Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sziasztok ! Tudtok olyan oldalt ahol lehet ÚJONNAN venni Lider 44 Fémirányzékos, vagy B2 Fémirányzékos kinai puskát ? Ha lehet olyat ami Magyarországra is szállít.
Sziasztok ! Eladó lett egy Hatsan 25 légpisztoly , nem csak erős 7,5J hanem pontos is , visszarzgás gátló rendszer..visszamozog lövéskor a léghenger , elöl hátul állitható irányzékok,
Vadi uj dobozos számlás, 40 000 Ft Uj ára 45 000Ft.
Lider,Tyitán, Kandar.....vagy hasonló "nagy" márkát vásárolnék. Csak kizárólag alsókaros, 5.5 kaliber érdekel. Személyes átvétel, Budapest környékén. A 20.000 + Ft-os ajánlatokat nem kérem, annyiért már ujat lehet kapni. Mail nyilvános. Köszönöm.
Eladó egy Norica Titán Spanyol 4.5mm es légpuska ép állapot , Hibája dugyattyu tömitést kell cserélni a szerelő szerint, én nem bbontanám meg, vettem hozzá dugattyu tömitést adom hozzá. Eladás oka időhiány. Uj ára 62 990 Ft én fél ár körül 32 000+ postáért adom. Győrben megnézhető, képet nem sikerült feltenni de privátban küldök, illetve ha sikerül ide is feltöltöm.
Lb 600 5,5 mm es légpuska Lego kedvelőknek. dugattyú vadi uj dugattyu tömítést kapott, tusa hibátlan. cső felhúzókarral irányzékokkal, léghenger tartalmazza a rugót a belső alkatrészeket, dugattyút, elsütő szerkezetet, , minden csavarja záró stiftje megvan. elsütő billentyű is szinte kopásmentes.j. Ami nincs az a rugó vezető és az elsütő billentyű rugó.
Eladó egy Lider B3-3 alsókaros 4.5 mm-es légpuska . Kevés lövéssel , újszerű állapotban . Ára 15.000 ft személyes átvétellel , de ha kell postázom is .
Sziasztok! Két kínai puska eladó, 22e/db. Új állapotban hibátlan működéssel. Somogy megye Ötvöskónyiban átvehető vagy előre utalás után postázom +3500Ft-ért.
A 670.000.- szerintem nem olcsó kategória.Viszont valóban jó áron kínálod a portékádat.De ne tedd már fel minden oldalra!Ugyan azok olvassák az összes fórumot.