Sziasztok ! A jobb első tükrömben leégett a behajtó motor , amit lehet az eBay en venni , de nem találok szerelőt aki cserélni tudná , vagy leírást hogy hogyan lehet a tükröt szétszerelni úgy hogy a motor egységet ki lehessen cserélni . Nagyon megköszönném ha valaki akinek hasonló gondja volt és meg tudta oldani , segítene nekem , előre is köszönöm . Ja és az új komplett tükör vásárlása nem opció .
Ma elindultam a Kadjarral, minden rendben. Megállás-parkolás után nem indul. Villog az elektromos kézifék, fékhibát jelez és semmit nem hajlandó. A műszeregység is alaphelyzetre állt. Hiába leállítom, bezárom, kinyitom, indítom ugyanez.
Ismét megjegyzem hogy nem sok mozgás volt a felületen az elmúlt időben...
Az áprilisi bejegyzésem után, fejlemény van!!
Ugyanis többszöri egyeztetés és telefonálgatás után, kicserélték a vezetőoldali műbőr huzatot - igaz, fele-fele arányban megosztott költséggel - de legalább új, szakadásmentes huzat van az autóban.
Tehát minden OK, köszönöm Renault Hungária!! ( ja igen, 50e ft volt a részem)
2019. októberi Kadjar lejárt A Map Update Service és a TOM Tom Traffic and C. előfizetés. Melyik mire volt használva? A táblafelismerésért melyik felelős?
Hetente ránézek a fórumra, október óta nincs új bejegyzés.....
Van egy kérdésem, talán olvassa valaki és tud segíteni: bár nem vagyok "nehéz súlyú" , de sajnos a vezető oldali műbőr ülés széle csúnyán megrepedt, kiszakadt.
Mivel lehet viszonylag könnyen, házilag orvosolni, eltüntetni a szakadást?
Találtam a neten egy weboldalt, melyen erős, öntapadó színes műbőröket kínálnak.
Sziasztok ! A kadjarom üzemanyagrendszere tavasszal ,ősszel és télen levegős lesz és minnél hidegebb van annál jobban sántikál hideg indításnál , aztán 2-3 másodperc múlva minden rendben van és a következő indításnál már rendesen indul . Nyáron semmi gond vele . Ha esetleg valakinek van ötlete kérem ossza meg velem , hogy mi a fene lehet a gond . Köszönöm .
Valaki tapasztalt már olyat, mintha "mikro" rángatna a kocsi? 1.2 Tce Kadjar. Lehet értelmetlenül fogalmaztam, de pl olyan mint amikor mittomén 2-es helyett a 5-be rakod és elkezd rángatni az autó. De persze ez nem olyan erős rángatás, csak mintha meg-meg torpanna aztán újra oké, aztán újra és újra és újra.... Először azt hittem ennyire érzékeny a gázpedál de tempomattal is ezt érzem tök mindegy milyen sebességnél, üzemi meleg a motor. Ilyen kis 1 másodperces döccenések. Nem tudom jobban körül írni, sorry 😂
Köszönöm de külföldön élek. Nincs olyan okosság, amihez nem kell személyesen megjelennem?
Másik kérdés, lehet butaság:
az autómban van forgalmi tábla leolvasás, de nincs benne automatikus vészfék gyalogos v másik autó fékezése esetén. Ezt utólag bele lehet buherálni vhogy vagy horribilis összeg lenne?
Illetve nincs benne tolatókamera, de ez hamarosan megoldódik, találtam az eBay-en egy angol emberke árulja ami pontosan úgy működik mint a gyári azaz nem csak a képet mutatja mint az utángyártott kamerák hanem össze dolgozik az rlink2 -vel és a szenzorok érzékelése is megjelenik a képernyőn. Na most találtam viszont első kamerát amit a Renault logóba rejtenek. Ez mire jo? Parkolást segítené ez is?
Nemrég tulajdonosa lettem a topik címében szereplő csodának. Az rlink2 verziója 3.3.16.98x, és azt hiszem a térkép 2020.Q4. Tényleg ez a legfrissebb? Ha nem akkor honnan lehetne beszerezni frissebbet? Az Rlink store azt mutatja hogy 2025-ig van megvásárolva a map update ami mellett zölden írja hogy aktív a többihez sárgán hogy folyamatban, ez mi?