A 133E-re mindig kell a négyajtós, hétvégèn is tömve van.
Kérdés, meddig lesz egyáltalàn hétvégi eaf a Thököly- Rákóczis csuklósokon így, hogy most több másik járaton is megszűnt, vagy leredukálódott este 8 utánra az eaf.
"A 7, 8E és 133E buszok vonalán a legújabb Mercedes és MAN buszokkal utazhatnak július végétől. A főváros mintegy 300 modern, alacsonypadlós, klimatizált buszt szerzett be nemrég, amik a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnek, nem utolsó sorban pedig még kényelmesebbek, mint az eddigiek. Használják egészséggel a hónap végétől ha a belvárosba utaznak velük, vagy épp hazafelé tartanak! "
Azt írtad, hogy "a járművezetők felé már kommunikálták az időpontontot"... Na most az, hogy "rövid időn belül", az nem "időpont", ráadásul én se kaptam ilyen e-mailt, meg most így ahogy hirtelen 1-2 embert megkérdeztem, ők se, szóval nem tudom miféle kommunikáció lehetett ez. De mindegy is, mert ha aktuálissá válik, úgyis közölve lesz majd tényleg mindenkivel.
Eddig szabálytalanul szálltak fel hátul, ezután szabályosan fognak, amúgy a kutyát nem érdekelte. Tényleg hatalmas "szopás" volt...
Amúgy meg Vitézy javasolta több vonalon is, amik amúgy a fent említettekhez hasonlóan (még) BKV-s üzemeltetésűek, tehát ehhez az arrivának nem sok köze volt.