Ezt a műsort általában a jó kis balhék miatt nézem,néztem ezek a rózaszín ködös elő pár jeleneteket én is gyorsba pörgetem tovább.
Ilyenkor még mindenki boldog,rózsaszín mázós minden aztán kiborul a általában a bili a nagy megismerés által.
Sminkes énekes csaj tényleg elég cukinak tűnik,pörög mindig mosolyóg,nevet nekem nagyon pozitív.
Ami kicsit feltűnő nekem a brutál szemöldöke meg az óriási szája,de ez legyen az én problémám.
Szétvarrt grafikus háát nem tudom full feketében esküvőre nem illik menni.Tudom kedvenc színe,de vegyen már erőt magán és kivételesen ezzen a napon húzzon fel mást.
Amúgy intelligens a beszéde alapján,kinézete a tetkók nyakán,szem környékén nekem kicsit too much ,de ez is legyen az én problémám.
Csajnak elvileg tetszik,de lehet csak jó színész,ez majd kiderűl később.
Miló Viki még mindig jó csaj így 47 évesen is.Hozzá tényleg em ez a sales meneszer illet volna,de gondolom korban nem volt hozzá hasonló jelentkező.
Talán a gyurmás csávót megnéztem volna hozzá de Ő meg fiatalabb és ugye ez a pszicológusok nem merték bevállalni kaptak volna hideget,meleget Ő ez milyen párosítás már stb.
Nem tudom miért lehet csaj öreg papa+fiatal csinibomba párosítás pedig most már egyre gyakoribb a jó milf+fiatal kandúr kombo is.
Na mindegy lépjünk szerintem lesznek itt nagy viták az első gondolom a kutyák lesznek majd.
Gyurma gyuri+gyurma csajszi külsőleg összeillenek,belsőleg meg majd kiderűl.
Csajnak valami lelki traumája van,de azt nem tudom ,hogy mi is ,mert túl gyorsan pörgettem aztán félig lemardta róla,és energiám már nem volt visszamenni rá mégegyszer.
Szóval ott is lesznek majd nagy sírások az fix.
Csávó egyszerűnek tűnik,szimpla kondi+kaja+pumpa típus.Exét feltünően "cipeli" magával,lehet ott maradt még némi üresjárat kufirc néha,bár a csaj nem egy nagy szám.
Don Juan papa tényleg 30-40nek gondlja még magát.Ehhez képest a fején már látszik,hogy elszaladt már felette az idő.
Gondolom azért bár edzés után még leesik pár pumpa néha ,mert szövege még megvan.Fénykorában lehet tényleg nagy spíler volt.
Szépészeti recepciós csaj korában jó lenne hozzá,bár Ő is 40nek érzi még magát.Elmondása szerint még pörög,pumpál.
Szóval faternak itt majd teljesíteni kell.Amúgy a gyereke az a Éden Hotel Lovi,az érdekes gondolom ez nagy szereplés utáni vágy örökletes a családban.
Itt is lesznek majd nagy drámák,kondi fater nagyon elhúzott "igen"-je majd poénkodása után az esküvőn nagyon nem volt szép húzás.
Még ha ennyire is kételkedett elég tapló megoldás volt.
A TV2 az első két részt megbízhatóan ráindította az Árulókra, ezért a neten pörgettem át utólag, de a sok dögunalom történés miatt szerintem akkor is így fogom nézni, ha vége az Árulóknak.
Mint már előre megírták, a tévedhetetlen szirpológusok csapatában maradt a főokos Bongyori és Széplány Melinda, Kevesetszóló helyére jött a Kékhajú Asztrológus és a Dúskeblű Szexuálszirpológus, így most már négyen osztják az észt.
Elsőnek a beharangozó szerint „melankolikus” Szétvarrt Grafikust összehozzák a 10 évvel fiatalabb „energikus” Sminkes Énekesnővel (nem maradhat ki utóbbi éneklésének bemutatása sem, háát, a hölgy méltán nem lett világhírű, azt nem tudom, hogy a Szarfaktorban már nyomult-e, de majd biztosan kiderül ez is), aki külsőleg az előző évad Kisrókájára hasonlít.
Mint az várható volt, második párnak kapjuk az elképesztően lazacsávó „szívtipró” Exchippendale Személyi Edzőt (aki taxis is), ő 60 éves, de 30-nak gondolja magát (ebben az évadban vélhetően ő Kaszinós és Gyémánt Ken méltó utódja, már karakterben, utóbbihoz kicsit hasonlít is, bár nincs szétbotoxolva a képe) és az 5 évvel fiatalabb „energiabomba” Páciens Koordinátort, aki szintén vagy 30 évvel fiatalabbnak gondolja magát.
Dúskeblű Szexuálszirpológus szerint a hölgynek aktív ágybéli teljesítményre van szüksége, úgyhogy a fickós faternak pumpálásra fel! Lehet, hogy neki ilyen téren jobb sorsa lesz, mint Kaszinósnak?
Ugyancsak a papírformának megfelelően „az örök harcos” 47 éves Miló Viki megkapja a szintén szétvart „hős szerelmes” értékesítőt Sales Managert, aki két évvel idősebb nála, nekem ők baromira nem illenek össze, külsőleg sem.
Viki mellett feltűnik Bebe és – mint az szintén várható volt - az előző évadból Exchippendale Gerard.
Pörgeti a TV2 nagyon, mert jő a „független” szintén szétvarrt (úgy tűnik, ez manapság szinte elengedhetetlen) Gyúrós Fittnesversenyző neki a legfőbb szempont, hogy a párja „mácsó, izmos, erőteljes legyen, de emellett érzékeny, finom, gondolkodó lélek is”.
Meg is kapja a 7 évvel idősebb baromira kigyúrt muszklimiska szintén szétvarrt „gondolkodó” Vállalkozót, na ők viszont baromra összeillenek, már legalábbis külsőleg.
Szerintem Miló Vikinek is egy ilyen csávó kellett volna, de ebben az műsorban a nő nem lehet idősebb, plána 8 évvel. Úgy tűnik, a kibővített szirpológushad ahhoz következetesen tartja magát, hogy egy pár csak akkor lehet jó, ha a csávó az idősebb.
A párok mellett idegesítő, vihogó barinők, jófejkedő haverok, no és hát persze idegesítő násznép, kínos dumák minden mennyiségben – úgy tűnik ez sem változott az előző évadokhoz képest, mint ahogy az anyakönyvvezető csávó sem.
Természetesen megmarad az is, hogy a szereplők előre beállított/beültetett rokonoknak/ismerősöknek jelentik be a házasságkötésüket, akik látványosan nem tudják, miről van szó és vélhetően nem látják az őket vevő kamerát sem, mert baromira meglepődnek.
Szinte hallom a rendezőt: „Leállunk! A jobbról a második szőke nő lepődjön már meg jobban! Tudom, hogy nem színészek, de Géza, az asszisztensem az előbb mutatta meg, hogyan kell meglepődni, nahát úgy kérem! Felvétel, csapó!”
Miló Vikit ugyan mi vette rá, hogy szerepet vállalt ebben a cirkuszban? Jó, tudom, az a sok kutya rengetegbe kerül, nem esznek sokat, de rendszeresen viszi őket versenyekre, oda nevezési díjat is be kell fizetni.
Nem tudom, a nyertes kis "dögök" kapnak-e pénznyereményt is, vagy csak a serlegeket?
Viki korához képest elég jó nő, alakját a sportnak köszönhetően megőrizte és egész szép ciciket csináltatott magának! :-)
És a házasodni vágyó gazdák után ma újra jön az azonnal összeházasodók showja.
A szirpológus gárdából a Kevesetszóló távozott (az nem derült ki, hogy neki volt vállalhatatlan szakmailag a dolog, vagy a csatorna rúgta ki, mert nem volt elég érdekes), viszont megnyugtató, hogy a nézőket is leoltó Bongyori és Melinda maradt, kíváncsi leszek, hogy Bongyorinak ebben az évadban ki lesz a kisróka....
De Kevesetszóló helyett rögtön jön két új okoskodó: Liszkay Judit okleveles kínai és nyugati asztrológus (jelentsen ez bármit is, bár nekem egy északi és déli asztrológus még nagyon hiányzik a keleti és nyugati mellé), valamint Rozs Erika szexuálpszichológiai szakpszichológus, autogén tréner és szimbólum terapeuta (gondolom, tőle majd megtudhatjuk, hogy miért volt/nem volt pumpálás egyes pároknál - hogy felelevenítsem Kaszinóshaver örökbecsű szakkifejezését).
És akkor Szulejmán, Kaszinós, G-pont Zoli, Míszreni, Kacsaszájú Anyácska, Gyémánt Ken és a többiek utódai az új évadban, a topicnevek majd később (a rövid jellemzések nem tőlem származnak, a sajtóban jelent így meg).
Miló Viki kivételével én újrahasznosított karaktert eddig nem fedeztem fel, viszont ezek szerint Vikinek az előző évadban való szereplései (vandég Míszreniék esküvőjén, G-pont Zoliék boxedzője) után baromira bejött a dolog.
Az életkor alapján gondolom kb. ebben a sorrendben is lesznek összepárosítva, a tanult szirpológusokat az a legminimálisabban sem érdekli, ha pl. egy 50-60 éves csávónak a 18-20 éves csajok jönnek be (lsd. pl. Gyémánt Ken utóélete, de hivatkozhatnék a gazdáktól Puncizós Józsira is), az meg pláne nem, ha egy 40-50-es csaj huszonéves kakaskára vágyik....
Vas Réka – „Az örök optimista”. 26 éves, céltudatos szempilla stylist és oktató. Az üzleti életben már kiteljesedett, de a magánéletében még keresi az igazit. „Még sosem éltem át az igaz, felnőtt szerelmet.”
Deák Rebeka – „Az energikus”. 26 éves csepeli előadóművész és social media manager. Pörgős, spontán és vagány, akivel a férfiak nem tudták tartani a tempót. „Ha szerelembe estem, mindig bezártak egy ketrecbe és lefestettek szürkére.”
Dudás Anna – „Az álmodozó”. 29 éves macskamániás lány, aki még nem repült ki a kecskeméti családi fészekből, de már saját utazási irodát vezet. „Hiszek az első látásra szerelemben és abban is, hogy létezik az igazi. Ettől a kísérlettől a Nagy Őt várom, aki magam miatt szeret, úgy, ahogy vagyok, feltételek nélkül.”
Tigyi Kármen – „A független”. 32 éves, talpraesett vidéki lány, aki egyedül vágott bele a fővárosi életbe. Erős és határozott, de vágyik arra, hogy néha elgyengülhessen. „Egy erős független nő vagyok, de vágyom arra, hogy néha én is elgyengülhessek."
Miló Viki – „Az örök harcos”. 47 éves világbajnok bokszoló, aki többször állt a világ tetején, de az igaz szerelem elkerülte. „Mindenkinek megy a szerelem. Akkor az hogy lehet, hogy a Miló Vikinek nem megy?”
Fűzfa Rita – „Az energiabomba”. 55 éves, szépészeti klinikán dolgozik. Családcentrikus édesanya, két felnőtt gyermeke a legnagyobb kincse. „Eddig a gyerekeimnek éltem, de szeretnék most már egy társat, akinek főzhetek, akiről gondoskodhatok és akihez a nap végén odabújhatok."
Jagicza Peti – „A céltudatos”. 25 éves romantikus fiatal vállalkozó Zalacsányból. Mindene a család, és a kísérletbe leendő gyermekei anyját jött megtalálni. „Az alapértékrend nekem nagyon fontos, illetve az arra való törekvés, hogy normális életet éljünk, tisztelettel, becsülettel.”
Horváth Richárd – „A mindig derűs”. 32 éves férfi, aki hosszú ideig külföldön dolgozott, de a kísérlet kedvéért mindent hátrahagyva hazaköltözött. „Az élet sokszor leültetett, de most készen állok rá, hogy megtaláljam azt, akivel mosolyogva együtt állhatunk minden nap talpra!”
Horváth Zsolt – „A melankolikus”. 36 éves szolnoki grafikus, művészlélek, aki mindig olyan nőkkel találkozott, akik megmentőt vártak tőle. „Nem tudok mit kezdeni a feltétel nélküli szeretettel, nekem tennem kell azért, hogy szeressenek.”
Szilágyi Dani – „A gondolkodó”. 38 éves, testépítés iránt szenvedélyes férfi, akit sokan félreismernek. Filozófiát olvas, mély gondolkodásmódja meglepetést okoz környezetének. „Azért jöttem ide, hogy valami olyat találjak, ami nem hétköznapi.”
Janicsek Attila – „A hős szerelmes”. 49 éves sales manager, aki soha nem akar lemondani a szerelemről. „Szerelem nélkül nem éri meg élni.”
Varga Sanya – „A szívtipró”. 60 éves személyi edző, aki mindig a középpontban érzi jól magát. Szenvedélyes és életvidám, de a szerelemben eddig nem volt szerencséje: „Sokat edzek, csajozok, nevetek — de a nap végén én is csak azt akarom, amit mindenki más: hogy szeressenek.“
Most olvastam, hogy a TV2 kedvenc, saját gyártású műsora, 3. évaddal, október 13-tól indul!
Dupla résszel! Egy "ismert ember " is van a listán! :)
A 3. társkereső műsorba ezúttal is 6 nő és 6 férfi vágott bele.
Íme, a 12 szereplő:
- Varga Sanya, 60 éves, személyi edző
- Jagicza Peti 25 éves, vállalkozó
- Janicsek Attila 49 éves, sales manager
- Horváth Richárd 32 éves, ( hosszú ideig külföldön dolgozott, most jött haza a műsor kedvéért.)
- Szilágyi Dani 38 éves, testépítő
- Horváth Zsolt 36 éves, grafikus
- Vass Réka, 26 éves szempilla stylist
- Fűzfa Rita 55 éves szépészeti klinikán dolgozik
- Dudás Anna 29 éves utazási irodád vezet
- Miló Viki 47 éves világbajnok bokszoló
- Tigyi Kármen 32 éves
- Deák Rebeka 26 éves előadóművész
Kíváncsi vagyok és ismét belenézek majd a műsorba. További jó szórakozást - akit érdekel -, a "Házasság első látásra" 3. évada, október 13-tól, minden hétköznap este 19.45-kor, dupla részekkel! :)
Szerintem sokan az első perctől kezdve tudták, hogy kamu, kitalát sztorikkal és az egész irányított, forgatókönyv alapján készült akármi.
Te is kételkedtél a valóságtartalmában, mégis nézted, mégis fogod a következő évadot is nézni. (Most a Kísértés c. hasobló förmedvénnyel fogják pusztítani a néző agysejtjeit, Kasza Tibi műsorvezetésével).
Odáig oké, hogy Orsi most már nyíltan elismeri, hogy egy nagy kamu az egész, és neki egy jó pénzért vállalt meló volt a szereplés, ne de így hogy nézze az ember tovább a műsort? (Persze, ha lesz harmadik évad.)
Heti Gyémánt Ken, avagy mostanában nem múlhat el hét Kenről szóló hír nélkül....mi lesz itt, ha netán tényleg ő lesz a Nagy Ő?
Gyémánt Kent egy szőke bombázó női testőr védi attól, hogy a 20 éves csaja mellett más csajokkal félrekeféljen flörtöljön. Azt még nem tudtam eldönteni, hogy ez most komoly, vagy Ken fergeteges humorának újabb megnyilvánulása.
Arról nem szól a cikk, hogy a szőke bombázó Gyémánt Kent vagy a új kiszemeltjét fogja megfegyelmezni, ha netán Ken mégis félre akarna kefélni flörtölni, arról pedig végképp nem, hogy akkor mi történik, ha Ken netán magával a szőke testőrlánnyal kezd el flörtölni.....
Azt sem tudhatjuk meg, mi lesz, ha Ken lesz a Nagy Ő, akkor a testőrlány az összes női szereplőt és a stábot is megfegyelmezi?
És a vesszőparipám: lehetne végre idősebb csaj fiatalabb csávó felállás (pl. megnézném Dr. Maricát Vörösszőrzetű Gerarddal vagy Kaszinósnét Tűzoltó Zolival), mert a tanult szirpológusokkal ettől valamiért nagyon fáztak...:)
A Sztárban Sztár All Stars mintájára szerintem kellene egy olyan évad (pl. Házasság All Stars címmel), ahol az első két évad elvált szereplőit hozzák össze, természetesen mindenki esetében más felállásban.
Mivel a tanult szirpológusoknak a fellengzős nagyképű dumák nyomatásától eltérően a szereplők eredményes összepárosítása láthatóan nem megy, ez történhetne sorsolással vagy úgy is, hogy a szereplők választanak maguknak a felhozatalból új házastársat, azzal a szigorú kikötéssel, hogy a korábbi házastársukhoz nem mehetnek hozzá újra...
Ha látszik, hogy így sem megy, lehetne párcsere is.
Szerintem Tűzoltó Zolira nagy lenne az igény, Kisróka meg menjen hozzá Bongyor Szirpológushoz, úgyis jól megértették egymást.
Kaszinós, Gpontzoli és Gyémánt Ken meg kapjanak egy 25-30 évvel fiatalabb bigét, akit reggeltől estig kefélhetnek pumpálhatnak.
Az eset kapcsán Nagyonsok Judit is megnyilvánult, úgy tűnik, már közel sincs olyan jó véleménnyel Gyémánt Kenről, mint ahogy a műsorban kamuzták mutatták:
Ha Gyémánt Kennek valójában a fiatal csajok jönnek be (korábban Opitz Barbival hozták hírbe, most meg a linken látható 20 éves hölggyel), akkor vajon miért nem inkább Nagyonsok Judit lányát vette el feleségül? Vagy ha az azért meredek is lett volna, a műsorban miért nem egy 20-25 éves csajjal párosították össze a tanult szirpológusok?
Abban azért bízom, hogyha tényleg Ken lesz a következő Nagy Ő, a vicces kedvű készítők Nagyonsok Juditot nem fogják beengedni az érte epekedő nők közé (csak nehogy aztán én adjak nekik ötleteket).....
Bennem csak egy kérdés merül fel az első és a második évadban és azt követően történtek alapján:
vajon a harmadik évadban (mert hogy lesz, az tuti, sokan akarnak celebek lenni) lesz valaki a nézők között, aki elhiszi, hogy nem ordas nagy kamu az egész, amit a TV-ben mutat neki ezekről a 15 perc hírnévért pár hétre összeálló emberekről a TV2?
Lehet, hogy a tanult szirpológusoknak Ken mellé a műsorban is egy 25-30 éves csajt kellett volna választania? Ja, persze ők az ilyen földhözragadt dolgokkal nem foglalkoztak, hogy kinek milyen külsejű, korú, stb. partner jön be igazán.....
Megjegyzem, amit most ír Brumimaci, az kb. egyértelmű volt a nézők számára szinte rögtön akkor, amikor a nagyokosok összehozták őket.
És akkor a két évad végeredménye:
Elválók - Együttmaradók (a műsor végén): 9-3
Elválók - Együttmaradók (a műsor után hamarosan): 12-0
Várom még Bongyori nyilatkozatát, hogy ők szuperek voltak, mindent jól csináltak, tökéletes párokat hoztak össze, na de hát akarata ellenére senkit nem lehet boldoggá tenni....
Én is köszönöm a cikket, de: pontosan az az irónia hiányzott belőle, amivel Mazsola sokunknak elviselhetővé tette, hogy tovább tudjuk nézni a műsort.
Ez a túlságosan is az objektivitásra törekvő cikk egyáltalán nem tette szóvá azt a rengeteg, etikátlannak is mondható hibát, amit a pszichológusok az összepárosításban, majd éppen az emiatt keletkező szörnyű helyzetekben elkövettek. Ahogy több kommentelő írta, ha ezeket az embereket csak úgy egymásra bízták volna, értelmesebb választások jöttek volna létre.
Igaz, akkor elmaradt volna a jó kis napi dühöngésünk...