a szokásos kérdést kell feltennem: ebben a hónapban megkapta már valaki a postás 2500 forint jóváírást? idén eddig mind megjött 7-i vagy 8-i dátumokkal, és most megint nem látom. komolyan, idegbaj ez az énpostám hitelkártya
amúgy természetesen de, simán lehet, hogy változtattak valamin. de most már valami olyan változtatást is eszközölhetnének, amivel megadják a tartozásukat...
a postai/icsekk költés jóváírása amúgy valóban egy hónap késleltetéssel történik. tehát decemberben elvileg a novemberi költéseid után járó visszatérítést kaptad meg, és így tovább lépkedve visszafelé a hónapokban. (nálam továbbra sincs reakció az újabb panaszokra se)
elmaradt a novemberim és az októberim is, ezt jóváírták november 29-én, 2 x 2500 hűségprogram jóváírás és november 30-án 1 x 2500 a vásárlási kedvezmény
aztán most december 06-án 1 x 2500 hűségprogram jóváírás (biztos mikulás ajándék)
totálisan alkalmatlan idióták gyülekezete az egész bank. egyik hülyeséget írják a másik után, nekem legutóbb ezt írták, miután a legutóbbi panaszomba már az mnb-s kapcsolatfelvétel lehetőségét is beleszőttem:
Korábbi bejelentése alapján, valamint a felmerült probléma végleges megoldása érdekében felvettük a kapcsolatot a Magyar Postával. Tájékoztatjuk, hogy a hiba feltárása megtörtént, ezáltal központilag kerül jóváírásra a postai költések után járó kedvezmények összegei a xxx számú hitelszámláján 2024. november hónapban, mely könyvelésünket a hitelszámla-kivonaton természetesen Ön is nyomon követhet.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben ÉnPostám hitelkártyás iCsekk-es alkalmazáson keresztül fizet, úgy nem minden esetben kap ezen tételek után 5%-os többletkedvezményt, függetlenül attól, hogy a klasszikus „sárga csekket” egyenlíti ki az alkalmazáson belül. Ennek oka, hogy iCsekk alkalmazás meghív olyan más, külsős felületeket (pl.: Díjnet) is, amivel már nem postai tranzakciót végez, ezért nem jár a kiemelt kedvezmény.
Vajon ők értik ezt? ÉnPostám hitelkártyás iCsekk-es alkalmazáson keresztül fizet, :-)) többféle alkalmazás van , ez új
„ A postai költések után járó kedvezményt a Bank a Magyar Posta Zrt. által rendelkezésre bocsátott kereskedői kód (merchant ID) lista alapján nyújtja. A Bank nem vállal felelősséget a kereskedői kódokat tartalmazó lista helyességéért.” A fentiek alapján Ön a merchant ID miatt kaphatott kevesebbet, amelynek vonatkozásában a héten fogunk egy új leválogatást végezni az érintett ügyfeleket esetében és jóváírni az elmaradt kedvezményeket. Az ellenőrzésig szíves türelmét kérjük.
Miért közben megváltozott az a lista? Más lett a fizetésem kódja a reklamációm miatt?
az ÜSZ-al "lóval imádkozni",de az is mókás hogy újratöltöm a keretemet akkor a pluszra is adja a visszatérítést,majd a következő hónapban levonják,szánalmas
ez kezd nevetséges lenni, ebben a hónapban sem kaptam meg az icsekkes költések után járó visszatérítést, már két hónappal adós ez a kupleráj bank
ezt a nemisértemmit egy hete küldték, röhej az egész
Értékes visszajelzését ezúton szeretnénk megköszönni, mert ezáltal jelezni tudtuk problémáját illetékes szakterületünknek, valamint felvettük a kapcsolatot a Magyar Postával is a kialakult probléma megoldása érdekében. Az ilyen jellegű visszajelzések lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy szolgáltatásainkat javítsuk és az ügyfeleink által elvárt színvonalon biztosítsuk azok működését.
A Hitelkártya Kedvezmény Szabályzatban foglaltak alapján a postai költések után járó kedvezményt a Bank a Magyar Posta Zrt. által rendelkezésre bocsátott kereskedői kód (merchant ID) lista alapján nyújtja, azonban az Ön által sérelmezett tranzakciókat (kereskedői kód (merchant ID)) nem bocsájtotta a rendelkezésünkre Partnerünk.
További szíves türelmét kérjük a hiba feltárása és megoldása érdekében.
Igen, megerősítem. Elő szokott fordulni, hogy az egyenleg sem követi a valóságot. Az SMS-ben pl. jó szokott lenni, a netbankban van hogy órák múlva frissül. Nem állítom, hogy mindennapos, de párhetente találkozom ezzel.
A visszafizetésre be szoktam állítani értéknapos átutalás. A küldő bankból aznap reggel elmegy, az egyenleg sokszor csak késő délután, kora reggel frissül.