Keresés

Részletes keresés

Camo_BDU Creative Commons License 2025.07.12 -1 0 1861

Helyi amerikai sztori, egy kis összehasonlításnak. Hát, nincs nagy különbség ha jogsértésekről és törvénysértésekről meg a rendszerről van szó.

Megvertek a rendőrok egy embert - VIDEÓ

https://www.youtube.com/watch?v=dBgV1srzmnw

Camo_BDU Creative Commons License 2025.06.28 0 0 1860

Bűnvadászok - Tolvajkergetők motovlog (2025 június) - VIDEÓ

https://www.youtube.com/watch?v=Wwdu7g9r9h4

Camo_BDU Creative Commons License 2025.05.19 0 2 1859

Igen de olyat is írtál hogy 1 slukk fűtől halnak az emberek. Holott nincs olyan.

Lőfegyverem van itthon néhány. A fű államilag van engedélyezve, szövetségileg még ( ? ) nem, de majd kiderül hogy azzal mi lesz. De a szövetségiek már nem szórakoznak vele, két fűbolt is van nálunk a megyében. 

Előzmény: AKELA 27 (1858)
AKELA 27 Creative Commons License 2025.05.19 -1 1 1858

"lóságban:

6-8 kupicával is lehet súlyos mérgezésed, ha gyorsan iszod meg vagy nem ettél előtte.

A hányás reflex néha megment, de nem mindig.

Idős vagy fiatal emberek (pl. tizenévesek) kevesebbtől is meghalhatnak."|

-Igen, én 1 egy 0,5 centet írtam, nem 6-8 kupicával.. Pláne nem 1 óra alatt. Aki ennyire hülye, hogy rohamban iszik ennyit, a meghal persze. S Zacher Doki is csak széttárja a kezét s magában mondja, mert mondja, hogy na a hülye.. 

Mindent lehet rossz célra is használni. Tipikus dilemma: Felnőttnek nézzük a magyar népet, s aki bűnügyi előélet/ psichológia terén alkalmas Ő tarthasson éles fegyvert önvédelemre, legalább '22-st, vagy ne.. Én amellett vagyok, hogy tarthassunk. A bűnöző, aljának van, ebből kétsége ne támadjon senkinek. 

Előzmény: Camo_BDU (1856)
AKELA 27 Creative Commons License 2025.05.19 -1 1 1857

Tehát akkor minden, ami függőséghez vezet- addiktív hatású,- az drog. Akkor a te percepciódban a lottószelvény is drog.. Mert szerencsejátékfüggőség is 'lehet. 

S volt olyan, hogy elvonón, nem jutott kaparóshoz az illető, akkor arra fogadtak, hogy a mikróban a kávéscsésze mely irányba fog megállni- (p é n z b e n), lebuktak, az igazgató kitette Őket, mondván ők azon kategória, akikkel nem lehet mit kezdeni. 

Mindent lehet felelőtlenül _ nyakló nélkül használni, a pálinkát is.. De azért, mégsem ülnél le egy bepálinkázott adó és vámigazgatási ügyintéző elé ugye? De nem kell betiltani sem, mert AZ EMBEREK TÖBBSÉGE, IGENIS ÚGY FOGYASZTJA, HOGY NEM VETKŐZIK KI MAGÁBÓL S NEM LESZ ZOMBI, MINT PL: HŐS UTCA ILLEGÁLIS LAKÓI, MEG SOROLHATNÁNK A FERTŐZÖTT GÓCOKAT. 

A kábítószer minden válfaját irtani kell.. Továbbá is ezt tartom és s a közösségem is. 

Előzmény: Camo_BDU (1856)
Camo_BDU Creative Commons License 2025.05.18 -1 1 1856

Miért beszélsz többes számban? Én egy ember vagyok, nem sok.

Tekintve hogy az alkohol drog, meg a nikotin is drog, de még a koffein is drog, így igen. Simán egyenlőségjelet teszek sok drog közé. 

"Ami statisztikát írtam, az CSAK A 13-20 ÉVES KORT FEDTE LE." - És? Nekem meg fontos mindenki élete, a közékorúak és az időseké is. Most rákerestem, nincs statisztika arról hogy az általam említett drogok mennyi fiatal életét veszik el, de tekintve hogy a piásan vezetésbe elég sokan belehalnak, így nem 1-2 fiatal életről van szó, az biztos.

Ez az, hogy a rendőrt talán meg fogják büntetni, csak épp nem ölték meg. Őt szépen óvatosan letartóztatták és annyi. Az elf-bar-os illegális szerhasználóra meg annyit mondott a rendőrség vezetése, hogy külföldről vásárolta úgyhogy legális. Épp csak a törvény szerint nem legális. De hát rendőrre nem vonatkoznak a törvények, azért mert csak.

"Egyet tisztázzunk.. 48.300-an teljesítünk szolgálatot a rendőrség kötelékében." - Akkor már ki is derült hogy miért a nagy elfogultság... 

"Olyat hallottam (nem is egyet,) aki belehalt egyetlen gandzsába" - Én meg nem, mert amit itt állítottál az nem igaz. Pedig nálunk (USA) már az 50 állam többségében legális a marihuána. Egy olyan növény ami az alkoholtól is jóval veszélytelenebb. Egyszerűen sosem történt olyan.

Idézem angolból fordítva:

"Az Egyesült Államokban nincs megerősített eset arra, hogy valaki egyetlen slukk marihuána cigaretta belélegzése miatt halt volna meg.

Amit az adatok mutatnak:

A marihuána toxicitása rendkívül alacsony. A DEA, valamint különböző toxikológiai tanulmányok szerint a THC (a marihuána pszichoaktív összetevője) halálos dózisa messze meghaladja azt a mennyiséget, amit dohányzás útján be lehet vinni.

Nincs ismert, dohányzás útján bekövetkezett halálos túladagolás marihuána esetében. A CDC, NIH és WHO szerint a közvetlen marihuána túladagolásból eredő halálesetek rendkívül ritkák — ha egyáltalán előfordulnak —, és biztosan nem egyetlen slukk miatt.

Vannak azonban olyan halálesetek, ahol marihuána is szerepet játszott, például:

Balesetek vagy vezetés közbeni figyelmetlenség.

Alapbetegségek (pl. szívproblémák) súlyosbodása.

Több szer együttes használata (pl. alkohol, opiátok).

Syntetikus kannabinoidok, amelyek nem azonosak a természetes marihuánával, és valóban életveszélyesek lehetnek.

Összegzés:

🟢 Nem, egyetlen slukk marihuánától még senki sem halt meg, és ilyen esetet soha nem dokumentáltak orvosilag."

"Olyat keveset hallottunk, aki belehalt, megnyomorodott egyetlen pohár bortól, vagy féldecitől. .. Ennyi." - Miről beszélsz? Lehúzza a páleszt és olyan alkoholmérgezést kap hogy belehal a helyszínen. 

"Magyarországon évente több száz ember hal meg közvetlenül alkoholmérgezés következtében. Ezek az esetek gyakran a túlzott alkoholfogyasztás akut hatásai miatt következnek be, például légzésleállás vagy szívmegállás miatt."

Tessék, itt van hogy mennyitől lehet meghalni:

"📌 Átlagos számítás – 50%-os házi pálinkával (nem ritka Magyarországon):

Egy kupica (5 cl) → kb. 20 g tiszta alkohol.

Alkoholmérgezés kockázata már 120–160 g tiszta alkoholtól kezdődik (ez kb. 6–8 kupica rövid időn belül egy átlagos testsúlyú férfinál).

Halálos adag: kb. 300–400 g tiszta alkohol (ez kb. 15–20 kupica 50%-os pálinka rövid idő alatt – például 1 órán belül).

⚠️ A valóságban:

6-8 kupicával is lehet súlyos mérgezésed, ha gyorsan iszod meg vagy nem ettél előtte.

A hányás reflex néha megment, de nem mindig.

Idős vagy fiatal emberek (pl. tizenévesek) kevesebbtől is meghalhatnak."

Előzmény: AKELA 27 (1855)
AKELA 27 Creative Commons License 2025.05.17 -1 0 1855

Érdekes, s jellemző a gondolat struktúrátokra, hogy egyenlőségjelet tesztek, a dohányáruda eladó s a drogdíler között.. Ami statisztikát írtam, az CSAK A 13-20 ÉVES KORT FEDTE LE. 

"Lekapcsoltak 1 rendőrt, mert drogot adott el"' Büntessék meg BÁRHOGY, ŐT SEM SAJNÁLNÁM. 

Egyet tisztázzunk.. 48.300-an teljesítünk szolgálatot a rendőrség kötelékében. Ki munkavállaló, ki RIASZ jogviszonyban, ki HSZT hatálya alatt.. 

Köztünk is akad rohadt alma... Én vállalom, tartom minden betűm továbbra is. 

Olyat hallottam (nem is egyet,) aki belehalt egyetlen gandzsába, vagy 1 szippantás kokainba s még sorolni lehet. Olyat keveset hallottunk, aki belehalt, megnyomorodott egyetlen pohár bortól, vagy féldecitől. .. Ennyi. 

Előzmény: Camo_BDU (1854)
Camo_BDU Creative Commons License 2025.05.15 -2 1 1854

A libertáriusok, ha a rendőrök bűncselekményeket követnek el. Te mindig támogatod a rendőrséget? A múltkori elfbárost is? Súlyosan büntetik a civilt, de közben ők a nyílt utcán szopkodják az elfbárt. Érdekes, nem? Meg 1 gramm fű miatt is úgy csinálnak hogy világ vége van, de közben a saját kollégájuk 1 kiló marihuánát adott el a múltkor egy parkolóban amikor lekapcsolták. Még kokain is volt nála.

Képzeld, rengeteg ember ellenáll, mégsem ölik meg. Szerinted lett volna ügy, ha őt is simán lefogják, megbilincselik és elviszik? Esetleg megsokkolózzák... Bár kétlem hogy a nyugdíjas kinézetű fazon túlzottan ellenállt volna a 8 rendőr intézkedésének. Simán lefoghatták volna. Késről nem volt szó a jelentésben, tehát nem volt nála. Lefogás helyett halálra verték. Nem érzed a különbséget az előállítás és az emberölés között?

Igen, 1 kis drog volt

"Évente 06-80 fiatal hal bele drogtúladagolás" ...  Ok. Évente körülbelül 40 000 ember hal meg Magyarországon az alkoholfogyasztás és a dohányzás következtében, ami a teljes halálozási arány jelentős részét teszi ki.

Közben az állam "Nemzeti" Dohányboltokat működtet és 3 milliókat osztogat kocsmáknak.

"ÉN NEM SAJNÁLOM, EGY MÉREGDÍLERREL KEVESEBB!" - Tehát támogatnád az összes kocsmáros, csapos, dohánybolttulaj, dohányboltos kiszolgáló agyonverését is? 

Előzmény: AKELA 27 (1853)
AKELA 27 Creative Commons License 2025.05.15 -1 1 1853

Kik szólnak -csaholnak-- a Rendőrök ellen? A thessók?? H. már.. Nem kell ellenállni, ha megcsinálja a bűntettet, akkor ha elfogják, vállalja a tettét!!!! Ja az náluk nem szokás. Aha 

"1 kis drog" Évente 06-80 fiatal hal bele drogtúladagolás/ bizonyos komponensre való érzékenység miatt. Ez "csak" 12, igen 12,- 20 évesek közötti keserű statisztika. 

ÉN NEM SAJNÁLOM, EGY MÉREGDÍLERREL KEVESEBB!

Előzmény: Camo_BDU (1852)
Camo_BDU Creative Commons License 2025.05.14 -1 1 1852

Halálra verhet valakit a rendőrség egy kis drog miatt?

Kinyírtak a magyar rendőrök egy embert Szegeden (2025 május)

2025 márciusában Szegeden rendőri intézkedés történt egy férfi ellen, akinél a hatóságok kábítószert találtak. Az erőszakos rendőri eljárás során a férfi súlyosan megsérült, és áprilisban a kórházban elhunyt. Az eset körülményeit a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja. A rendőrség szerint az intézkedés jogszerű és arányos volt, míg a család súlyos bántalmazásról számolt be.

https://www.youtube.com/watch?v=UpO6L4YRMBc  

Camo_BDU Creative Commons License 2022.04.22 -1 0 1851

Ideteszek még kettőt. Igaz, nem csak magyar rendőrös-történetek.

Rendőrsztori 3 - Videóblog #51

https://www.youtube.com/watch?v=b7qqm8EXh4Y

Rendőrsztori 4 - Postaláda, Mentő helyett rendőr, Robogó a hídon, levélbontás

https://www.youtube.com/watch?v=8sq5g8AWJZU

XNC Creative Commons License 2020.01.11 -2 1 1850

Elszórni az adófizetők pénzét.

trakeszv6 Creative Commons License 2019.12.11 -1 1 1849

bárhol,bármikor megállhatnak(hisz ő a rend őre nem bünteti meg őket senki ,szolgálati érdek) ,nem is tudom ez miért zavar egy rendőrállamban.

Előzmény: fzsolt45 (1845)
papp.dav Creative Commons License 2018.11.22 -1 0 1848

Sziasztok nem tudom h idevaló vagy sem. De nem találtam sehol se olyan felületet ahol ezt meg tudom kerdezni. Ha egy rendőrnek határrendész végzetsége van a bizonyítványában akkor azt valahogy nem tudja közrendes bizonyítványra lecserélni?

Camo_BDU Creative Commons License 2018.06.15 0 0 1847

Nem tudom ideillik-e, de van 2 rendőrsztoris videóm. 

Videó Blog - #14 - Rendőrsztori

https://www.youtube.com/watch?v=6y2wWlOK8j4 

Videó Blog - #16 - Rendőrsztori 2

https://www.youtube.com/watch?v=fOSaSiYFToc 

ka_TARZI_s Creative Commons License 2018.01.04 0 0 1846

A szolgálati lőfegyver az csak dísznek van?

https://444.hu/2018/01/04/egy-bagi-ferfi-hazaig-menekult-a-rendorok-elol-ahol-az-anyja-es-a-batyja-utni-kezdte-a-jaroroket

A rendőrségi törvényszerint jogszerű lett volan a fegyverhasználat, és indokolt is. A levegőbe minimum.

fzsolt45 Creative Commons License 2016.04.01 0 0 1845

Egy tipikus sztori: 

Megállt a rendőrautó a parkoló közepén, kiszállt három rendőr és elindulnak.  Kedvesen, udvariasan megkérdeztem őket, hogy nem gondolnának úgy állni esetleg, hogy más is elférjen?  Mondták nincs és ott hagyták az autót. A szerencsétlen teherautós 5 percet szenvedett, hogy bepréselődjön mögéjük, de nem volt esélye. 

Csak megköszönni tudjuk a példamutatást, azt még nem tudjuk, hogy ez most a szolgálunk, vagy védünk, de igen jellemző. 

Ja és az egyik, mivel látta, hogy picit morcos vagyok, visszalépett és bekapcsolta a villogót, hátha úgy hivatalosabb....

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.11 0 0 1844

Azzal, ha felhivod őket még nem hibázol semmit. Mond meg, hogy nem tudsz pihenni, csenháborítást köetnek el és kérd tegyenek valamit. Aztán ha semmit nem tesznek, te akkor is megpróbáltad, veszteni nem vesztesz vele semmit. Előtte azért érdemes felcsengetni hozzájuk, hogy állítsanak a hangerőn mert nem tudsz pihenni.

Előzmény: vorsi0128 (1842)
Éhesló Creative Commons License 2015.01.11 0 0 1843

Míg vér nem folyik leszarják.

A tied és nem a biológiai fegyvereiké szintén.

Ha rájuk támadsz elvisznek és tönkretesznek.

Tegyél be füldugót és bízz abban, hogy más majd rájuk szól, ne kezdeményezz semmit.

Előzmény: vorsi0128 (1842)
vorsi0128 Creative Commons License 2015.01.11 0 0 1842

Sziasztok! 

Az lenne a kérdésem, hogy vasárnap van, a fölöttem lakó önkormányzati lakásban élő, hadd ne mondjam kicsoda üvölteti a magnóját, olyan szinten, hogy nem lehet tőle pihenni. a 3 éves gyerekem nem tud elaludni tőle. Én nem tudok a tanulásra koncentrálni, pedig vizsgáim lesznek Az lenne a kérdésem, hogy ilyen üggyel kapcsolatban lehet zavarni a rendőrséget?

Köszönöm 

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.14 0 0 1841

Csak annyit, attól ijednék meg legkevésbé, hogy pisztolyt szorítanak a fejemhez. Akármi is történik az kizárt, hogy csak úgy lelőnének, t.i. a lyukat a fejemen azt azért sok helyen meg kéne magyarázni. Arra nem mondhatják, hogy csak úgy lett...

Előzmény: Vandaaaa (1840)
Vandaaaa Creative Commons License 2013.04.14 0 0 1840
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.20 0 0 1839

Akármiért ki lehet hívni a rendőröket. Pl. bejelentést teszek, hogy láttam amint leszúrtad az anyósodat. A rendőröknek kötelességük kimenni és utánajárni a dolognak. Persze, ha nyilvánvalóan hamis volt a bejelentés az a hatóság félrevezetése b.cs. Azt az eljárást viszont hivatalból KÖTELES a rendőrség lefolytatni.

Előzmény: bcslaci (1838)
bcslaci Creative Commons License 2013.03.20 0 0 1838
barugon Creative Commons License 2012.11.22 -1 0 1837

Mindezt Én is így tudom! De, sokan nem. Azon csodálkozom, meg persze sokan

mások is, miért kell intimbetétet, fogrémet és puffadásgátlót reklámozni sok millióért,

mikor egy törvényismereti reklám, ha lehet így leírnom fejleszthetné a polgárok jogi

ismereteit és nem dőlnének be szélhámos baromságoknak!

Mindenesetre Neked köszönöm a leírtjaidat és innentől így...!

Előzmény: Törölt nick (1836)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.21 0 0 1836

Akármit ki lehet tenni az ablakon de megállni csak nyilvánvalóan rendőri jelzésre kell. Tárcsa meg ablakon mutogatott igazolvány az semmi. Ha valaki civilben ellenőrizni akar akkor azt ne megállítással tegye. Ha odamegy hozzád akkor elsőnek köteles igazolni a rendőri mivoltát és az intézkedés okát. Kocsiba benyúlkálni nincs joga csak akkor ha közli, hogy milyen gyanú áll fenn és egyébb kötelességei is vannak. Olvasni kell a B.E., B.T.K. és R.Tv. oldalait itt a netn. Nem titkos, nyilvános. Minden más igazoltatási és macerálási mód esetén nem megállni illetve otthagyni őket.

Előzmény: barugon (1832)
barugon Creative Commons License 2012.11.20 0 0 1835

Mi a kérdésed?

Előzmény: schlumbergerr (1833)
schlumbergerr Creative Commons License 2012.11.19 0 0 1834

Miért nem MOST???

Előzmény: schlumbergerr (1833)
schlumbergerr Creative Commons License 2012.11.19 0 0 1833

Erről majd később!!!

Mikor? Mit?

Előzmény: barugon (1832)
barugon Creative Commons License 2012.11.19 0 0 1832

Kellemetlen, mikor a rendőri (túlkapásról, amit hosszan tárgyaltam,) írtam három A4-est,

és mikor begyomod az ELKÜLDÖMÖT, bejön a nagyfehér!

Végül is ennyi!

Kérdés: - lehet-e civil autóból éjszaka tárcsát (piros) kitenni a bal hátsó ablakon???

Benn rendőrruhás egyének ültek és igazoltattak, tüzetesen átvizsgálták az autót és továbbengedték az igazoltattat!

Mi van akkor, ha:

- mi van akkor, ha nem rendőrök???

- mi van akkor ha csak a gépjárművet akarják???

- mi van akkor, ha tételesen a gépjárművezetővel szemben esetleg életellenes......???

Lényeg, lehet-e ilyen? Szerintem NEM!

Mindez Heves megyében történt! Meg más is!

Erről majd később!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!