A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat - nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elegendő).
A topicban nem vitázhatsz, kizárólag a moderátorral folytatható érdemi társalgás.
Miután az ettől való eltérés az itteni munkát akadályozza, ezért a moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni. MI megjegyzése a topikban történő identitás vállalásról.
A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Újdonác, newbie, azaz frissen regisztrált nick ebbe a topicba nem írhat.
Elmagyaráztam átalakulást és az eltünést erre a kommentre. Ennek semmi köze egy másik kommentfolyamhoz. Ha nem láttátok volna azt befejeztem és fórumoztam ahogy kell.
Nézzétek már az előzményt is és ne csak a kipécézett személy leválogatott kommentjeit sasoljátok! Ha ezt tettétek volna akkor most se törlés se fenyegetés nem lenne.
Tudom, most innen is meg mindenhonnan .... de a tisztánlátás érdekében ezt akkor is közölnöm kellett.
Utolsó kísérlet. Mikor elköszöntem, kívántam nektek igazságos és jó munkát.
Töröltétek, sebaj. Meg az előtte lévőt is, ahol válaszoltam egy hozzászólónak,aki azzal kérkedett, hogy ült már Oldtimer autóban. Elhiszem. És megírtam neki, hogy nekem 2 darab van a garázsokban. Erre jött a Vásárhelyi és első kötözködése felém az volt, hogy igen, biztos egy trabant meg egy más valami. Hát nem De ez legyen az ő baja. Ha akar jöjjön ide a trógerje, és megmutatom neki, ha kell nektek is.Szóval én aki az igazat írom törlődök valamiért, aki csak a másikat cseszteti és hergeli, az szabadon teheti. És itt egy korábbi esettel búcsúzom amikor 1 közönséges már másoktól és sokszor elhangzott szóért 1 hónap kitiltást adtatok.
Ismételten jó munkát és igazságos megítélést kívánok Nektek. (Különben ezt is törtétek az előbb)