Üdv fórumozók segítséget szeretnék kérni az alany renault modus 1,5 dci 86le. Hiba jelenség:az akkusarukat föltéve a motorvezérlő,magasnyomású szivattyú, egr folyamatosan zúg.A gyujtást ráadva két csipogás majd indul a hűtőventilátor de nem indít.A hibakód olvasó DF060,D200,5610 kódokat írja ami nem törölhető.Mi lehet hibás?
ECU Siemens S118301113B 8200214973, 8200080285 RENAULT SIRIUS34 S118301105A 8200124320 8200080285 SIRIUS 34 RENAULT S1183011A 8200189312 SIRIUS 34 RENAULT S118301110A 8200164240
Én ugyan elektroműszerész vagyok, de az autóvillamosságba csak kényszerűségből csöppentem bele.
A szerelő azt mondta , hogy hardware különbség van köztük , de magyarázatot nem kaptam, mik azok konkrétan.
Nehezen tudom elképzelni , hogy ennyi különböző hardware variáció legyen .
Ezt csak én gondolom programban funkciók / szekvenciális , automata , stb / és határértékekben különböznek / 1200ccm , 1400 ccm , erősebb , benzin, diesel / ami átmásolható.
Vagy ez tök hülyeség ?
Ez csak ötletelés :
- C oszlop teljesen egyforma
- 1.sor és 3.sor A és B oszlop teljes egyezést mutat
- 4.sor és 5.sor A és B oszlop teljes egyezést mutat
Esőtől nem csinálhat ilyet, test zárlattól se nagyon... Ha újra elő jönne fel kellene kutatni hol kattog. Az index relé vagy valami más. Műszerfal alá kéne benézni a pedálokhoz ott van e valami extra kis dobozka kb cigaretta doboz méret ami látszólag utólag lett beszerelve. Ha megy a vészvillogó és kattog valami meg kell fogni akkor érezni lehet belőle jön e a kattogás.
Köszönöm. Szerintem nincs. Testzárlat jellegű volt, most nem produkálja. Nem tudom mit lenne érdemes megvizsgálni rajta. Félő, hogy következő eső után visszajön.
Olyan problémám lett, hogy 2007 suzuki swift MZ vészvillogó magától bekapcsol.Aksi saru le, vissza ok,kB.10 perc múlva ismét villog, vagy világít mind, vagy, pulzáló. Gondoltam beázásra is, mert eső után keletkezett a hiba.Gyújtáson nincs hiba. Tudtok tanácsot adni? Köszönöm
Beépítő szakembert keresek tolató kamera beépítéséhez. Swift 2007 es évjárat. Rendszám táblába van integrálva, a fejegység már működik, a beszerelési rajzok, kábelek mind megvannak. Szombaton érünk csak rá kizárólag, akkor is inkább a dél utáni időszakban. Dunántúlon esetleg van aki tudja vállalni?
Szép estét! 30wattos led-re cseréltem a városi H7-es izzót. (Alfa giulietta) Egy idő múlva a bal oldalit lekapcsolja.Ha rálépek fékpedálra,újra világít! Viszont,ha az autómatára teszem a világítás kapcsolót,minden tuti (ezt még csak 1x próbáltam egy fél órát,mert friss az izzócsere) Amikor 60wattos leddel próbálkoztam,szinte azonnal lekapcsolta. Tipp,tanács??? (cseréld vissza sima izzóra nem opció…) Köszönöm,ha Valaki pozitív ötlettel tudna szolgálni!
Szeretnék jobboldali közlekedéshez megfelelő fényszórót beszerelni az autómba, de nem tudom, hol találhatnék megbízható forrást.
AUTODOC az alvázszám alapján nem talált nekem kompatibilis fényszórót, sokat árulnak ilyen típushoz, de valamiért nem kompatibilis. Igen, jeleztem nekik, hogy jobboldali közlekedéshez kell. BÁRDI az alvázszám alapján csak baloldali közlekedéshez való fényszórót talál a rendszerben. REFLEKTORKLINIKA LED-es lámpát nem tud átalakítani jobboldali közlekedéshez.
Ha valakinek van tapasztalata vagy tud ajánlani üzletet, online bolt, vagy bármilyen más lehetőséget, azt nagyon megköszönném! Fontos lenne, hogy a fényszóró kompatibilis legyen az autóm elektromos rendszerével és megfeleljen a helyi közlekedési előírásoknak. Harmadik országból származó autónak szigorított műszaki vizsgán kell átmennie, a matricás megoldás nem elfogadott.
Sziasztok! Következő problémám lenne: Ford C-Max 1,6 diesel 2011-es ,kb 10 óra állás után valami leszívja az akksit.Új akku beépítése után is ezt produkálja.Van valakinek tippje mi lehet a gond ? Köszönöm.
Lehet, hogy a bajusz kapcsoló. Le kéne húzni róla a csatlakozót úgy mit csinál. Esetleg a hátsó ajtó kábel átvezetőjét kellene megnézni hátha ott sérültek a vezetékek.
üdvözlök mindenkit segítséget szeretnék kérni van egy kis traktorom van rajta egy bosch generátor amin van B+,D+,W jelzés szeretnék bekötni egy ampermérőt és egy töltés vassza jelzőt ebben szeretnék segítséget kérni.Aki elmagyarázza hogy mit hova tegyek és mit hova kössek,előre is köszönöm.
Van egy kérdésem. 24 éves keveset futott Swift az alany. Kis generátoros. Évek óta szenvedek a töltéssel, villamosságisnál is volt többször, hogy valami leszívja néha az aksit. Másik autó miatt vettem egy DHC műszert, ami kimutatta végre, hogy ha minden fogyasztót rákapcsolok, nem tölt rendesen, fesz szabályzó hibás. Vettem egyet bontóban, és megoldódott a probléma, de szerettem volna a régit felújítani tartalékba. ( A családban 3 Swift van, mind újonnan véve, keveset futottak, nem azt hajtjuk, ezért lenne jó, hiszen mindegyikben ilyen generátor van) Vettem új fesz szabályozót, kicseréltem, de a problémát nem oldotta meg. Ugyanúgy, ha minden megy klíma, világítás, stb. lemeríti az aksit. Mi lehet még rossz a generátorban. Szénkefék majdnem újak. Dióda jó, de az nem is arra kell, de a műszer azt is teszteli. Belülről az egész generátor tiszta, mint az új. Esetleg valai tipp? Villanyász megcsinálná, de megmondta 35 ezer, míg egy bontott 10!
Valószínűleg a generátor lesz rossz abban is a feszültség szabályzó. Indításnál 10V alá nem nagyon kellene menni a feszültségnek ha jó az akku. Ha rossz az akku az is okozhat töltés problémát hasonlót mint amikor a feszültség szabályzó rossz.
Terheléskor a feszültség szabályzó emeli a feszültséget itt most nem eleget úgy tűnik. Álló motornál mekkora az akkufesz? Indítózáskor mennyire esik le? Töltésjelző lámpa világít gyújtás ráadásakor, majd ha beindult a motor elalszik?
Enforcer 3 Gombos..3 pontos immobilizeres riasztó ., kb SL szériából...,pontossabb tipusjelzés nem olvasható.
Sajnos semmi doksit nem találtam idáig...,alapból letudom majd tapogatni az egyes vezetékek funciót...ha nem is pillanatok alatt. De az egyes Ki-Be kapcsolható funciók programozása fejből nem megy.., pl a bekapcsolási hangjelzés KI/Be hang., érzékelők Ki-BE.., automatikusan beállitott visszaélesedés kikapcsolása, automatikus immo kikapcsolása stb. DIP kapcsolok nincsenek!!
Tehát egy eredeti sevice manuál +kapcs rajz nagyot segiten!! Köszi minden hozzászólást!!!
Sziasztok. Egy érdekes problémát csinál az autóm, ma voltam vele KIA márkaszervízben, és megállt a tudomány. A következőt produkálja a legváratlanabb helyzetekben: elmegy mindkét tompított fényem , mindkét reflektorom és a reflektor visszajelző sem működik a műszerfalon. Van elöl helyzetjelzőm, hátul is, ködlámpám, indexem, ezért a műszerfalon a helyzetjelző zöld lámpája ég. Van amikor hetekig semmi gond, de a múlt héten 3 alkalommal is produkálta. Reggel leállítom a P+R ben, délután megyek nincs tompított, se reflektor se a reflektor visszajelzője. Reggelre minden magától megjavul.
Így nem lehet vele közlekedni, mert ha este csinálja akkor lámpa nélkül nem lehet közlekedni, és ha elindulok sem biztos végig fogja bírni. Mivel ma éppen nem produkálta a problémát, egy órai diagnosztika után tehetetlenül adták vissza az autót. Vigyem ha fenn áll a probléma??
Mikor?? Megjósolhatatlan. Tavaly cseréltek bajuszkapcsolót meg reléket, maradt a helyzet változatlan, valahol a motortérben vagy kábelkötegnél lehet a probléma. Talán valakinek ötlet, hogy ebben a kombóban adják meg magukat az elektronikák, hol lehet a bibi??