint-rekanak-a-munkassagaert

Előzmény: pici mici a pók (188)
pici mici a pók Creative Commons License 2025.07.11 0 1 188

Az Orbán Viktor (es magyar férfiak harmadát) fele elhízottakat VÁGÓDISZNÓZÓ Norbi csak kussoljon es ne pofázzon a hazájukat orosz nepirtoik ellen védőkről!!!

https://index.hu/belfold/2025/07/10/schobert-norbi-ukrajna-toborzas-meghalt-magyar-ferfi-s-jozsef-rekacio/

Előzmény: pici mici a pók (187)
pici mici a pók Creative Commons License 2025.06.06 0 0 187

Vagodiszno_es_csimpanzcsocs_

"Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik

A fodiszno mar Ninjanak kezeli magat :-))

Előzmény: pici mici a pók (185)
Tommy50 Creative Commons License 2025.03.18 0 0 186
pici mici a pók Creative Commons License 2025.03.15 0 0 185

Norbi itt van, él s virul, éppen ledisznózta azokat, akiknek a testalkata nem olyan, mint az övé.

most mit mondott a rettego 150 kilos Orbanrol?

https://www.ma.hu/eletmod.hu/361485/Vagodiszno_es_csimpanzcsocs__megszolalt_Schobert_Norbert_video

"Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez »a férfi 100 kilónál kezdődik« mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál" - mondta akkor a fitneszguru a Fókusznak.

Előzmény: Vay Ákos (171)
pici mici a pók Creative Commons License 2023.11.12 0 1 183
szamtanmertanfizika Creative Commons License 2021.12.09 0 0 181

"Hej, de meg is vert az isten
Engemet,
Hogy elhagytam a vitézi
Életet,
Poéta lett belőlem, csak
Poéta...
Ott talán már káplár volnék
Azóta."

(Petőfi:Nézek, nézek kifelé)

Előzmény: partner113 (179)
partner113 Creative Commons License 2021.07.17 0 0 179

Ha rendőr maradt volna már törzsőrmester lehetne

Vay Ákos Creative Commons License 2021.05.03 0 0 178

Mostan másik celeből jött hír: azt írja az újság, hogy adam sandlert kiküldték egy étteremből, mer' nem ösmerte meg a pincnök. Attól hogy valakit nem ösmer a pincnök, miér' kell kiküldeni? Inkább örülne a vendégnek. Nem lehet, hogy azér' küldte ki mer' megösmerte?

szamtanmertanfizika Creative Commons License 2021.04.17 0 0 177

És természetesen 174 cm!:-)))

Előzmény: szamtanmertanfizika (176)
szamtanmertanfizika Creative Commons License 2021.04.17 0 0 176

Amikor ez történt, 60 éves voltam!

Előzmény: szamtanmertanfizika (175)
szamtanmertanfizika Creative Commons License 2021.04.17 0 0 175

'74 cm vagyok 80kg!
Megemlítettem a háziorvosomnak (egyébként nagybátyám) hogy néhány kiló leadnék!
Válasz:
"Isten ments, hogy egy kilót is fogyjál!"

Előzmény: Vay Ákos (171)
senior222 Creative Commons License 2021.04.16 0 1 174

Sch. Norbert ízlést nélkülözve öltözik ( hetvenes évekre hajazó fiú öltöny, olyan póló, amely tele van matricázva nem szponzori feliratokkal) nem beszélek a fogsoráról , ami reciprok értéke a neje ikonikus rágóinak. Ezek ellenére tisztelem, mert képességein felül produkál . 

Vay Ákos Creative Commons License 2021.04.15 0 1 173

Most győzike tette helyre ezt a nagypofájú barmot. Elég furi, hogy épp győzike az intelliegensebb, mint ez a pojáca, de az intelligencia végülis olyan, mint a traubiszóda: a természet ajándéka. Az indeksz az ország fitneszgurujának nevezi norbit. Nem az országé, csak azoké akik számára ezek az alakok jelentik a nemzetközi híreket, meg az, hogy palvinbarbinak miből mije látszott ki. Mörfi: a földön az intelligencia mennyisége állandó, míg a népesség növexik.

Snakke Creative Commons License 2021.04.14 0 1 172

"Szerintem a 170-175 körüli (vagy annál alacsonyabb) pasik nem magasak... (de jól megfogalmaztam, Istenem :D)

Tehát aki 175 felett van az már magasnak mondható.

Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak végre: 175 cm alatt.

Persze ez csak személyes vélemény, nem hivatalos."

Ilyen magassággal Norbi mit beszél, ha 5 kg-val több lenne, már kövérnek lenne mondható!

Vay Ákos Creative Commons License 2021.04.13 0 1 171

Norbi itt van, él s virul, éppen ledisznózta azokat, akiknek a testalkata nem olyan, mint az övé. Mindenki ápolatlan trampli, elkúrja a házasságát, csimpánzcsöcse van, stb., aki nem norbiápdéten él, és nem edzi szét magát. A celebvilág az oka, hogy ilyen primitív bunkók egyáltalán fórumot kapnak, és nyugodton sértegethetnek mindenkit.

Törölt nick Creative Commons License 2020.02.04 0 0 170

Hol vagy Norbi? Lecsengett a gyűlöletkampány?

Törölt nick Creative Commons License 2020.01.30 0 0 168

Így is van ez!

Előzmény: Törölt nick (167)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.30 0 2 167

Nem szeretem az őrjöngést, amikor mindenki nekiesik egynek. Még akkor sem, ha az az egy megbántotta az emberek jelentős részét.

Na meg hát, aki találva érzi magát mindig dühödtebben reagál. :) Keresi a mentségeket magának. 

Előzmény: Törölt nick (160)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.29 0 0 166
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.29 0 0 165

Depresszióban és öngyilkosságban is nagyon jók vagyunk. Meg vedelésben (nem vizet).

Előzmény: terepe man (159)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.29 0 0 164

Szerintem is itt lehetett a galiba, hogy egy kicsit "hímsovinisztára" sikerült a szöveg. Tudat alatt próbálta érezni, hogy a férfitársai beállnak (majd) mögé, miközben péklapáttal majdnem agyonverték. Ekkor módosított a "marketingen" és megfogalmazta, hogy ez az igénytelenség a férfiakra is (egyaránt) igaz.

De itt rosszul jött ki az egészből, mert olyan visszhangja lett, hogy a pasiknak mindent lehet, a nőknek meg nem!

A nő az tegyen meg mindent és legyen egy kéjrabszolga.

A férfiaknál (szerintem) nagyobb az összetartás, de vicces elképzelni ahogy Norbi feláll a pódiumra, miközben Bud Spencer alkatú családapák rohamozzák meg (nagy sörhassal) hogy agyonverjék.

Előzmény: Törölt nick (158)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.29 0 0 163

Aki nem csak a külsejébe szeret bele a másiknak, az szerencsésebb helyzetben van.

Norbi a szexualitással mosakodik. Valahol igaza van, mert a szexualitás szoros összefüggésben van a külsőségekkel. Ugye a szexuális étvágyhoz hozzájárul, hogy valaki nem koszos, nem büdös, friss, fiatalos és üde. Kivéve, ha akkora a szeretet/szerelem hogy ezen túl tudunk tekinteni. Ez nem azt jelenti, hogy akkor el kell hanyagolnia magát az illetőnek. Egy alapvető igényesség az kell! Ebbe beletartozik a -20-30 kiló, a tisztaság, stb... Ha nem telepi gyerek módjára akarunk szexuális kapcsolatot létesíteni, akkor ez szerintem evidens.

Az igénytelenség egyre korábban megjelenik, mert nincs minta és 40 felett mintha megállna az élet. Az emberek kezdik elhanyagolni magukat.

És itt jön a képbe a Norbi!

Előzmény: Törölt nick (157)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.29 0 0 162

Szerintem Norbinak az a nagy szerencséje, hogy fiatalon ismerték meg egymást a Rékával és volt idejük lángra lobbanni, összecsiszolódni. Ha a mostani Norbit nézzük, inkább "nagyapámra" (Bocs nagyapa!) hasonlít. Hát, baromira nem a fitness személyi edzőm jut róla az eszembe! Elhiszem, hogy büszke a feleségére, mert tényleg nagyon topra tette magát (ellentétben vele). Szerintem ott cseszte el, hogy túl nagy elvárást támasztott az emberekkel szemben, mert ott van neki a "tökéletes" felesége. De ha jobban megnézzük a Norbit, szemmel láthatóan fanatikus. Az egész világot meg akarja váltani és ez túl nagy falat neki. Én már csak azon röhögök, amikor a tévében meglátom az "űrhajós diéta" reklámját, amikor a fél ország (lehet hogy keveset mondtam) leköpi.

Törölt nick Creative Commons License 2020.01.29 0 0 161

Megmondta hogy PR fogás volt, csak petárda helyett augusztus 20-i tűzijáték lett belőle. Lehet hogy tényleg ki kellett volna kérnie egy kommunikációs szakember véleményét.

Ami most robbant, azt úgy nevezik, hogy "negatív reklám".

Láthatóan Réka sem örül, mert abba robbantott bele a Norbi, amiből tulajdonképpen élnek. Ez az életük.

Az egyetlen vigaszuk (üzlettől függetlenül), hogy tényleg szeretik egymást és hisznek abban, amit képviselnek.

Törölt nick Creative Commons License 2020.01.29 0 0 160

Számoltam vele, hogy az első komment reakció rögtön kinyír engem, de szerencsére nem ez történt és ezért hálás vagyok. Most sík többségében rárontani a Norbira és azokra, akik valamennyire igazat adnak neki(k). Még mindig azt veszem észre, hogy a gyűlölet élteti a tömeget. Ha valakinek nincs igaza, az nem azt jelenti, hogy mindenben hazudik. De az átlagember ezt úgy fordítja, hogy csak a "HAZUGSÁG" létezik, amire megtorlással válaszolnak! Réka azt mondta, hogy az emberek szépen kikeltek magukból és többgyerekes anyák, apák szórták rájuk a szitkokat, miközben azt ecsetelték, hogy milyen kivégzési módszert ajánlanának nekik. Ezt eredményezi a VAGY-VAGY (fekete-fehér) gondolkodás. Nincs benne semmi komplexitás. Lehasít, kiemel, felfúj és azt látja, amit látni akar. Miközben tombolnak az indulatok. Az emberek is levizsgáznak, amikor ilyen gyűlölethullám söpör végig az országon és ebben Rékának mélységesen igaza van. A középkorban már rég halálra ítélték volna őket (ezért).

terepe man Creative Commons License 2020.01.26 0 0 159

Mo a harmadik a koversegi vilagranglistan

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!