Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Orfeusz rendszer része volt, volt belőle 5db ilyen az országba, Nagy hárs az egyik.
Volt Keszthely Görbe Tetőn, Pécs Tubes,Széchenyi hegy Budapest azt hiszem, Kékesen is volt a Tv tornyon antenna hozzá, mind nem jut az eszembe hirtelen.
Néztem a google maps ot, a tv toronyhoz visz fel rongy út, ott van előtte autós parkoló, onnan jó a rálátás Alföldre.
Egyébként ez Nagy Hárs hasonló lehet, mint a köszegi Keresztkút volt lehallgatóbázis, az antenna valszeg áram alatt van, Köszegen zümmög a torony, a felvonó lámpa világít, esténként a tetején a piros lámpa is, meg van rajta antenna is-kábel előkészítés is van rajta, kamera figyeli csak a tornyot, ha valaki felmászna rá, lehet feljön a rendőr a városból, mert maga az obejktum kerítése nagyon hiányos már.
Voltam fennt a Bagolyvárnál is gyalog, jó meredek ut vitt fel a Dolka tetőre Hámori tó mellől.Még én láttam az épületeket is fennt.Most hogy lett a Zsófia kilátó, biztos hogy elbontották az adóházat.
rakéták nélkül? (vagy erre az alkalomra koldultak 6db-t ? )
ez emg külön tetszik;
"Az eredeti elgondolás szerint a magyar személyzet német mentorálás mellett végezte volna feladatait, azonban a német fél már a gyakorlat kezdetén megállapította, hogy a magyar vezető állomány felkészültsége a közvetlen jelenlétüket nem teszi szükségessé."
--Nem égették magukat, az Légvédelmi Rakéta Műveleti Központ (SAMOC) val?
Papíron 6+1 üteget rendeltünk (indítók száma ütegenként nem ismert)....tavaly novemberben jött az első darab (mennyi van azóta itthon nem tudom), és nemcsak itthon de külföldön is voltak gyakorlaton.