Keresés

Részletes keresés

mixturapektorálisz Creative Commons License 4 órája 0 0 99617

Magasszinten szakértett...

Előzmény: zuu1232 (99616)
zuu1232 Creative Commons License 4 órája 0 0 99616

"A lényeg: átverés a köbön. " 

Te most komolyan leírtad a -szerinted- lényegét a hozzászólásomnak? 

Miért, Max? Mi a célod vele? Kinek szánod? 

-Nekem nyilván nem, hiszen én írtam.

-Az itt olvasgató embereknek nyilván nem, hiszen ha elolvassák, le tudják szűrni a lényeget ők maguk is?

-Az itteni MLM-ellenes hozzászólóknak? Szerinted ők nem tudják leszűni a lényeget? 

Előzmény: max val bircaman szeredőc (99612)
Párizs73 Creative Commons License 6 órája -1 0 99615

Láttam és értettem.  Írtam, hogy nem értettem??

Előzmény: mixturapektorálisz (99599)
Párizs73 Creative Commons License 6 órája -1 0 99614

Építi a piramisát Ő is csak lassabban. Regisztrálnak be hozzá emberek tagnak és azokhoz mélységben, ezért tudta elérni a  platina szintet, amivel korábban itt dicsekedett.

Előzmény: max val bircaman szeredőc (99607)
Párizs73 Creative Commons License 6 órája -1 0 99613

Te taxisok barma, hát éppen rólad állítja, " nagy tudású kollégád", hogy az MLM lényegét és előnyét kidobtad az ablakon. Hát szabad ilyen nagy előnyöket kidobni?

Előzmény: pablo80 (99600)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 6 órája -1 0 99612

A lényeg: átverés a köbön.

Előzmény: zuu1232 (99610)
mixturapektorálisz Creative Commons License 7 órája -1 1 99611

"az ügynök alatt levő ügynök után is jár jutalék"

Persze! Amit írtam, minden szintre és generációra értettem, általánosan.

Előzmény: zuu1232 (99602)
zuu1232 Creative Commons License 8 órája -1 0 99610

"De nyilván kisebb probléma, mint a kuruzslás és a piramisjátékozás egyszerre." 

Remek. Pont erről írtam az előző hozzászólásomban. Majd olvasd el, ha lesz időd. -99608

Előzmény: max val bircaman szeredőc (99609)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 8 órája -1 0 99609

Már a kuruzslás is probléma. De nyilván kisebb probléma, mint a kuruzslás és a piramisjátékozás egyszerre.

Előzmény: zuu1232 (99608)
zuu1232 Creative Commons License 8 órája -1 0 99608

"Pabló kevésbé veszélyes: ő csak kuruzsol, de nem piramisozik." 

Ez egy nagyon jó meglátás. Ilyen sejtekből épül fel általában egy stabil MLM struktúra, ami képes sok-sok éven át fennmaradni.

Ha Pablo egyik vásárlója úgy dönt, hogy tetszik neki az, amit Pablo csinál és elkezdi ugyanazt csinálni, akkor Pablo az ő forgalma után is jutalékot fog kapni. 

Magyarul: Pablo, aki pont ugyanazt csinálja ezentúl is, mint eddig, hirtelen "piramisozni" fog és "veszélyes" lesz? - Nyilván nem, hiszen ugyanazt csinálja, mint eddig.

Az új ember pedig ugyanúgy nem "veszélyes" és nem "piramisozik". Ha az új ember alatt is lesz egy hasonló Pablo, akkor ő sem lesz "veszélyes".

És így tud felépülni egy jó nagy "piramis", aminek egyetlen eleme sem "veszélyes".

max val bircaman szeredőc Creative Commons License 9 órája -1 1 99607

Pabló kevésbé veszélyes: ő csak kuruzsol, de nem piramisozik. Ezt mindenképpen ismerjük el neki!

Előzmény: Párizs73 (99596)
zuu1232 Creative Commons License 9 órája -1 0 99606

"senki nem kecsegtet tengerparttal" 

Én simán beismerem, hogy a legelején -miután megértettem a rendszerben rejlő lehetőségeket- még volt egy rövidke időszak, hogy néha üzleti lehetőséggel is indítottam. (nyilván nem tengerparttal) Viszont ezeknek mind csalódás lett a vége. 

Azóta nagyon tartom magam a -számomra- legfontos alapelvhez: Csak akkor vágj bele az MLM-be, ha a termékeket akkor is rendszeresen megvennéd az adott áron, ha nem remélnél belőle jövedelmet. 

Ha most feleres valaki, hogy elindulna az üzletben, akkor azt mondom neki: Remek. Próbáld ki a termékeket néhány hónapig és ha bejön, akkor beszélhetünk üzletről. 

Előzmény: pablo80 (99605)
pablo80 Creative Commons License 10 órája -1 0 99605

Ha most ezt elolvassa a nehéz felfogású haverunk, akkor bizony rájön, hogy senki nem kecsegtet tengerparttal, mert szóba sem kerülhet... Most összezavartuk :(

Előzmény: zuu1232 (99603)
pablo80 Creative Commons License 10 órája -1 0 99604

Én is pontosan így gondolom és így is teszem.

Előzmény: zuu1232 (99603)
zuu1232 Creative Commons License 10 órája -1 0 99603

"sokkal könnyebb termékkel megközelíteni az embereket" 

Vállalkozás lehetőségével mi szinte soha nem is indítunk. Előbb legyen törzsvásárló és utána kerülhet szóba a vállalkozás. (Sokszor fel sem kell hozni, mert rákérdeznek). Ebben az a jó, hogy ha nem is jön be neki a vállalkozás, törzsvásárlónak továbbra is megmarad. 

Előzmény: pablo80 (99597)
zuu1232 Creative Commons License 10 órája -1 0 99602

"3. Az, mikor az eladásban NEM VESZ RÉSZT az ügynök. Az ELADÁS kizárólag a CÉG és a VEVŐ ügye....Ez az mlm lényege (legalábbis szerintem) "

A mi csapatunkban -néhány kivételtől eltekintve- csak ez megy. Szinte minden végfelhasználó regisztrálva van és magának rendel. 

Az MLM másik lényege - nyilván-, hogy az ügynök alatt levő ügynök után is jár jutalék. Viszont sokan vannak, akik ezt nem használják ki, nem is akarják kihasználni. Bőven elég nekik az a jutalék - (jövedelemkiegészítés 1-2-300.000 Ft), amit egy törzsvásárlói hálózat után kapnak és nem is "keresnek" új ügynököt maguk alá, nem is akarnak szintet lépni, nem akarnak ennél többet dolgozni. Szerintem ez a hosszútávon fenntartható, stabil hálózat titka. Viszont ez sokkal lassabb módszer. Ha mindenki szintet akarna lépni, az nyilván nem menne, csalódottság lenne és nagy fluktuáció. Mi azt igyekszünk kialakítani, hogy a hálózat tartópillérei ezek a tagok legyenek és nyilván ezek mellett lesznek olyanok is, akik tovább akarnak lépni.

Előzmény: mixturapektorálisz (99595)
pablo80 Creative Commons License 10 órája -1 1 99601

Egyszer te is kiválaszthatnál egy heti vagy havi jutalékot, hogy megmutasd, hogy hogyan jönnek össze nálad!

Előzmény: mixturapektorálisz (99598)
pablo80 Creative Commons License 10 órája -1 0 99600

Emeld ki neki vastag pirossal, akkor érti.

Előzmény: mixturapektorálisz (99599)
mixturapektorálisz Creative Commons License 10 órája -1 0 99599

Oda van írva.

Vastaggal. 

Előzmény: Párizs73 (99596)
mixturapektorálisz Creative Commons License 10 órája -1 0 99598

"sokkal könnyebb termékkel megközelíteni az embereket"

Így van, bár én még visszábbról kezdem, nálam a sorrend: cég-termék-vállalkozás.

Előzmény: pablo80 (99597)
pablo80 Creative Commons License 11 órája -1 0 99597

Igazad van. Az is igaz, hogy másolhatatlan, hiszen nem vehet mindenki kisbuszt és nem utaztathat. Ez egyedi ötlet volt, de úgy érzem bejött. Amikor egy utas vesz tőlem 5 tasak terméket, hogy a repülőúton kipróbálja, de már közli, hogy 86 ezerért hozzak neki vagy küldjek, amikor visszajönnek, akkor az nem olyan rossz.

Amit leírtál, hogy hogyan veszem meg a vevő helyett, az csak az egyik módja.

Én úgy gondolom, hogy sokkal könnyebb termékkel megközelíteni az embereket, kipróbáltatni velük és úgy nyerni vevőt vagy partnert, mint elmondani nekik kezdésnek, hogy milyen jó ez az MLM üzlet. Nekem ez jött be, de van ismerősöm, aki az üzletet ajánlja és meghallgattam, valóban jól csinálja.

Az is igaz, ha üzlettel kezd az ember, de arra nemleges választ kap, akkor még mindig megemlítheti a terméket és lehet abból vevője. Ha terméket ajánl és arra nemet kap, akkor elég fura lenne, ha azt mondja, hogy de ez egy jó üzlet is :)

Az viszont másolható, hogy sok embernek tudok segíteni a termékeladásban az ötleteimmel, soknak tudok segíteni a rengeteg terméktapasztalatommal.

Milyen egyszerű egy frissen kezdett partnernek, ha telefonon a "jelöltjének" elmondom, hogy miért is ajánlották neki a terméket..

Párizs73 Creative Commons License 15 órája -1 0 99596

Tehát akkor Pablo az MLM lényegét és előnyét kidobta az ablakon.

mixturapektorálisz Creative Commons License 17 órája -1 0 99595

Háromféleképpen lehet mlm-el pénzt keresni.

1. Ahogy pablo csinálja. A vevők nevében rendeli a termékeket, megelőlegezi nekik a kifizetést, odaadja nekik a terméket, átveszi a pénzt, majd a cégtől megkapja a jutalékot (pablonak ez jól jön, vezet+üzletel, épp csak teljességgel másolhatatlan).

2. Mikor valaki viszonteladó, megveszi a saját nevében a terméket és számlával továbbadja. Ez teljesen felesleges szopás, a kereskedés minden hátrányával együtt.

Mindkét módszer épp az mlm lényegét és előnyét dobja ki az ablakon.

3. Az, mikor az eladásban NEM VESZ RÉSZT az ügynök. Az ELADÁS kizárólag a CÉG és a VEVŐ ügye. Az ügynök pedig közben azt csinál amit akar és ott ahol akar, szépen megkapja a jutalékot és kész. Ez az mlm lényege (legalábbis szerintem), hiszen az ilyen módon szerzett jövedelem passzív. A pénz és idő EGYSZERRE van jelen. Érdekes módon párizs ismeri ezt a módot kétlem hogy magyarázni kéne, mit jelent ez.

Enélkül soha nem fogtam volna bele az mlm-be és ez az, ami gyökeresen megkülönbözteti a vállalkozások többségétől.

Előzmény: Párizs73 (99591)
Párizs73 Creative Commons License 19 órája -1 0 99594

Ja tényleg és " nem is kuruzsól."

Előzmény: max val bircaman szeredőc (99592)
pablo80 Creative Commons License 20 órája -1 0 99593

De azért jól vagy?

Előzmény: max val bircaman szeredőc (99592)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 20 órája -2 1 99592

Nem árul semmit. Ez aljas rágalom!

Ő csak beszámol a termékről, átveszi a pénzt, majd átadja a terméket. De SEMMI árueladás nem zajlik!

Előzmény: Párizs73 (99591)
Párizs73 Creative Commons License 20 órája -1 0 99591

Az MLM-sek egy része,lásd Pablót közvetlenül is kiszólgál vevőket. Közvetlenül is árusít termékeket és nem Ő az egyetlen.

Előzmény: mixturapektorálisz (99579)
pablo80 Creative Commons License 21 órája -1 0 99590

Nem mindegy, mert ha a saját irodámban veszem, akkor 50 pontot kapok egy termék után, ami 5$, ha a vásárló fiókjában, akkor 20$ a jutalék.

Előzmény: mixturapektorálisz (99589)
mixturapektorálisz Creative Commons License 21 órája -1 0 99589

Nem volt fura semmi, amit nem tudtam (de valószínűleg írhattad) hogy a vevő saját fiókjával fizetted ki a terméket, előre.

Előzmény: pablo80 (99588)
pablo80 Creative Commons License 21 órája -1 0 99588

Akkor mi volt a fura? Az, hogy nem adom drágábban?

Előzmény: mixturapektorálisz (99587)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!