Szia! Megcsináltam amit javasoltál,hát tiszta ferrodol por volt a kuplung harang belseje ezért rángathatott indulásnál. Most olyan lett mint a vaj, olyan finoman indul. Kicseréltem az olajat is a szöghajtásnál ha már szét van szedve . Jöhet a tavasz!
Ááltalános a burgmanoknál az első fék beragadása? Most már 3-al is találkoztam ezzel az enyémet is beleértve. Na meg a két fékkar is keményen kint fog, erre a főfékhenger cseréjét gondoltam megejteni valamelyik radiálisra, elvileg van itthon, de majd kerítek ha nincs egy próba erejéig.
Most kimentem és megnéztem. Pöcre indul. Valószínű hogy az unokám felmászott rá és átkapcsolta én meg nem figyeltem rá. Köszönöm szépen a segitséged. Igen joggal gondolhatog hogy ez szőke nős volt de sajnos nagyon elkerülte a figyelmem. Van amikor a megoldás az orrunk előtt van és nem látjuk. Köszönöm megegyszer.
Van egy 2006-is injektoros 400-as burgim. Amikor lassan akarok menni vele, mondjuk 30-al vagy 40-el, akkor először szépen megy, aztán neha berangat és gázt kell adnom. Ha kisebb tempóról gyorsitani szeretnék és közepes gázt adok, egy nagyon rövid pillanatra megtorpan és utána kezd gyorsulni. Lehet vele járni, a feleségem észre se vette a hibát amikor egyedül megy a motorral,de én tudom hogy ez nem oké. Mi lehet az oka és itthon mit tudok tenni vele?
A motor csipegeti az olajat, a gyertya új, a vezermulanc feszitő fél állásban van, a szelephezagok be vannak allitva.
Sziasztok! Van egy eladó suzuki an 400 -2001 burgmanom a motor 2017 óta van nálam. a motor üzem képes mindene működik, 2021 óta nincs műszaki mert van egy nagy tesó 650 burgim is és azt használom. Pest-megye Pánd címen meg nézhető.
Szépen indul minden oké és mikor bemelegszik/de lehet, hogy nem ettől indul a probléma/a vízhőfok mérő felmegy a pirosba majd néhány másodperc mulva visszaáll normális helyzetbe !Ezt időközönként megismétli!Főleg ha már nyolcvan -kilencven felett megyek!Fagyálló van benne!
2007 utánikat ajánlanám azok már nem csipegetik az olajat Egy 400 al is nyugodtan elindulhatsz túrázni is akár több száz km re is ha nem szükséges azért kerüld az autópályát mert 90 és 120 körül érzi igazán jól magát de nyugodtan mehetsz gyorsabban is csak ne folyamatosan sok gond nem szokott lenni velük egy megbízható típus Én az enyémet 100000 km felett adtam el a motorjához soha nem kellet nyúlni csak a kopó alkatrészeket cseréltem. Egy 99 es 400 asom volt 7 évig Még ma is forgalomban van
Kacérkodom a motorozás gondolatával, és a nagytestű robogó kategória lenne hozzám testhez álló. A régi rutinos Burgman tulajokat kérdezném, hogy jó szívvel ajánlanák e ezt a típust? Vásárláskor mire kell figyelni? Mik a típus hibái? Melyek a legjobb évjáratok?
Munkába járnék vele jó időben kb 12 km-re, illetve néha kirándulni max 100 km re.