Minden, ami az egykori Bakony/Balaton/Somló Volánnal, ezek jogelődjeivel, valamint a megye jelenlegi helyközi és helyijáratos buszközlekedésével kapcsolatos.
Két C80-as automata retronak, holott automata 280-as meg nincs a volán retroállományában, mivel mind a szombathelyi, mind győri, mind a nyíregyházi bot váltós.
Nem tudom, hogy rajtam kívül érdekel-e ez bárkit, de: LMA-449 helyett tegnap délelőtt óta az LJS-054 van kint, csak tippelem, de szerintem végleges csere, és az LMA selejt - pár héten belül kiderül, jól tippelem-e. Logikus lenne, mert az LJS-054 messze a legkevesebbet futott Solina, gondolom jobb állapotban van, egy-két évet ellesz ezen a fordán utolsó Solinaként.
Elkerült a Volántól a várpalotai helyijárat, megszűnt a fűzfői, a pápaira meg agglós MAN-ek kerültek. Így tényleg alig pár olyan forda maradt a megyében, ahová midi kellene (Fenyőfő pl.), esetleg oda lehet rakni a valamivel rövidebb EC11-eseket, EN12-eseket, amíg azok még futnak, aztán tényleg Econell, egyszerűbb így.