Senki nem akarja teleszemetelni a topicot mindenféle csipcsup ügyekkel. Azért jó, hogy még nem törölték :) Na nem mintha érdekelne :P Éljen Carmen és rajta a kéz. Vagy a kormányon. Vagy a tiszán, de inkább ne politizáljunk :)
Végre sikerült végigolvasnom az idei hozzászólásokat. Remélem jövőre nem írtok ilyen sokat, hogy ne kelljen ennyit olvasnom :) Addig is lásd a 86135 hsz-t!
Volt LAN? :( Hát erről csúnyán lemaradtam :D Mondjuk kormányom nehezen mozdítom, mert épülget a cockpitem. Bár ilyen esetleges célokra a "régi" Logitech G29-em megtartom.
Jó volt ez a legutóbbi LAN, bár kicsit kevesen voltunk. Azért én élveztem, mert végre volt kéz a kormányon. Jó volt látni a régi arcokat, bár elég csúnyán öregedtetek. A játékok viszont jól futottak a gépeken, legalább ezzel nem volt gond. Ha valaki kimaradt volna és nem szóltam neki, attól elnézést kérek :)
Megintcsak teleszemeteled a topicot. Legyen már benned egy kis tartás!
Nemrég elmúlt a topic 19. szülinapja. Remélem megünnepeltétek! Én lassúztam egyet Carmennel, amúgy semmi extra. Mostanában sokat játszom, főleg Forma-1 szimulátorral. Ja nem.
Gyanítom, hogy nagy lesz a válaszidő, szóval fészbukkon is fogok jelentkezni azoknál, akikre rátalálok... Aki nem kap tőlem jelzést mostanában, írjon rám istvan.soros címre a gémélen.
Mivel nyilvános a topik, aki nem bandatag, csak akkor keressen, ha a méretei 60/90/60 mérettel rendelkeznek ;)
"A színésznő két évre aláírt az HBO-val, és az első sorozat, amit előkészítenek, egy olyan nőről fog szólni, akihez a 40. születésnapján ELKEZDENEK BESZÉLNI A MELLEI."