Ahhoz,hogy valaki előadást tartson, szükséges némi tudás, (nem hiszem,hogy ez meglenne) meg némi előadói készség,(nem hiszem,hogy ez meglenne), meg bizonyos szintű intelligencia (nem hiszem,hogy ez meglenne). Egyszóval az ötlet jó, csak éppen kivitelezhetetlen.
Emellett otthoni felügyelettel (nyomkövető) semmi sem akadályozná meg a bűnismétlést. Vagyis simán újra meg újra teherbe esik és a gyermekek már fogantatásuk pillanatában halálra ítéltetnek a drága jó édesanyjuk által. Egyszóval ez még csak ötletnek sem jó, mert szinte gyilkolás párti.
Azt sugallná egyes primitívebb embertársainknak, hogy tulajdonképpen büntetlenül tehet bármit a gyerekével. Ezt szeretnéd?
"olyan is van aki nyomkövetőt kap és otthon lehet.Én is ezt adnám büntetésként a gyerekgyilkosnak."
Tudod minden bűncselekménynek megvan a maga súlya. A legnagyobb bűn a gyilkosság, de még ott sem mindegy, hogy baleset miatti, hanyagságból bekövetkezett esemény, vagy szándékosság volt. Aki eltitkolta a terhességet, orvoshoz nem ment , a környezetének hazudozott holmi hízékonyságról az bizony előre készült az új élet megsemmisítésére. a büntetési tétele is ennek megfelelő.
Nem összehasonlítható azzal aki némi pénzért egy autóban sofőrködött amiben történetesen illegális migránsok voltak.
Apó lesett az ágyról. Nem bírtam felemelni, kénytelen voltam mentőt hívni.
Lehet , hogy még ma hazaküldik.
Mert minden felelősség a családé.
A gyereknevelés és az idősgondozás is.
Hihetetlen , hogy a Mo jobban teljesít és ezt plakáton hirdeti években nem készültek fel arra , hogy az emberek ha megöregszenek ápolásra, gondozásra szorulnak.
Lényeg hogy a focisták jól keresnek, és van bőven stadion.