Megkérek minden Honfoglalóst, hogy a Honfoglaló fórumcsoporttal kapcsolatos, moderátoroknak/ról vagy moderátori beavatkozást igénylő észrevételt, megjegyzést ebbe a topicba írjon. Minden más topicban elhelyezett, moderátori illetékességű hozzászólás szankciókat von maga után. Még a dicsérők is. Köszönöm
Játékchat-tel kapcsolatban:
info@honfoglalo.hu
Köszi, de nem kell rögtön agresszívnek lenned. Nem ilyennek ismertelek. Az indok: (ha már ez kell hozzá) Én nyitottam a topikot, most meg kérni szeretném ezen indokkal bezáratni, mint idejétmúltat. Köszönöm!
Segitséget kérek szépen- Szeretnék befizetni, de hiába jártam végig kétszer is az utat, nem vonják le. Beirtam mennyit kérek, bepötyögtem az új kártyaszámom, azt írta a bank, hogy sikeres volt, de nem vonják le! Georgie klán az enyém, én a Georgie vagyok, gyorgyikozma@gmail.com.
Előszőr is aM.ly.k sz.r. g.nd.lt.m? topikban jelent meg ez a nick"buzzik" a 10139-es hozzászólásban, majd folytatódott az "időgép naplójában" nyomdafestéket nem tűrő beszéd. Utána "borozik"nick folytatta az ocsmány bejegyzéseit, gyalázkodásait a 17851-17857-ig ugyanitt Mindkettő meglátásom szerint egy személyhez köthető. Tisztelettel kérném a felülvizsgálatát és a törlését ezeknek a személyeknek.