Keresés

Részletes keresés

avatarlover1 Creative Commons License 2025.03.03 0 0 5

your welcome i think you should also play the new version of the avatar world which is also best game to play.

Előzmény: uteforever (4)
uteforever Creative Commons License 2007.10.15 0 0 4

Köszönöm szépen a segítségeteket!!

Kitti

Ivan Kozirev Creative Commons License 2007.10.14 0 0 3

Mivel írta, hogy vértócsás, akkor ez még a GTA vagy a GTA 2, esetleg a London 1969.

Előzmény: mbm (2)
mbm Creative Commons License 2007.10.13 0 0 2

Te a GTA-ra gondolsz, ha felülnézetes, akkor 1 vagy 2,

ha 3D-s akkor 3 vagy 4.

Előzmény: uteforever (1)
uteforever Creative Commons License 2007.10.13 0 0 1

Sziasztok!

Igazából nem jó topikba írok. (Na jó, nagyon nem jóba :D)

A segítségeteket szeretném kérni. Van egy játék, amit sehol sem találok. Remélem, hogy valaki tudja a címét.

Ez egy autós játék. Egy fickónak először nincs autója aztán odamegy egy autóshoz akit megüt és belül a kocsijába. Aztán ezzel a kocsival száguld. De a rendőrök egy idő után elkezdik követni. Viszont velük is leszámolhat és a rendőrautó sokkal gyorsabb mint a "sima" autók. A száguldás közben elütött emberek helyén egy vértócsa lesz aztán később visszaváltoznak emberré. Ez a játék egy városban játszódik. Emlékszem még arra, hogy hídon is keresztülmegy a játékos.

Remélem, hogy valaki el tudja küldeni neked ennek a morbid (:D) játéknak a nevét.

Előre is köszi:

Kitti

gyurika_21 Creative Commons License 2002.09.13 0 0 0
Én csak néha veszem, de ma rácsaptam a "megújultunk" pecsét miatt. Az eddigi design nem igazán jött be, de ez a mostani szerintem üt mindent a piacon!!! Nagyon bejöv?s! Emellett a lap felépítése is jól kitalált, a cikkíró gárda is maradt a "régi" tapasztalt Zedes/PC-X-es banda, szal szerintem most nyer? pozícióba fog kerülni a GS a többi gamer lappal szemben. (bár ez a mostani 2 teljes játék full ismeretlen szémomra, de köv. számban állítólag a Broken Sword lesz, szóval ezen a téren is fejl?dés van :)

Úgyhogy nekem bejön az új GS, olyannyira, hogy ma el? is fizetem, ha már DVD-t adnak az el?fizetés mellé :)

Na csá.

cartman11 Creative Commons License 2002.09.13 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Ma jelent meg az uj GameStar, es teljesen ledobbentem, amikor meglattam. A lap tartalma eddig is tetszett, de uj designt keszitettek hozza, es valami irgalmatlan jo lett! Most mar tutira ez marad a kedvenc magazinom. Ha valaki latta mar (GameStaros es nem GamStaros) irja le, mi a velemenye rola.
Z.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!