Magyar előfizetésem van, forintot von le a rendszer, ráadásul, a család egyik része, otthon is használja az accountomat, igy nem gondolom, hogy valami lokalizációs huncutság lehet benne.
Annyi, hogy nekem a 4K-s prémium csomagom van és mellé a sport..., de, hogy ez számit-e?
Tegnapi szakaszt néztem kb 2 órán keresztül, megint nem volt benne megszakitás.
Az előbbit viccből írtam, mert a streamgazda ad-ját úgysem volna szabad tiltottt ad-nak minősíteni, pontosabban ha azt letiltaná, attól még az élő sport nem jöhetne be helyette.
Egész véletlenül nem azért van, mert a fiókod valahogy beragadt egy másik régióba vagy esetleg onnan jön az eltérés, hogy ki volt ex-ES app előfizető? Más értelmes tippem nincs.
Nincs már Max-om, de azt nem hiszem, hogy csak egyedül te találnád meg a reklámmentes stream-eket, a többiek meg mind máshonnan nyitják meg azokat. Bár sose lehet tudni, én is bénáztam egy más dologban pár hónapja, mert nem görgettem le eleget.
Irják is, az ES.hu-n rá mentem a maxra , csak a tájékoztató részig, nem biztos de úgy emlékszem ki irja,hogy reklámot és szponzorációt tartalmaz(hat) az adás. (a hat zárójeles mert nem emlékszem a megfogalmazásra) .
Nah ma megint volt kettő. Állítólag az élő sport közvetítésbe belerakhatnak. A prémium és a standard előfizunál a sorozat és filmek reklámmentesek, de a sportokba rakhatnak reklámot. Valahol dühítő, de ugyanakkor ha egy 3 órás közvetítésben van egy reklám az kibírható.
Chrome-ban még oké, ott persze, hogy használok vagy 20 adblockert, mindenre is, de én legfőképp Apple TV-n meg iPad-en használom, alkalmazáson keresztül és ott sem jön elő.
Én csak 45 percet, egy reklámot kaptam. Ahogy olvasom a közösségi médiát, teljesen rapszodikus a reklámozás a Maxon: valaki kap, valaki nem. Valaki egyet kap, valaki többet is.
Amikor kb. 13 hónapja elindult a MAX a Diginél (s a Vodafone-nál) is, akkor még csak a Standard MAX csomagot kínálták a TV-s MAX Pak csomag kiegészítő MAX streaming szolgáltatásaként, a Sport kiegészítő szolgáltatást már nem.
Jól értem, hogy ma már a Digiből és Vodefone-ból egyesült One-nál a MAX csomag egyenlő a TV-s HBO csatornákkal + MAX streaming Standard + MAX streaming Sport add-on?
Amíg a TdF-et néztem, többször is dobott be reklámot, úgy, hogy nem az Eurosport1 adását néztem - de azóta már váltottam Wimbledonra. (X-en is panaszkodtak a hirdetésekre...)
Bár írják, hogy találtak reklámmentes stream-et a Maxon, lehet megkeresem én is majd.