A következő. Meglepődtem, hogy jön egy két kocsis ktatra az 1-esen (mondjuk az első kocsinak nem működtek a kijelzői). A hátsón látom, hogy 1-es, megy a Bécsire. Pont jól is jött, mert elment előttem az 1-es. Oszlop nem írja, BP GO-ban inaktív, de utast szállít. Állt ki a 17-esre, a Bécsin a tárolón pakolt le. Ennek a a kezelése is megugorhatatlan feladat?
Köszi, azóta láttam pénteken is, ugyanebben az időben. 2 db 56 között, hót fölöslegesen utasokat szállítva. Itt speciel bőven mehetne utasok nélkül, a délutáni csúcs végén, de ebbe na formában ez így sehogy sem jó.
19-es két részes kocsi, kocsiszíni menete Kelenföld pályaudvaról... Szépilonára . Ezt BKK kellene megoldania hogy normális kiírás legyen, de szokás szerint sz&rik rá.
Ennek mi értelme? Utasokat szállít (kb 3-an voltak rajta, forgalmi zavar van, egymás után jött 3 db 56 plusz a terelt 17-esek is) de BP GO-ban inaktív, futár oszlop nem írja. Értem én, hogy adott esetben triviális, de azért lehet az átlagembernek nem. Se viszonylat, se semmi. A képek a Gárdonyi téren készültek. Vlaszeg 56 kocsiszíni menet. A 3. kép nem a legjobb, ennyit tudott ebben a környezetben a kaputelefonom.
Aha, értem a logikádat, valószínűleg a BKK is így gondolta. Az utasok részéről viszont jogos lehetne egy olyan gondolatmenet is, hogy a pótlással érintett napokon a fogas az üzemidejében SEM és az üzemidején kívül SEM fog járni, tehát ilyen értelemben ugyanaz az eset van egész nap.
A 60B csak abban az időszakban jár, amikor a fogas egyébként nem, tehát nem pótolja a szokásos pótlóbusz értelemben. A 21-es közlekedik a fogas üzemidejében, ezért van rajta a térképen.
Ez az a 60B, ami minden nap jár hajnalban és késő este, gyakorlatilag egy Széll Kálmán térig hosszabbított teljes vonalas 60-as pótló, de valamiért a BKK következetesen nem tekinti pótlónak, valószínűleg ezért nem is tették fel a térképre.
A módosított menetrend annyi, hogy este hamarabb leállnak a 60-as, 60A és 128B pótlók, ezért hamarabb beindul a 60B.
Tévesen azt írja, hogy a járatok november 1-jén és 2-án csak a Szentlőrinci úti lakótelepig közlekednek.
Ez csak november 1-jére igaz, amikor 135-ösként járnak a Szentlőrinci úti lakótelepig.
November 2-án normál vasárnapi menetrend szerint jár a 135-ös az IKEA-ig, míg a többletindulások 135A-ként a Szentlőrinci úti lakótelepig, vagyis a november 2-ai oszlopban meg kellett volna jelölni, hogy melyik a 135A.
Csak egy kérdés teljesen laikusként: előre tervezett pótlásánál van olyan kritérium hogy (amennyiben az infrastruktúra is lehetővé teszi) a kapacitás X százalékát pótolni kell mindenképp valahogy? Vagy teljesen a közlekedésszervezőre van bízva a dolog?