„Az alábbi Imát hetente legalább egyszer el kell imádkoznotok egy olyan kép előtt, mely Engem, szeretett Édesanyátokat ábrázol; és még mielőtt imádkoznátok, Szenteltvízzel kell magatokat megáldanotok.
Védelem Ajándék a gyermekekért:
Ó, Isten Anyja, Üdvösség Anyja,
Arra kérlek, hogy szenteld és mutasd be ezeknek a gyerekeknek a lelkét szeretett Fiadnak:
-a nevek felsorolása -.
Imádkozz, hogy Jézus, az Ő Értékes Vérének Erejével borítsa be és védelmezze ezeket a kis lelkeket a gonosszal szemben, a védelem mindenféle formájával.
Arra kérlek, drága Édesanyám, hogy védd meg családomat a nagy nehézségek idején, és hogy Fiad kedvezően tekintsen le azon kérésemre, hogy családom egyesüljön Krisztussal, és megadja nekünk az Örök Üdvösséget. Ámen.”
"Szeretett Atyám, tisztíts meg engem Fiad Vérével, Atyám, tisztíts meg Fiad Testével, Szeretett Atyám, távolítsd el a gonosz lelket, aki éppen most kísért meg engem! Amen."
A betegségeim első tévedése, amikor előttem a lehetőség, hogy életmód és táplálkozás megváltoztatással meggyógyuljak, hogy majd az Isten meggyógyít engem
Mert attól kezdve, hogy felismerem a betegségem lényegét, és az okait, és nem teszek ellenük, én akarom, hogy beteg legyek
Miközben az Isten megadta a felismerést
Így felesleges betegségemben másokat hibáztatnom, hiszen azt amit valaki akar, azzal nem történik jogtalanság
Kurtizán meg nincs ott, amerre jár a hűség
Azt meg mindenki tudja, könnyebb a betegséget megelőzni, mint meggyógyítani
Hogy meg Jézus a betegekhez jött, meggyógyítani őket, de amikor meggyógyítja őket azt mondja, többet ne vétkezzetek, amibe meg beletartozik, ne vétkezzek a testem ellen se
Azt nem mondhatom hogy az egészség nem parancsolat, hiszen az egészségem benne van az első parancsolatban, mások egészsége meg a második parancsolatban
És ha betartom a másodikat, avval be fogom tartani az elsőt is
És ne áltasd magadat, mert a hatalomvágy és uralni akarás nem törődik az egészségeddel
És ugyan egészséges akar maradni, de az ott kezdődik, hogy lelki egészség
És ugyan a betegségek kinyitnak az igazságra, de mégis csak az van, hogy szükséges a tested egészsége, hogy lelkiekben akarati szinten tudjál növekedni
A hatalom kevesek röpke és múlandó kiváltsága, de a hatalmuk semmi Jézus előtt
Így a küzdelmed Jézussal nem végződhet mással, mint a győzelmeddel, ha felvállalod Jézussal az együtt küzdés nehézségeit
Az Úr angyala Az Úr angyala köszönté a Boldogságos Szűz Máriát, -- és ő méhében foganá Szentlélektől szent Fiát. Üdvözlégy... Íme az Úrnak szolgáló leánya, -- legyen nekem a te igéd szerint. Üdvözlégy... És az Ige testté lőn, -- és miköztünk lakozék. Üdvözlégy... Imádkozzál érettünk Istennek szent Anyja. -- Hogy méltók lehessünk Krisztus ígéreteire. Könyörögjünk. Kérünk téged, Úristen, öntsd lelkünkbe szent kegyelmedet, hogy akik az angyali üzenet által szent Fiadnak, Jézus Krisztusnak megtestesülését megismertük, az ő kínszenvedése és keresztje által a föltámadás dicsőségébe vitessünk. Ugyanazon a mi Urunk Jézus Krisztus által. Amen.
Egymástól néhány méterre lévő paradicsom, az egyiken hat négyzetméteren körülbelül 150 kg terem, a másikon ennél nagyobb területen 5-10 kg-ot
Hibrid paradicsomról beszélünk, két és fél méterre felfuttatva, most a tizedik emeletén is már kialakultak a termések
A két paradicsom egyformán volt szerves trágyázva, de ahol többet terem, ott a talaj baktériumokkal és gombákkal kezelt, elősegítve a talaj életet, és hátráltatva a káros gombákat
Közel egyformán egyféle anyagokkal permetezve a kettő
Ez egészséges maradt, az beteg lett
Ami a növénynek a gyökér, az a gyomrunk
Egy helyrajzi számon két azonos fajtájú szőlőültetvény
Az egyik ültetés előtt 50 cm-re szántva, a másik 1 méterre
Minden más a továbbiakban azonos
A sekélyen előszántott 30%-al kevesebb lombot hoz a további ültetvény életében, és 25%-al kevesebb termést
A különbség a talaj levegőzöttsége, (és így jobb lett a talajélet,) ami meg körülbelül a böjtünk
Glifozáttal gyomírtott szőlőnél azt mondja a gazda, jól jártam, hogy gyomírtok, és az ültetvényt húszéves korában felszámolja, mert nem hozza a gazdaságos termést
Értesd meg velünk, hogy nem a növényekről szólnak a példák