Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó egy Fég 422 . Rendbe raktam a tusát, szép eredeti törés repedés mentes , belűről új rugó, dugattyútömítés felújítva, Levegőt nyomást szépen tartja,
Hiányosságok, célgömb védő hiányzik, eperlevél helyett egy hernyócsavar állítja precizen a hátsó irányzékot ( frommelbe 3600 Ft az eperlevél. ) a vasát valami jó szándékú vékonyan fekete festékkel lefestette, gondolom konzerválni akarta.
Képeket privibe tudok küldeni, nem tudom most átméretezni őket.
Mivel a szép hibátlan darabok 45-50 000 köröl mozognak, én 28 500 at gondoltam érte, plusz posta Vagy Győrben megtekinthető. Szerintem korrekt ár.
Szerkezetileg tökéletesen működik. csavarjai eredetiek
Privátbe kérek érdeklődést mostanában nem nagyon tudok forumozni.
Eladó Fég LG 427 légpuskám. A puska nem rég került hozzám beszámításból. Összességében szép állapotban van, és szerintem nagyon keveset lehetett használva, viszont van azért 1-2 szépséghibája. Az egyik hogy a csőcsavart valaki szétbarmolta (én ezt cserélném) , a másik pedig, hogy nem megfelelően volt tárolva, így a csövén rozsdapöttyös.
Ezeken kívül nagyon szép állapotú és jó erőben van. Nekem van már 427-ből ezért az eladása mellett döntöttem. Próbáltam részletes képeket csinálni mindenről, de ha esetleg valakinek szüksége van további képekre, emailben szívesen küldök.
Kérem csak komoly vételi szándékkal keressenek. Postázás szóba jöhet.
Nekem csak 20 méteres távom van az udvaron, ahol a puskáimat használni tudom. Erre a távra az Geco Diabolo szinte mindegyik puskámba jó, vagy nagyon jó. A Diana mod. 60 a kivétel. Az szórja a Geco Diabolot. Igényli a válogatott lövedéket a pontos lövéshez.
2021- ben vásároltam egy selejt szériát, amelyikben kevert lövedék volt, a korábbi és a jelenlegi alakú, egy dobozon belül. Sajnos, sok dobozzal. Abban sok volt a célt tévesztett lövés. Nagyon nehezen fogyott el! Előtte sok éven keresztül semmi probléma nem volt és az, amit most használok, a fodros szoknyás, újabb típusú (2022. évi vásárlás), az is jó. Nekem bevált.
A képeken egy elhanyagolt puskát látok, amelyik olyan, mintha a tyúkólban tárolták volna. Le sincs takarítva, a portól-piszoktól és a rozsdától. Ez az eladó puska? Nem tévedés? A kép nem egyezik a szöveggel!
A JSB EE -ből csak a 200 db-s prémium a jó minőség akár átmérő, vagy súly tekintetében!
Én áttértem a JSB Exact 0,54 g súlyú, de szigorúan csak a 4,5 mm alapméretű lövedékre, mert az kevésbé szélérzékeny és csak 6-7 m/s-l kisebb a lövedék sebessége, és szebb szórásképet produkál, mint a JSB EE típus.
Nagyon jó a Simply! Teljesen felesleges ennél drágább lövedéket venni, kivéve a versenyszámok. Érdekes, hogy a JSB házon belül tekintélyes konkurenciát csinált magának! Heló...
Még az MHSZ-n agyongyötört FÉG és Suhl puskák csövét a BALLISTOLRobla Solo MIL cső tisztítóval ( 2.300.-Ft/65 ml) keltettem életre, mert bronzkefével sem lehetett már eltávolítani az ormózatok között lerakódott különböző keménységű ólom lövedék törmeléket!
Időnként a tűzfegyvereim csövét is átpuceválom a Roblo-l, mert a csőben lerakódott lőpor salakot is hibátlanul eltávolítja!
A Robla Solo MIL speciális ammóniát tartalmazó elegyből áll, mely a rezet és a réz-cink ötvözetet oldja fel, hanem az ólmot is, amely fegyverek szórásképét is nagy mértékben rontja.
Mit gondolsz, én mibe használom? Szinte csak ezt. Itthon. 20 méterre. Sokat! Kb. 10.000 db /év. Van hozzá 8-10 puskám. Rugósak. Nem egy!
Van JSB is, több fajta, ünnepnapra. Ritkán és keveset használok belőle, mert itthonra luxus! Csak a minőségi, német puskákba. Ritkán, mert a Geco Diaboloval vannak belőve a puskák. Legalább 15 éve azt használom. Az olcsó, gyakorló kategóriában nem találtam olyat, ami pontosságban ugyanolyan, vagy jobb. A Simply valamivel jobb, de nagyon megdrágult.
Ez puska ez ahhoz nem jó ,már rég próbáltam van is itthon csak a pisztolyhoz használom ,túl könnyű . Ami jó neki az olyan 0,52-0,53 grammos . Nehezebbet is próbáltam de azt már nem tudja vinni ,lerövidül a hordtávja .
Ha jól értelmezem,lövedék 1ik oldalán van huzagolás nyoma a másik fele sima,DE, a lövedék nem sérül meg.Csőkorona sérülésnél gondolom lövedékből kiharapna kis darabot,kosz lerakodás is akár lehet,vagy valóban kopott a cső.Nem tudom,csak találgatok. Kíváncsi leszek mi a problem.