Igazából nem jó topikba írok. (Na jó, nagyon nem jóba :D)
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy játék, amit sehol sem találok. Remélem, hogy valaki tudja a címét.
Ez egy autós játék. Egy fickónak először nincs autója aztán odamegy egy autóshoz akit megüt és belül a kocsijába. Aztán ezzel a kocsival száguld. De a rendőrök egy idő után elkezdik követni. Viszont velük is leszámolhat és a rendőrautó sokkal gyorsabb mint a "sima" autók. A száguldás közben elütött emberek helyén egy vértócsa lesz aztán később visszaváltoznak emberré. Ez a játék egy városban játszódik. Emlékszem még arra, hogy hídon is keresztülmegy a játékos.
Remélem, hogy valaki el tudja küldeni neked ennek a morbid (:D) játéknak a nevét.
Én csak néha veszem, de ma rácsaptam a "megújultunk" pecsét miatt. Az eddigi design nem igazán jött be, de ez a mostani szerintem üt mindent a piacon!!! Nagyon bejöv?s! Emellett a lap felépítése is jól kitalált, a cikkíró gárda is maradt a "régi" tapasztalt Zedes/PC-X-es banda, szal szerintem most nyer? pozícióba fog kerülni a GS a többi gamer lappal szemben. (bár ez a mostani 2 teljes játék full ismeretlen szémomra, de köv. számban állítólag a Broken Sword lesz, szóval ezen a téren is fejl?dés van :)
Úgyhogy nekem bejön az új GS, olyannyira, hogy ma el? is fizetem, ha már DVD-t adnak az el?fizetés mellé :)
Sziasztok!
Ma jelent meg az uj GameStar, es teljesen ledobbentem, amikor meglattam. A lap tartalma eddig is tetszett, de uj designt keszitettek hozza, es valami irgalmatlan jo lett! Most mar tutira ez marad a kedvenc magazinom. Ha valaki latta mar (GameStaros es nem GamStaros) irja le, mi a velemenye rola.
Z.