Az én esetemben nem az van hogy abban hiszek hogy te annyira nárcisztikus vagy hogy az büdös, hanem én jól tudom, hogy annyira nárcisztikus vagy hogy az büdös
Igen. Az is igazolt és tesztelésekkel, hogy az emberi elmehibák immunizálhatóak.
Mégpedig immun elmevírusokkal.
Maga ez a téma is egy ilyen, emberi elmehiba kijavító, immun elmevírus.
Ami valóban a legeredményesebben "Isten" témakörben volt eddig, de már folynak a kísérletek és a tesztelések fizika, matematika, politika, jog és az élet egyéb területén is.
Magyar nyelven a jövőben már nem is nagyon fogok publikálni sem papír alapú, sem elektromos könyveket, hanem csak angolul, vagy más világ, vagy népesebb nyelveken.
A monoateisták szerint amit csak az emberek találtak ki és azok agyában, esetleg csak könyvekben leírtan, tévében, meg szobrokban, festményekben van, nos az NEM LÉTEZIK.
Hiszen ezeken kívül a Metematikának nincs empirikus megjelenése, sem bizonyítéka.
Szerintük így senki sem tudja bizonyítani, a Matematika létezését.
Mennyei és földi kommunikáció,ami nem minden embernek adatott! !!
DÁTUMOK !
SZÖVEGEK !
HANGOK!
ÉLŐ képek, ezek mind szükségesek !!!
A beszéd nélküli kommunikáció, más néven nonverbális kommunikáció, a nem nyelvi jelekkel, például mimikával, testbeszéddel, tekintettel, mozgással, vokális jelzéssel, térközzel történő üzenetküldés. Ez a kommunikációs forma a beszéd mellett kiegészítő és fontos szerepet játszik az emberi kommunikációban.