Pontosan, ha meg csak valaki 1szer mondjuk normális stilusba véleményt mond az gondolom szerinted is belefér. Anno pl aréna4 topikba volt hogy irtam, hogy nem jön be Parrag Zsombor kommentálása, de mindezt 1szer vagy 2 szer és emberi stilusba,.
Igen, mindenkinek szíve-joga gyökérnek lenni másokkal, ettől függetlenül megdicsérni és eltűrni nem kell őket érte, sőt, a megfelelő közegek kivetik magukból az ilyeneket... Itt sokszor értelmes beszélgetések zajlottak, zajlanak a sportmédiáról, kár lenne ebbe a prosztó irányba elmenni.
Egyetértek,és nem is értem ennek mi értelme, nekem se jön be sok riporter vagy tv-s kommentátor stb, mégse irkálok ilyeneket, max egyszer véleményt irok szép emberi formába, hogy nem tetszik ahogy közvetit stb. De gondolom ez még a szólás és vélemény szabadságba befér-
Nem tudom kinek a felelőssége (nem a Szabó Mátéé?) a sport1tv.hu honlap kezelése, de ha én lennék a főnöke, már kirúgtam volna. A podcastok közül a legutolsó, ami ott fent van, az a március 5-i Szektorhiba, a tv-műsor meg elérhetetlen.
Te egyáltalán még nem unod mások pocskondiázását? Mert én már nagyon, szólásszabadság ide vagy oda, te kivered a biztosítékot a normális embereknék, az fix.
Remélem nem szerzi vissza a La Liga jogait a Sport TV. Borzasztó kínos Hegyi Ivánt hallgatni állandóan. Hagyják meg neki a retró BL döntőket, ennyire elfogultan egyszerűen nem szakérthet, hiába Real Madrid szurkoló. Roppant kínos volt az egész studióbeszelgetés.
Szombat éjjel NBA. Na mit adjunk? Élőben az éles Nuggets-Clippers-t vagy felvételről a lefutott OKC-Memphis-t? Az utóbbit persze! Nem lehetsz piacvezető ilyen zseniális húzások nélkül!
(Ok, gondolom ez jár a megvett nyomi csomagban, dehát akkor is vicces.)
Ezek szerint te egy bohóc vagy, jó tudni, ahhoz meg semmi közöd, hogy én miért nem tudok meccsre menni.
Semmi baj nem volt magával a nem meccsbeszámolóval, amit elöadott (még csak az hiányzott volna, az lett volna csak a valódi pofátlanság), a gond csak az volt, hogy rossz helyen adta elö a litániáját, mert ezt a laposiak blokkjában kellett volna elöadnia, nem a Fradiéban.
Nekem se jött be,,, meg valami nem is tudom milyen indokot, hozott fel, de valahogy megmagyarázta, hogy miért szurkol nyiltan 1 csapatnak. (aki nem hisz nekem és van ideje gugliból kiderithető Faragó Richárdra rá keresve, nyilván jó sok éves cikk lehet, én régen olvastam nagyon de ez bennem maradt)
Azt hiszem DE EZ NE BIZTOS, a Baseball kommentátorok is hasonlóval indokolták, hogy lehet kedvenc csapatuk. Nekem ez nem jön be, de az Ő dolguk.
Annó Faragó Ricsinek is bevallottan volt kedvenc NFL csapata amig a sport tv adta az NFL-t, 1 régi nyilatkozatába olvastam meg is magyarázta, hogy ez szerinte miért nem baj. (Hiszen elvileg a kommentátor pártatlan, akit érdekel keressen rá a neten, hogy mivel indokolta, hogy miért nem gond hogy kb mindenki tudta kinek drukkol), az ha már 1 kommentátor, magyar csapatoknál csinálja egy magyar ligába, nem tudom mennyire "megengedett".
Felháborító, hogy a Harmadik Félidöben, amikor a Fradiról kellene beszélni a kiadott müsor szerint, ehelyett ludwigsburgi élménybeszámolót kell hallgatni. Ezt miért nem lehetett a maga helyén elmesélni?
Kicsit értelmetlen lett, szóval sokszor mondják , hogy ők közbe hallgatják az eredeti angol közvetitést és néha elnézést kérnek, mert meg akar hallgatni benne valamit és ugye a beszéddel addig megáll a kommentátor .
Az tényleg kemény lehet mikor angolul tolják a fülükbe,,,, Eurosporton szoktam sokszor a kerékpár alatt vagy a Snooker alatt hallani, hogy néha a kommentátor elnézést is kér de megáll a magyar beszéddel mert a fülén hallható angolt hallgatja.
Ha ez is megvan, akkor úgy közvetíts meccset, hogy az adott sportág alapvető szabályaival se vagy tisztában, noch dazu a csapat játékosainak a nemzetiségével se vagy tisztában (megtörtént eset: az Elnök úr a Fradi THC elleni 2017. november 4-i dabasi meccsén teljesen fogalmatlan volt a szabályokat illetően: nem tudta, mit jelent kézilabdában a sárga lap, nem tudta, hogy az időkérés nem oldja fel a passzív jelzést, stb., a magyar Schatzl Nadine-t Nadine Schatzlnak mondta, lehet, hogy csak annyit látott, hogy a születési helye: München...)
És ha már eljutsz a profi szintre, akkor képes vagy úgy közvetíteni egy kézilabda meccset, hogy a pályán történt eseményekről alig beszélsz, ,néha még a gólszerzőt sem említed meg (Ágai Kiss András, megtörtént eset).