Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Barátom kérésének megfelelve , meghirdetem eladásra Walther LG 300XT verseny fegyverét Hawke Sidewinder 6,5-20x44 távcsővel, walther kemény tokkal és minden mással , ahogyan a fotókon látható.
A puska tökéletes műszaki és kiváló esztétikai állapotban van híven tükrözve a puska szerető hozzá állást , barátom részéről.
A teljes szett ára: 460 ezer forint
Érdeklődni a 06 30 468 1164 telefonszámon lehet vagy nálam a publikus email címen
Eladásra kínálom Artemis M16A pcp légpuskámat, ami gyári paraméterekkel rendelkezik. A pontos lövéstől egy Vector Optics Hugo 6-24x50 Gt parallaxos távcső gondoskodik. A puskához jár többek között a távcső, egy hordtáska, egy bipod adapterrel, egy pcp pumpa, illetve igény esetén egy 6L es 300Bar os palack is. Érdeklődni a 06702771379 es számon lehet. Ára megegyezés alapján.
Eladásra kínálom Artemis M16A pcp légpuskámat, ami gyári paraméterekkel rendelkezik. A pontos lövéstől egy Vector Optics Hugo 6-24x50 Gt parallaxos távcső gondoskodik. A puskához jár többek között a távcső, egy hordtáska, egy bipod adapterrel, egy pcp pumpa, illetve igény esetén egy 6L es 300Bar os palack is. Érdeklődni a 06702771379 es számon lehet.
Keresek hibás, nem működő feinwerkbau 600/601/602/603 puskát. Illetve működő vagy hibás Feinwerkbau C62-t. Ára legyen az állapotához reális. Mail publikus. Köszönöm!
Biztos hogy már rajta vannak , ( csak még nem jött el az idő hogy ......) ! itt a városban , tavaly volt egy ilyen eset , a csávó hasonló módon árulta a kintről származó pcp-ket , közdutott volt a környéken , aki olyat akart az hozzá ment ! Aztán egyszer csak jöttek és vitték , de nem csak őt, hanem aki vett tőle azokat is . ( akkor derült ki hogy már másfél éve figyelték)
A 312-es egy erős, pontos, de hagyományos rugós puska. Nem visszarúgásmentes, a legkevésbé sem.
Nagyságrendekkel jobb, pontosabb, mint a többi korabeli FÉG például."
Ebben te hol találtál kritikát? Ellenkezőleg. Ismerem, és kedvelem is a puskát.
Tőlem nem kell féltened a nimbuszát.
A tisztázásra meg szükség volt, mert a kérdező visszarúgás-mentesnek vélte.
A céltávcsövet ( :) ) pedig MINDEN hagyományos rugós puska gyilkolássza. Nem csak ez, mind.
Most nem fárasztom magam, hogy újra linkeljem - a Gomo saját maga is így véli, ezért ajánlja a "WR" szériát kimondottan erre a célra.
Hogy te mit hiszel el a reklám-dumájukból, azt majd eldöntöd.
További - szerintem nem vitatható - tény, hogy bármely pca sokkal barátságosabban bánik a csövekkel ( :) ), mint a legszuperebb, de hagyományos rugós légpuska.
Ez nem tervezési, gyártási hiba, a működési elv sajátossága.
Tisztelt Sz. Tibor, itt válaszolok a levelére ... nyilvánosan, mert én amit mondok, azért vállalom is ...
Miért túlárazott a Bandika (Endre) terméke, termékei?
Azért, mert a hirdetésben ki is van emelve: 'Nem magyarországi puskák'.
Tehát 'külföldről' származnak (ahogyan az illik), legyen az bárhonnan is.
Laikus ha rákeres az adott modellre ... 400€, azaz 160ezer alatt van az ára külföldön.
A 'profi' még azt is tudja, hogy hol és mikor van akcióban.
Másik dolog, ha külföldről származnak ... Magyarországon és Németországon kívül a légek mindenhol 7,5 Joule feletti torkolati energiával rendelkeznek.
5,5 és 6,35-ös kaliberben meg ugye vicc is lenne a 7,5J. Ki hiszi el? ... de nyilván vissza lettek 'butítva' a magyarországi jogszabályok szerint (tanúsítvánnyal rendelkeznek) és számlát, garanciát is ad az Úr a termékekeire.
A 'Bombat' arcátlan áraival meg kár példálózni, aki tőlük vásárol, az vagy tele pénzzel, vagy ...
Talán valami korábbi affér az oka az Ön durva felszólalásának?
Ó, én még kedves is voltam, ahhoz képest ahogyan az Úr reagált arra, hogy ki lett penderítve a csoportunkból (és nemcsak a mienkből), mert ott is ezt a tevékenységet folytatta, csak ott még az X Joule torkolati energiát is kiírta. Hát igen a gibicnek semmi sem drága, ha nem az ő csoportja. Utána még próbálkozott kamuprofilokkal visszajutni ... szánalmas. Az internet nem felejt!
Summa summarum ... lehet tőle nyugodtan vásárolni, mindenkinek a magánügye.
Remélem minden kérdésére kimerítően válaszoltam.
Üdvözlettel,
V.I.
P.S.: Én nem haragszom senkire ... csak nem felejtek.
Köszönöm szépen! Úgy érzem, hogy akkor ez eldőlt. :D Valakinek Valami tuti tipp jó áruházra/boltra délpest, pestmegye keleti/délkeleti részén van esetleg? Esetleg szolnok megye nyugati oldala?
Roland az lehet, de nem konkrétan az enyémet. Ez nem ugyan az a puska. Beszéltünk róla, kikértem a véleményedet, mert tetszett a tied, de az nem hozzám került. Ez egy másik. Remélhetőleg sikerült olyan szépre, mint a tied.