Sziasztok! Olyan problémám van hogy most vettem egy Moza R3-at és megcsináltam mindent driver updatet, kalibrálást és ha elfordítom a kormányt akkor elkezd rezegni egyfolytában. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget!
Olyan autóversenyzős játékot keresek, ahol oldtimer autók szerepelnek és le van modellezve a különböző autók vezetési karakterisztikája is. Magyarán élethűen vezethető. Anno a Need for Speed Porsche Unleashed-ban volt 356, 911, Spider Élvezet volt összehasonlítani mennyire más az irányításuk.
Segítsen valaki, van egy Btech260-as versenykormányom, pedál, usb, stb. Hogy kell használni, Hogy tudok én ezzel vezetni egy autóversenyen? Letöltök egy autóversenyt és hogy hozom össze a kormányt a játékkal. Fogalmam sincs! :((((((
Rendben, semmi elrugaszkodás; tényleg megegyezhetünk a CMR kiválóságában.
Apropó, mielőtt megszereztem volna a RC2000-t olvasgattam róla mindenféle topicokban. Nagyon sokan nagyon komoly dolgokat írtak. Aztán hazavittem, installáltam, kipróbáltam, majd kb. 2 napig csak néztem ki a fejemből, hogy ez lenne az, amiről ennyit dumálnak? Vagy bennem van a hiba, vagy mások ennyire ráérnek, de nekem az a játék annyit már nem ért, hogy a rendszerem újratelepítésekor az is visszakerüljön. Persze nem mondhatok én sem ítéletet felette, csak olyan ismerőseim véleményére hagyatkozhatok, akik vezettek már jó rallyautókat és egybehangzó volt a CMR fölénye. A Grafikája valamivel jobb a RC2000-nek, de hát ez szerintem annyira kevés...
(Jégen ugyanúgy 5 méteren megállni 100-ról, mint száraz, meleg aszfalton....hehehe... rallyszimulátort a gyerekeknek!)
Sok volt, bocs.
Nos ne rugaszkodjunk el a topic-tol.
Szoval az mas lapra tartozik hogy ki mivel vezeti a szimut.
De szerintem ha mar szimuval nyomul az ember akkor tegyen tenyleg ugy mintha szimulatorban ulne.
A repcsi szimulatorokban (amiben az igazi pilot-okat kepzik ki)ott sem kaviaturan nyumulnak az emberek.
De ez most tenyleg nem ide tartozik.
Szerintem igen nehez egy jatekrol kimondani hogy az a best.
En meg ilyennel nem talakoztam.
Arrol nem is szolva hogy ami nekem tetszik lehet hogy masnak nem.
Szoval szerintem nehez azt megmondani hogy melyik a legjobb autosszimu.
A szimulátor szvsz attól szimulátor is, hogy valami olyat csinál ami nem is az ami. Érthető mi? :-)
Csak szimulálja az autózást, mindegy hogy milyen irányítással. Az én egyik rokonom például csak a kezével vezeti az autóját. De attól még az nem szimulátor, hanem autó.
Abban megegyezhetünk, hogy a CMR jó szimulátor, akár én _játszom_ vele billentyűzettel, akár pedig Te szimulátorozol vele a kormányoddal.
Sysco, PTZ,
Szerintem, ha szimulációról beszélünk, akkor az a minimum, hogy kormány/pedálok. (Ha már nem is ülünk sisakban, tűzálló ruhában a gép elé...;-) Ennél fogva azt sem értem, miért kellene a képernyőre a kormány?(műszerfal dettó) A képernyő utánozza a szélvédőt, én meg utánozom az autóversenyzőt, kezemben a versenyautóét utánzó kormánnyal. Vmi ilyesmi szerintem a szimuláció, billentyűzettel meg lehet szimulálni pl. az írógépelést, és lehet _játszani_ autóversenyt.
Bocs, ha túl kategórikus voltam.
(Előrebocsájtom, nem ismerem el, hogy ez anyagi kérdés)
PTZ!
Jo lehet hogy kicsit eltuloztam a dolgot,de szerintem sajna igy van.
Az mar regen nem iranyitas amikor vagy kormanyzol vagy nem.
Sajna ez pedig a kavoval igy van.
Itt nem lehet olyat hogy iven megtartod az autot egy bizonyos kormanyallasnal.
Ott van pl. a SportCar GT na itt szepen latszik a kulonbseg ugyanis meg kavon nyomtam vele sose jott ossze hogy szepen keresztbe tegyem az uton az autot.Valahogy mindig sok lett.
Ez kormannyal profi szinten megy.
Azt, hogy a klaviatúrát felejtsük el, még korai kijelenteni. Én speciel még mindig azzal nyomulok CMR-ben és kijelenthetem, hogy nem is rosszul (csak szerényen :-)
Persze az a másik oldal, hogy nehezebb egy játékhoz a digitális irányítást jól megcsinálni, mint az analógot, de van akiknek ez sikerül ld. mégeccer: CMR.
Egyébként ennél a játéknál tényleg a minimum, hogy az első hatban végezz, ha nem megy még mindig ott a rally school :-)
Haliho!
Szerintem nem lehet igy egyertelmuen kijelenteni valami jatekrol hogy o a best.
Valamelyik jatek jobb mint a masik valamelyik roszabb.
Igy van ez az autoszimekkel is.
Eloszor is az iranyitashoz felejtsuk el a kavot.
Min. joy az amivel normalisan lehet nyomulni.
Persze ajanlott a kormany.
Szerintem kategoriakba kellene sorolni a games-eket.
Touring(remelem jol irom le a nevet) Cars:
Sport Car GT (bar az zavar hogy belso nezetben nincs kormany)
Rally:
CMR (egyertelmu)
A RC2000-ben az autok ugy mozognak mintha a holdon lennenek es ezt nem igy kellene.
Utcai(sajna ebbol nem sok van):
NFSIII,Driver(csak azert az NFSIII mert itt kicsivel tobb autoval lehet nyomulni mint a Driver-ben)
Egyebkent lattam a Gran Turismot es total lehidaltam a latvanytol.
Szoval beszerzek idovel egy PSX-et (mielott meg lehurrognatok csak ezert a sorozatert veszem meg a gepet)
Hat ennyi.
MadDekken:
igen lehet játszani D3D-vel is, kell hozzá egy patch, openglb2.zip a letöltési neve. A www.the-fastlane.com találod. Szerintem sokkal szebb lesz, mint 3Dfx-szel, gyorsabb, és 1600*1200 a max. felbontás. Király.
Egen, ez igaz. A hajamat téptem a Toca2-nél, vezettem a bajnokságot, és akkor azt mondja, hogy csak akkor folytathaton, ha legalább 6-ik leszek. Megasuxxxxxxxx..........
Utaaloomm a codemaasteeersttttt!!!!
Emberek ez szornyu. Megirjak grafikailag fizikailag a csucsprogit es elcseszik mindenfele baromsagon... Annak idejen kezdtek a TOCA-val. Nagyon latvanyos, nagyon szep erre elcseszik ezzel a "nyerned kell 6 pontot kulonben game over" stilussal. Meg a titkos palyakkal meg a titkos kocsikkal... szornyu. Aztan jott a masodik resz. Hurra, mondom, biztos kijavitottak mar benne. Erre mit latok? ugyanaz. Persze a progi amugy megszebb es megjobb, igy a dolog meg idegesitobb. Vegre itt lenne egy normalis turakocsiszimu, erre elcseszik.
Aztan a Colin McRae. Nagyon tetszett, meg minden. (igaz, hogy a replayben a kocsi, mintha kicsit lebegne az ut folott, de mind1) Es ott is. "ha nem vagy benne a top6-ban game over" Kankunen hogy lett bajnok tavaly? 3 versenyen nem ert celba... Ez a cmr-ben nem lehet...
szegyelljek magukat
A legjobb autószimulátor? Hááát, jó kérdés. Anno az NFS volt a legjobb... "Mostanában" az NFS3. Az újabbak közül pedig a Gran Turismo? Namindegy. Ha igazán jó szimlációt akarok akkor beülök a skodriba és rémisztgetem a sok puhatestűt...
Aki igazan jo autoverseny szimulatorral akar jatszani....... annak nem lehet mast a kezebe venni, csak es kizarolag a Gran Turizmo-t! Hihetetlenul profi....