„Pontosabban nem a feltérképezetlen területeken keresendők. Ne is keressük! Egy pofonegyszerű szinopszis bemutatja, amit keresel: az az adás. Hiába nézed át a televíziót filmeket keresve, vagy a rádiót zene után kutatva. Hiába is mesélnél a szentineléznek, hogy ezek nem holmi szemetek, de szólnak, vetítenek, a telefon pedig utazik a múltba, ha lejátszod neki az előbbi mérges képét, amikor éppen döfésre emelte a dárdáját.”
Van egy közhely, miszerint az ember csak 10%-át használja az agyának. Persze ez nem fedi a valóságot, mivel az agyunk „nem tudatos” tevékenysége az evolúció során begyűjtött szubrutinokkal van elfoglalva, a túlélés érdekében. Ezekhez tartozik az ösztönös cselekvések és a motorikus tevékenységek. Ezek tartalmazzák a homályos zónát, a feltérképezetlen területeket, amire gondoltam.
„Önmagukban nem mutatnak életjeleket. Amikor távozunk, mi is magára hagyjuk szegény jobb sorsra érdemes testünket.
Fix, hogy a tudat sem anyaghoz kötött jelenség.
Csak a médiuma a rádió, telefon, vagy test. Bizonyítani sem kell. Alanyi jogon jár mindenkinek a fergeteges élmény, ami semmihez sem fogható.”
Amikor a dialektikára hagyatkozunk, az anyag és a szellem kettőssége antagonisztikus. Ha azonban az energiából indulunk ki, ami anyaggá konvertálható, akkor egy fordított konvertálásból lesz a szellemi energia, vagyis a tudat. Szerintem az energia is poláris, vagyis negatív és pozitív előjeleik vannak. Egy semleges állapotban csak kivételes esetben lehet, amikor a megnyilvánulatlan potencia, a végtelen lehetőség. / Erre mondható a mindentudó és mindenható Isten létezése, ami egy bizonyíthatatlan kijelenés./
„Nagyon jól érzed: a csatolás a lényeg.
Csatlakozás, az adatok importálása, és ez úgy tűnik egyidőben oda-vissza megtörténik. Valami van odakint...”
Valami van odakint, amivel folyamatosan kapcsolatban van az elménk, még akkor is, ha nem vagyunk a tudatában. Ha ez a „tudatmező”, ami a többi fizikai mezőre hajaz, akkor olyan csatolásban vagyunk vele, ami nem szakadhat meg csak úgy magától, a tudtunk nélkül. Ez viszont azt jelenti, hogy van reinkarnáció, (lélekvándorlás) mivel a lélek egy entitáshoz tartozó szellemi „kvantum”, ami a mezőhöz tarozó képződmény.
„Most jön a gyanakvásom: "kérd és megadatik, hited hegyeket mozgat meg"... -ilyenkor szoktak átkapcsolni valamilyen könnyedebb, kevésbé feszélyező csatornára- akkor nézzük a huszadik század játékait: meditáció, autogén tréning, jóga, hipnózis, Secret, és az agykontroll. (Egyszer kaptam egy füzetet, amiben egy ilyen tanfolyamot elvégzett feljegyzései voltak, ebből csipegettem, és tény, hogy egyszer, miközben várakoztam egy föci vizsgára, elterjedt, ha valaki felsorol valamit hibátlanul, akkor csont nélkül ötöst kap. Az anyagot összekötöttem szavakká, megszámoztam a kezdőbetűket, és negyedóra alatt megtanultam. Az ötöst megkaptam, de tíz perc múlva már nem tudtam volna felsorolni.) Ezek valós dolgok, hihetetlen képességeink vannak kiaknázatlanul.”
A kiaknázatlan képességeinket úgy tartja vissza a háttérhatalom, mint ahogy az ásványi anyagokat tartalékoló USA. (előbb fogyjon el a másé, mint a miénk, és nálunk van az összes ász)
„Ha van rá húsz éved, akkor teljesen átveheted az irányítást a tested felett és akár egy szál pendelyben ülhetsz a barlangban, télen-nyáron. A Kundun című (1997-es) filmben láthatod a lélek utazását, (életben) hiszen azért alszunk, mert igen nagy erőfeszítés a léleknek ez az itt-tartózkodás. Vedd még hozzá flow-élmény, mint a lélek feloldódása (elszabadulása). (Egy mini kóstoló a végsőből.)”
Tetszik ez a kóstoló a végsőből szóhasználat. Soka azért feszegetik a képességeik határát, hogy a felkért segítők „visszahozzák” őket a halálból. az így szerzett tapasztalatok bővítik a bölcsesség „kamráját”.
„Szóval úgy gondolom, hogy vannak határaid ebben a testben és életben, ha úgy tetszik vegyük keretnek (rácsnak) a reinkarnációt. Ok és okozat törvényét, amivel erre a kirándulásra érkeztél. Ki van jelölve az ösvény, de előre alá-, és el vagy rendelve a spontaneitásnak, és ha félrelépsz újra ismételned kell, másféle buktatókkal és incselkedésekkel.”
Valóban úgy tűnik mintegy szabadulási játszma, ahol a bukással tanulsz, a nyeréssel előbbre jutsz. De ki az aki adja, és ki az aki kiválasztja a célt?
„Hogyan lehetséges az, hogy hipnózis alatt elmesélnek előző életbeli eseményeket? Ezt nem értem, egy másik ember képes feloldani a tudat gátjait? és az ágyán fekve készségesen előadod előző életed titkait? Márpedig ha csak egyetlen is igaz a jól dokumentált esetekből, akkor...”
Ismereteim szerint, a Dalai Lámát úgy választják ki a 3-6 éves gyerekek közül, hogy az elhunyt előző Láma tárgyit, szokásait, testi vonásait (habitusát) fel kell mutatnia a jelöltnek. Ez egy közvetett igazolásának számít a lélekvándorlásnak. Azért nem közvetlen, mert sok időt adnak arra, hogy az utódot megtalálják. Az időbeliséghez tarozik a felejtés és az információszerzés is egyaránt.
„Csodálatos gyógyulásokat lehet elérni önszuggesztióval. Tavasszal gyógyító fehér sárkányokat "foglalkoztattam", úgy működnek mint a hatha jóga egyik légzőgyakorlatában a fehér szalagok. Ha itt láttok, akkor hatásos ...:) Néha vizionálom, hogy kitakarítanak bennem minden zugot, majd megmerítkeznek az óceánban, ahol ismét makulátlan tiszták lesznek. Ugyanígy működik, ha elképzeled, hogy a falósejtjeid egy kommandó és ráuszítod őket az ellenre. (Ezt mintha filmet néznél, nagyon részletesen kell kidolgoznod állítólag a teljes sikerhez.) Mindez jó időtöltés, miközben "úgyis minden Isten kezében van". (Elég Jézus ruhájának szegélyét érintened.)”
Olyan ember még nem született a Földön, aki az önszuggesztióval halhatatlanná tette volna magát. Hiába parancsolunk a testünk minden sejtjének, ha azoknak lényege a halandóság. A halhatatlanul szaporodó sejteket nevezik rákos sejteknek, amik idő előtt elpusztítják az amúgy is halandó sejteket.
„A lényeg, hogy hiába kutatjuk az agyat, vagy az alaplapot, a show nem abból jön.
A mező a ludas. Több mező. Szférák, rezgések, hullámok, dimenziók. Csodálatos világ!”
Valóban, magam is erre gyanakszom. Egy diszkrét elemekből álló mezőben létrejönnek olyan „részecskék”, amik csatolásban vannak a mezővel. Ezekből a részecskékből összeállhat egy olyan korpuszkula, ami egy ideig fennmarad és kooperál a tudatmezővel, vagy is csatolásba kerül vele. Ezt a folyamatot nevezzük sajátéletnek, miközben a nagybetűs ÉLET odakint zajlik az univerzumban. ;-)
Pontosabban nem a feltérképezetlen területeken keresendők. Ne is keressük! Egy pofonegyszerű szinopszis bemutatja, amit keresel: az az adás. Hiába nézed át a televíziót filmeket keresve, vagy a rádiót zene után kutatva. Hiába is mesélnél a szentineléznek, hogy ezek nem holmi szemetek, de szólnak, vetítenek, a telefon pedig utazik a múltba, ha lejátszod neki az előbbi mérges képét, amikor éppen döfésre emelte a dárdáját.
Önmagukban nem mutatnak életjeleket. Amikor távozunk, mi is magára hagyjuk szegény jobb sorsra érdemes testünket.
Fix, hogy a tudat sem anyaghoz kötött jelenség.
Csak a médiuma a rádió, telefon, vagy test. Bizonyítani sem kell. Alanyi jogon jár mindenkinek a fergeteges élmény, ami semmihez sem fogható.
Nagyon jól érzed: a csatolás a lényeg.
Csatlakozás, az adatok importálása, és ez úgy tűnik egyidőben oda-vissza megtörténik. Valami van odakint...
Most jön a gyanakvásom: "kérd és megadatik, hited hegyeket mozgat meg"... -ilyenkor szoktak átkapcsolni valamilyen könnyedebb, kevésbé feszélyező csatornára- akkor nézzük a huszadik század játékait: meditáció, autogén tréning, jóga, hipnózis, Secret, és az agykontroll. (Egyszer kaptam egy füzetet, amiben egy ilyen tanfolyamot elvégzett feljegyzései voltak, ebből csipegettem, és tény, hogy egyszer, miközben várakoztam egy föci vizsgára, elterjedt, ha valaki felsorol valamit hibátlanul, akkor csont nélkül ötöst kap. Az anyagot összekötöttem szavakká, megszámoztam a kezdőbetűket, és negyedóra alatt megtanultam. Az ötöst megkaptam, de tíz perc múlva már nem tudtam volna felsorolni.) Ezek valós dolgok, hihetetlen képességeink vannak kiaknázatlanul. Ha van rá húsz éved, akkor teljesen átveheted az irányítást a tested felett és akár egy szál pendelyben ülhetsz a barlangban, télen-nyáron. A Kundun című (1997-es) filmben láthatod a lélek utazását, (életben) hiszen azért alszunk, mert igen nagy erőfeszítés a léleknek ez az itt-tartózkodás. Vedd még hozzá flow-élmény, mint a lélek feloldódása (elszabadulása). (Egy mini kóstoló a végsőből.)
Szóval úgy gondolom, hogy vannak határaid ebben a testben és életben, ha úgy tetszik vegyük keretnek (rácsnak) a reinkarnációt. Ok és okozat törvényét, amivel erre a kirándulásra érkeztél. Ki van jelölve az ösvény, de előre alá-, és el vagy rendelve a spontaneitásnak, és ha félrelépsz újra ismételned kell, másféle buktatókkal és incselkedésekkel.
Hogyan lehetséges az, hogy hipnózis alatt elmesélnek előző életbeli eseményeket? Ezt nem értem, egy másik ember képes feloldani a tudat gátjait? és az ágyán fekve készségesen előadod előző életed titkait? Márpedig ha csak egyetlen is igaz a jól dokumentált esetekből, akkor...
Csodálatos gyógyulásokat lehet elérni önszuggesztióval. Tavasszal gyógyító fehér sárkányokat "foglalkoztattam", úgy működnek mint a hatha jóga egyik légzőgyakorlatában a fehér szalagok. Ha itt láttok, akkor hatásos ...:) Néha vizionálom, hogy kitakarítanak bennem minden zugot, majd megmerítkeznek az óceánban, ahol ismét makulátlan tiszták lesznek. Ugyanígy működik, ha elképzeled, hogy a falósejtjeid egy kommandó és ráuszítod őket az ellenre. (Ezt mintha filmet néznél, nagyon részletesen kell kidolgoznod állítólag a teljes sikerhez.) Mindez jó időtöltés, miközben "úgyis minden Isten kezében van". (Elég Jézus ruhájának szegélyét érintened.)
A lényeg, hogy hiába kutatjuk az agyat, vagy az alaplapot, a show nem abból jön.
A mező a ludas. Több mező. Szférák, rezgések, hullámok, dimenziók. Csodálatos világ!
„De a bölcsességig emelkedve látható lesz, hogy e legszűkebb élettér valójában a legnagyobb tágasság, ami csak elképzelhető. Legbelül lakik a kozmosz egésze.”
Azt sejtik az agykutatók, hogy az emberi agyban minimum annyi kapcsolódási pont található, mint a galaxisunk csillagainak száma. A napokban volt egy cikk arról, hogy egy embernél valami baleset miatt CT vizsgálatot végeztek, és nagy megdöbbenésre alig pár milliméteres volt az agykéreg szövete. Ennek ellenére nem volt szellemileg visszamaradott, normális életet élt.
Ebből jómagam arra következtetek, hogy nem minden a fejben dől el, ahogy mondani szoktuk. Ha valóban létezik egy pszichológiai mező, amivel csatolásban van az emberi elme, akkor valóban „Legbelül lakik a kozmosz egésze”. Ugyan akkor az egész univerzumra kiterjedő az emberi tudat „hatótávolsága”. Így a telepátia, és azok a képességek, amiket Telekinézésnek neveznek nem az isteni csodában, hanem a még feltérképezetlen területeken keresendők. A Hindu bölcsek, a Buddhista szerzetesek többet tudnak a világról egy „barlangban”, vagy szerzetesi cellában ülve, mint a világhálóba belegabalyodott „molylepkék”. :-)
Ön nagyon sikeres, szerencsés ember, de van egy furcsa hobbija: gyűjti a megoldatlan kérdéseket. Titokban szereti a szenvedést. Bármi jó történik önnel, folyami rákként úgy érzi, nem mozdul a kő alól, ahol életét le kell élnie. E szűk helyet olykor fojtogatónak érzi. De a bölcsességig emelkedve látható lesz, hogy e legszűkebb élettér valójában a legnagyobb tágasság, ami csak elképzelhető. Legbelül lakik a kozmosz egésze.
Naná, honnan másképpen tudtam volna, hogy nincsenek lencsék. Mindenesetre ilyen "nézőcső" nem maradt fenn, még korabeli ábrázolásokon sem. Valószínű, hogy soha nem használtak ilyet, meg aztán optika nélkül a nagyon nagy csőhossz sem jelent előnyt a rövidekkel szemben.
Egy mai hír, mi szerint egy útszéli gyalogost kétszer is elütöttek, mire belehalt. Elsőre nem hagyta, hogy a mentő bevigye a korházba. Majd egy rendőr figyelmeztette, láthatósági mellényt adott neki, de nem vette fel. A következő autó elgázolta, amibe már belehalt. (szerintem az öngyilkos osztag egy tagja volt)
Hogy is mondtàk? Az az esemény ami leginkàbb nem kivànatos de lehetséges, mindig az kovetkezik be végul....A vajaskenyér mindig a vajas oldalàra esik ha elejted....:-)
Miért nem történhet ez meg? A Voyagerek sebessége elég ugyan a Naprendszer elhagyásához, de kevés a Tejútrendszerből való szökéshez.
Persze mondhatod erre, hogy nem zárható ki a parittyahatás, azaz valamely előre be nem tervezett, ámde mégis megvalósuló szoros közelség sebességet, impulzust, energiát ad a szondának.
Mire én: de kb. ugyanezzel az eséllyel el is veheti azt az energiát, mire szondánk belezuhan a Sagittarius A fekete lyukba.
Mire te: de kb. ugyanezzel az eséllyel el is vétheti, és ekkor magából a fekete lyukból nyerhet energiát, amivel fütyülhet még a Nagy Vonzóra is.
De mind semmi ehhez képest (hátha valaki nem ismeri):
Tegyük fel, hogy a 10 millió fényévnyire lévő bolygón, a Vogonok nem rádióznak, mert telepatikusan kommunikálnak egymással. Egyszer csak meglátják a Voyagert, amint belép a légterükbe. Még mielőtt elégne lefékezik, és darabokra szedve megvizsgálják. Megtalálják rajta a rólunk szóló információkat és elkezdik a kutatást a Föld iránt. Első lépésként feltalálják a tükrös távcsövet, amivel kinéznek az univerzumba. Majd megvitatja a vének tanácsa, hogy nem érdemes keresni a Földet, mert mire megtalálnák, addigra kihalnak, mert felrobban a csillaguk, ami élteti a bolygójukat.;-)
„Ha valoban nem kételkednénk akàr a vizen is jàrhatnànk. De kételkedunk. Ki is mondta hogy az emberek istenek akik ezt elfelejtették.....”
Már nagyon régóta vízen járó az ember. Már a kerék feltalálása előtt hajóztunk. Ausztráliát úgy fedezték fel, hogy nem kételkedtek a létezésében. Az emberek valóban istenek a Földön, ahol uralmuk alá rendeltek mindent. De az égen, már nem olyan nagy a hatalmuk. A Voyager 2. csak most lépett ki a csillagközi térbe, de nem sokára elveszítjük vele a kapcsolatot. Vagyis nem lesz rá mód, hogy kommunikáljunk vele. A véletlenen múlik, hogy rátalál e egy fejlett civilizáció. ;-)
A kutatok elkezdenek keresni egy megoldàst egy problémàra...egyszercsak megtalàljàk. Ezutàn sokan elkezdenek kételkedni ebben a megoldàsban és csodàk csodàja megtalàljàk miért volt hibàs ez a megoldàs...Ha mindenàron foldonkivuli lény csontvàzàt keressuk akkor egy napon "talàlunk" egyet....
Minden csak a tudatban torténik. Ha valoban nem kételkednénk akàr a vizen is jàrhatnànk. De kételkedunk. Ki is mondta hogy az emberek istenek akik ezt elfelejtették.....
Az ősi misztériumok szerint, minden az energiák rezgésformáiból képződik. Az összecsomósodott rezgések képezik az anyag részecskéit, a szabadon száguldó hullámok pedig az univerzum kitöltői. A mai húrelméletek is erre hajaznak. A mágusok, meg a matematikusok, egy húron pendülnek? A varázslók abban különböznek tőlük, hogy ők nem csak az elmét, hanem az anyagot is tudják manipulálni, mozgásra bírni. Csak azt tudnám, hogy az agyunk, az elme hogyan képes „bevonni” a külső erőket magába, hogy aztán átalakítva kisugározza a csodát.;-)
A Scheno-pakkban pont van mágus-kiképző tanoda is gyakorlatokkal, ábrákkal.
Bájdövéj többen is olvashatták ezt a könyvet, mert valahogy így műtenek a táltosok is, és mesélték egyszer, egy kiskatona hogyan mozgatta a papírt egy kocsmában, még pohárral is letakarták, hogy nehogy csalás legyen. Pont ezt írják le itt is, egy papírlap, pohár víz, egy tű és egy papírnyíl kell hozzá.
Gondolat elültetéssel egybekötött meditáció, az ősi misztériumban az atomenergiát is az emberi akaraton keresztül utalták...:)
A csillagjósok, váteszek kellő intelligenciával rendelkeznek ahhoz, hogy mutánsoknak tekintsük őket. Olyan mutánsnak, aki a telepatikus gondolatolvasást birtokolja. Ennél fogva eljutnak agyába olyan gondolatok, amiket mások már elterveztek, de még nem hajtottak végre. Minek után bekövetkezik az inkriminált esemény, azt beteljesített jóslatnak tekinthetjük. Amikor a közös gondolatmezőre, a pszicho mezőre, vagy akasa krónikára gondolunk, ezt megerősíteni látszik.;-)