Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Ne zavarnám meg tényekkel az előítéleteidet max, de (a te számodra sajnos) pontosan tudjuk, ki az első üzletépítője a cégnek. Mellékesen azt is tudom pontosan, hogy néz ki a felsővonalam addig az emberig, ahogy azt is, hány lépésre van tőlem ez az ember. És (fájdalom a számora) NEM a cég alapítója! :DDD
Ez gondol át újra. Mert, ha kevés az adat, akkor feltevődik a kérdés, hogy akkor mégis mi alapján vontad le azt a következtetést, hogy az MLM-be drágább az értékesítési lánc?
Vagy csak ideböfögtél valamit és bizonyítani nem tudod?
Minden átlag adat ismert, úgyhogy fuss neki még egyszer:
-X cég gumiabroncsokat árul és egy évben 1 millió Ft forgalmat generál. (A vásárlók összesen 1 milliót fizettek).
-Y cég kozmetikumokat árul és egy évben 1 millió Ft forgalmat generál. (A vásárlók összesen 1 milliót fizettek).
-Z MLM cég kozmetikumokat árul és egy évben 1 millió Ft forgalmat generál. (A vásárlók összesen 1 milliót fizettek).
Mennyi lesz X, Y, Z cégnek az értékesítési lánc költsége a valóságban?
3 számot kérek csak (és nem kutyákat, meg nyávogást)
Ennek mi köze az értékesítési lánc költségéhez? :D
Vagy te azt hiszed, hogy az MLM cég tulaja gondol egyet és eldönti, hogy márpedig ő nem a cég nyereségéből fog jutalékot kapni, hanem a hálózat részéből is? Ezt mégis hogy gondolod? :D
Azt áruld már el, hogy mit szólnának ehhez a hálózatépítők, hogy egyszercsak nem 45%-ot osztanának szét köztük, hanem mondjuk csak 30-at, mert a tulaj úgy döntött, hogy neki is kell valamennyi a 45%-ból.
És a cég ezt kiszámlázná saját magának? Vagy hogyan képzeled? :D
Szerintem engedd el ezt a vonalat, mert csak még jobban belegabalyodsz.
(Különben vannak olyan MLM cégek, ahol a tulajok egyben hálózatépítők is. De ott ők maguk építettek fel halózatot maguk alatt, és pont úgy kapják a jutalékot, mint minden más hálózatépítő. Az osztaléknak ehhez semmi köze. )
1. Egyik alapító sem disztribútor és nem is tud disztribútorként pénzt felvenni.
2. Ez a te úgyenvezett "döntésed" nem adózási alapú lenne hanem valami egészen más és itt is megmutatkozik a végtelen butaságod a kompenzációs tervről és annak fontosságának tagadásáról.
És ha ezt nem tudod megindokolni, miért írtam (különösen a 2. pontot), akkor semmilyen hajalndóság, ebből következően remény sem látszik részedről hogy ki gyere ebből az iszonyat mély és sötét butaságból... úbazzz... pfff.. :DDDDDDDD