Rendkívül igényes gyűjteményből eladó egy dobozában tárolt Ferrari 328 GTS (Kyosho - 08185R), 1:18 méretarányú makett, tökéletes szakadásmentes dobozban, teljesen hibátlan, érintetlen állapotban.
Rendkívül igényes gyűjteményből eladó egy dobozában tárolt Ferrari 250 LM (Hot Wheels Elite - P9900), 1:18 méretarányú makett, tökéletes szakadásmentes dobozban, teljesen hibátlan, érintetlen állapotban.
Rendkívül igényes gyűjteményből eladó egy dobozában tárolt Ferrari 250 LM (Hot Wheels Elite - P9900), 1:18 méretarányú makett, tökéletes szakadásmentes dobozban, teljesen hibátlan, érintetlen állapotban.
Kalandvágyóknak, kettő az egyben 10000 Ft roncs diorámához DeAgostini LTAM Ikarus tűzoltó bontott, háromszög letörve, kabin tető öntéshibás, jobb, közép részen feldudorodva 2 mm-re, így jött ki a formából, lefényezték, eladták, javíthatatlan + LTAM, bontatlan kék, dobozos Robur. Talán hibátlan, nem vizsgáltam.
Gyönyörű tank eladó! Részletgazdag, kiváló fém minőség! Akinek nem tetszik az legalább ne töröltesse a hirdetést.. Kösz.. Ár: 2300 Ft, [kizárólag személyes átadás! Budapest, Dunaújv., Székesfehérvár, Solt stb.. ]
DeAgostini LTAM Volvo F89 bliszterben, Tatra 813 nehézvontató bliszterben 6000 Ft/db személyes átvétellel (Pest címen).
RILA Nysa 522R bliszterben, újsággal 2200ft
Citroen 2CV delfinkék Welly 1:24 5000Ft Citroen Type H ezüst furgon 1:24 Welly 7000Ft GAZ M21 Volga bordó-fehér YatMing 1:24 5500Ft GAZ M21 Volga metálkék YatMing 1:24 5500Ft
Csak ellenőrzésre bontottak, dobozokon lehetnek sérülések.
Van egy városi 3 ajtós (3-4-3) FAÜ ezüstnyíl jellegű Vektor Ikarus 58000Ft
3,78-4"-os figurákhoz Vintage Kenner (exHasbro) Star Wars Cloud Car doboz nélkül, hiánytalan, korának megfelelő állapotban, Saga bontatlan pilótával 22000Ft
A Pécsi Árkádban a Játék.net boltban is kapható Revell festék. Illetve a ProHobby üzletében (Ferencesek utca 7/b Mátyás Udvar) is szokott lenni, ott azt hiszem helyben Tamiya akril is van.