Keresés

Részletes keresés

NevemTeve Creative Commons License 2025.03.14 0 0 19

Köszi, máris csinálom.

Előzmény: miklosjobbagy (18)
miklosjobbagy Creative Commons License 2025.03.14 0 0 18

Ingatlanos holnap helyett azt javaslom hogy egy jó ingatlanos blogot indíts. Az organikus forgalom mindig sokkal elkötelezettebb és sokkal könnyebben konvertálható ügyfelekké. Persze kell hozzá némi SEO tudás, de az alapokat simán megtanulhatod a YouTube tutorial videókból. Sok sikert! Egy Jó Ingatlanos Kecskemét környékéről :-) 

Ahntha Creative Commons License 2002.07.22 0 0 17

Egy teljesen új honlap átirányító rendszer lehet INGYEN igénybe venni!
A szolgáltatás nagyon korrekt, semmi felugró reklám, vagy reklámcsík, az oldaladra sem kell logót, vagy bannert kitenned. Az átirányítás azonnal él, ráadásnak valós idejű statisztikát adnak ingyen minden átirányított oldalhoz.
Ha valami rémesen hosszú, vagy megjegyezhetetlen nevű oldalad van, esetleg szeretnél valami korrektebb webcímet, akkor nézzd meg a www.try.hu oldalt!

oarc Creative Commons License 2002.06.03 0 0 16
Hali!

Erdekelne, hogy te mennyit mondasz ra. Most kulso dizajn nelkul, csak a fejlesztesi koltseg, feltetelezve, hogy semmi hw ill. szolgaltatas koltsegrol nincs szo!
Akar emailban is, ha ugy esik jol :)
en mondtam, kb. 6e4+AFA a fejlesztesi koltseg egy ilyen kisebb munkanal, merthogy van vmi keret, amivel rendelkezem (de gondolom mindenki, aki ilyen munkakat csinal)
mail: sazo@dev-labs.com

udv kollega! :)

Előzmény: tomi271 (15)
tomi271 Creative Commons License 2002.05.31 0 0 15
designer az igen kb. ennyi+ tudi kéne mi van készem hozzá azaz tervezni kell-e adatbázist.. stb.
amúgy úgy szokták ezt számolni, hogy ez a designernek x nap, a programozónak y nap. fizetek nekik lebontva az x+y=z napra w összeget (ebben legyenek benne a ktsgvetési, fenntartási (iroda, gépamortizáció stb. terhek is) és akkor ezt még megszorzom a nyeresérátám+10%-al ( a 10%-ot úgyis lealkudják..)
egy szoftverfejlesztő cég kb így számol.
konkrét összeget is szeretnél?:))
Előzmény: oarc (14)
oarc Creative Commons License 2002.05.30 0 0 14
Egy kicsit pusztul ez a topic, de egyebkent teljesen tanulsagos volt. Sok olyannal talalkoztam, hogy ezt es ezt csinaldd meg lecci ennnyiert es ennyiert. Es ha minsosegi, vagy legalabbis jo munkat akarsz csinalni, akkor azt szepen tervezgetni kell, esettanulmanyokat csinalgatni, majd tesztelni, es persze meg is kell csinalni. Es az mar nem egy delutanos munka.
Amugy kerdem, TI ezt az oldalt mennyiert csinalnatok?
En azt hiszem, 60000+AFA plussz a dizajner koltsege...leven, hogy nem egy komoly munka, es azert egy framework-kel rendelkezem az ilyenekhez.
Ti?

oarc

tomi271 Creative Commons License 2002.05.28 0 0 13
az ár ugye tényleg csak vicc?? a grafikus sokkal többet elkér, de egyetemistáktalán megcisnálják de ld az előttem szólókat, nem akarom ragozni..:)
bhubert Creative Commons License 2002.05.27 0 0 12
Én sem 5 milláról beszéltem, hanem arról, hogy kormányportál esetében az 50 millió reális szám szokott lenni. Persze modulonként :)))
Előzmény: oarc (9)
oarc Creative Commons License 2002.05.27 0 0 11
Ok, megneztem az oldalt, amit "belinkeltel".
Nem egy nagyon komoly, de az 5e4HUF az meg mindig keves erte.
Ha megis ehhez az arhoz ragaszkodsz, akkor nezzel korul az egyetemeken, ahol nem tul vastag hallgatok (en is ilyenekbol eltem:) ) megcsinaljak!
Előzmény: miki_ng (-)
oarc Creative Commons License 2002.05.27 0 0 10
Egyebkent az ar, kb 2000-3000-es oraber az, ami elmegy, mondjuk szamlara. azt hiszem ez eleg altalanos.
nos, ez 5e4+AFA eseteben 20-oras melora elegendo.
esetleg ugy csinaltathatsz ennyiert melot, hogy van valaki, akinek egy kesz keretje van (framework), amit tenyleg csak ra kell huzni a te oldaladra.
Sok szerencset! :)))))
oarc Creative Commons License 2002.05.27 0 0 9
Kormanyportal kicsitt tobb, mint 5 milla :)
meg egy nullat hozza! :)

Dolgozunk benne :))))

Előzmény: bhubert (2)
ferkopa Creative Commons License 2002.05.21 0 0 8
Hali !

Egy olyan programozó, aki ilzesmit rendesen meg tud csinálni 10-12 k-t alatt nem kezd dolgozni.
Persze óránként. Namost négy öt óra arra sem elég, hogy veled tisztázza, hogy mi is pontosan a feladat. Ne gondold, hogy a sw fejlesztés az úgy megy, hogy hánnyunk össze két tablat az sql-ben, lökjünk oda két php oldalt, aztán a kuncsft meg álgya-vigye. Szerintem legasalább 20 óra az az idő ami arra kell, hogy tisztességes árat ajánljon valaki. Persze itt a elhangazanak összegek, de Te is érzed, hogy azok nem ajánlatok, csak nagyon nagyon esetleges irányárak.

hali
ferko

bhubert Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7
Igen, valahogy így van.

Ha nekem valaki 50-et ajánl, akkor szóba sem állok vele többet. Már nem is mondok árajánlatot...

Előzmény: 32nick (6)
32nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 6
50e csak vicc ügye? 100e -nél már visszaköszönnek Neked. (Nem biztos, hogy megcsinálják annyiért). Szvsz. lehet, hogy egy egyetemista vagy középiskolás megcsinálja, de nagyot fogtok szívni ha esteleg bele kell a majd nyúlni egy év múlva pl. Inkább gyűjtsetek még egy kis pénzt és várjatok...
Előzmény: miki_ng (4)
bhubert Creative Commons License 2002.04.21 0 0 5
Hát szerintem egyáltalán nem sok egy hétre 50 eFt.

- Hidd el, semmi nem készül el annyi idő alatt, ahogy azt kitalálják. Időközben jönnek rá, hogy ezt nem így kéne, nem jó, legyen másképp, ezt is tudni kéne....

- Ha valaki "profi" akkor nem ennyit akar keresni.

- Ha egy hónapban megcsíp 2 melót (ez szerintem ritkaság, mert sokat kell tárgyalni, szervezni, telefonálni) akkor keresett 100-at. Ez korántsem "profi" fizetés.

A készülő oldalt nem én csinálom, hanem egy kollégám. Én csak láttam, elég jó :) A címét két dolog miatt nem adhatom ki:

- Még nincs kész. Most jön egy tesztidőszak rajta.
- Üzleti titok.

Előzmény: miki_ng (4)
miki_ng Creative Commons License 2002.04.19 0 0 4
hát nem tudom én nem tudom megcsinálni, de szerintem aki igen az két hét alatt összerakja (1 adatbázis van)
ha tényleg profi 1 hét meló, azért annyiért nem rossz az 50
bár én is inkább a 800at választanám

azért azt az oldalt megnézném

Előzmény: bhubert (3)
bhubert Creative Commons License 2002.04.19 0 0 3
És még valami...

Egy ismerősöm hasonlót csinál most. 800 kHUF + Grafikus külön kapja a pénzét.

És én a helyedben nem adnám oda olyan amatőrnek a munkát, aki 50-ért elvállalja. Tudom, hogy vannak kezdő programozók, akik leszorítják az árakat, de hosszú távon csak magukkal szúrnak ki...

Előzmény: miki_ng (1)
bhubert Creative Commons License 2002.04.19 0 0 2
Magyarországon...

És nem azért tanultam 12 évig (eddig) a programozást, hogy annyit kapjak mint egy takarító. Ezen gondolkozz inkább...

A kormányzati portálra irányadó szám az 50, de ott milliókban beszélnek.

Előzmény: miki_ng (1)
miki_ng Creative Commons License 2002.04.19 0 0 1
hol élsz te haver
nem kormányzati portált szeretnénk
Előzmény: bhubert (0)
bhubert Creative Commons License 2002.04.18 0 0 0
Megcsinálhatjuk...

De az 50 eFt-komolyan gondolja vagy vicc volt??? Ha hozzáfűz még egy 0-át, akkor elkezdek gondolkodni, hogy megéri-e a munkát!

miki_ng Creative Commons License 2002.04.18 0 0 topiknyitó
Az egyik ismerösőm szeretne ingatlanos oldalt csináltatni
olyasmi kéne mint ez: http://www.fior2000.hu/ csak + kereshető
adatbázissal és könnyű frissítéssel (meg persze szebb)
gondolom ez PHP+SQL progi, max. 50et szánnának rá
megcsinálja valaki?

miki_ng@freemail.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!