Ez a topik tárgyszerű panaszok, kérések, kérdések megfogalmazására vagy moderátori segítség igénylésére szolgál. Más topikokból áthozott vita vagy személyeskedés folytatása szankciók terhe mellett ellenjavallt. A problémák tisztázásához kérünk linket a topikra, vagy pontos topikcímet és hozzászólás-számot.
"...de itt pont az a különbség, hogy vannak olyan topikok, amelyeket nem a vitára lettek dedikálva, tehát a valakit zavar, akkor el tud menni oda."
Még mindig semmi baj nincs a vitával, hanem a következetességel.
Innen pl kibannoltak (azóta is igy van , de nem érdekes, nincs szándékomban visszamenni) valamiért...pedig trágárkodni anyázni nem szoktam. Ez éppen az adott témára létrehozott vitatopik, itt mindkét fél előadhatja magát...
Ha továbbmegyek a fözöcskézős topikba a -Lecsót rizzsel VS tojással? -ba és oda is követ egy troll hogy a lecsó nem is létezik és csak a hülyék főznek olyat...az nem megoldás hogy az lépjen tovább aki zavar a trollkodás...
Valószínűleg a sportmoderátor kollégák azt javasolnák, hogy dobáljam ki azokat a vitákat, amelyet a példádhoz hasonlatosak, de itt pont az a különbség, hogy vannak olyan topikok, amelyeket nem a vitára lettek dedikálva, tehát a valakit zavar, akkor el tud menni oda.
Értelemszerűen a vitára dedikált topikokban is tilos az offolás, szóval egy katolikusokról szóló vitatopikot nem célszerű a buddhisták tévtanításaival szétszecskázni, de ez már mindig az adott szituáció mérlegelésétől függ.
Igen, ezt tapasztaltam én is, és csak azért kérdeztem hogy volt talán valami változás hogy megváltozott a gyakorlat..? Az emlitett "Jehova tanui tévtanitásai" c. topik vitatopik tehát természetes hogy van vita, de ez még nem indokolja azt, hogy bármilyen, a témához nem tartozó szöveg idevaló.
Egy autós topikba nem ok hogy bemegy egy biciklis azzal hogy minden autós hülye- járjatok biciklivel, még ha az vitatopik is..
Ujpestiként nem korrekt a fradista topikba menni, laposföldesként a földrajztanárokat heccelni...Egy bibliai jellegü szakfórumban szerintem nem indokolt szabadjára engedni az ateista agitációt- erre a témára van külön legalább 2-3 szaktopik
Ha egy topik vitatopik céljából született (pl. XY tévtanításai, vita XY-ról, kérdések XY-ról stb.), ott természetes, hogy van vita.
Ha egy topik egy közösség fórumozóinak született (XY topik, XY egymás között stb.), akkor onnan ki szoktuk tenni az adott vallás kritikusait, hiszen a kritikájuk megfogalmazására ott a másik típusú topik.
Engem érdekelne a moderátori álllásfoglalás az eddigi gyakorlatra, hogy egy bibliai topikban miért hagyja az ateista téritést, és a rombolást? Nem a témát érintő vallási kérdések tárgyalását folytatja hanem ateista propagandával spameli szanaszét. Vannak ilyen célra bibliakritikai topikok....
Kérném szépen a "Zellem Estelen" nick korlátozását, hogy a "Jehova Tanúi tévtanításai" topicban ne tudjon semmit írni. Amióta csak megjelent e topicban, folyton személyeskedik, ócsárolja a legértékesebb embereket. Pl. itt is: