Keresés

Részletes keresés

RobertUsa2010 Creative Commons License 2025.04.14 0 0 1

Nem dolgoztattam vele de követeléskezelőnek át kell adni

Előzmény: GVir (-)
GVir Creative Commons License 2025.01.28 0 0 topiknyitó

Sziasztok,

Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat Plangár Ádám generál kivitelezővel, leendő építészmérnökkel (Plangar Projects) kapcsolatban, aki nagy csalódást okozott nekem.Többször is jeleztem felé, hogy az általa végzett munkákban hibák találhatók, például a vinylhez kiöntött aljzat nem egyenletes, a vízvezetékek körüli aljzat, amire burkolni akart, már az elején megrepedt, valamint a vakolásai ferdék voltak, negatívak, vagy éppen pont, hogy pozitívak voltak.
Ő azonban mindig azt mondta, hogy a következő munkafázisok során majd helyreállnak ezek a problémák, és hogy ne aggódjak, mert én nem ismerem a munkafolyamatokat. Ahelyett, hogy javult volna a helyzet, egyre több hiba merült fel.
Amikor ismét jeleztem neki, hogy szeretném, ha az amúgy lassú folyamatok haladnának és nem maradna ki 4-5 nap két félnapos munka között, mert a megbeszélt határidőig márcsak 1 hét van és nemcsak sok feladat lenne még, de javítandó hiba is, akkor úgy döntött inkább egyáltalán nem folytatja.
Az általa végzett kivitelezés annyira rossz minőségű volt, hogy új aljzatott kellett készíteni, a vakolásait le kellett bontani és újracsinálni és a radiátorok csövezését is ki kell javítani.
Az egész folyamat nemcsak időt, energiát, hanem jelentős pénzt is felemésztett.

Sajnos Ádám nem bizonyult megbízhatónak a munkájában. Plangar Projects azóta mindenhonnan törlésre került és az egyéni vállalkozását is megszűntette.

Ha esetleg más is dolgozott vele, kérem jelezze!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!