A fizetési meghagyást a közjegyző küldi ki es 15nap van rá,hogy reagáljon.16ik napon jogerős a követelés es a azonnal tovább adjak a végrehajtonak aki szepen elindul es csinálja a dolgat!
a fizetési meghagyást ki hagyta jóvá? mármint bementél ügyvédhez irattál egyet elküldöd és kész? ez alapján ki zárolja a számlát? az a nav aki idáig nem állt veled szóba?
Szia!Az Én történetem tavaly decemberi.Sajnos vettem egy autót a Tóth Gergőtől ami utolag kiderult hogy 5-600ezer ft lenne alaphangon a javitás.Egy nappal a vetel utan jeleztem neki hogy dől az olaj és van más baj is bőven.Abszolut elutasító volt a telefonba es bunkó is!A történet ugyan az mint ahogy itt olvasom 1.5millio a kocsi de számlát csak 750ezer ft rol küldött.Vegigjartam Én is a rendorseget akik leszarták,aztan a Navot akik szintén leszarták annak ellenre h van hangfelvételem mindenrol!Végül az ugyved kavasolta a fizetesmegyhagyást amit el is kuldtunk neki!Most ugy all h gyakrollatilag jogeros s koveteles a szalma zarolva es foglalnak amit tudnak!Egyenlore igy áll a dolog!
Sziasztok!Itt ahogy nézem mindenkinek van 1-1.5millios kár amit ez a két patkány okozott!Ha csoportosan összefogva tennénk feljelentést azzal nem lehetne elindulni valamilyen irányba?Ahogy nézem hamar összejönne 8-10millio forint amit már azért komolyan vennének szerintem!Ne hagyjuk annyiba,tegyük meg amit lehet!
Szia a fiam is vett tőlük egy Hundai i30-at, 1.700.000 ft-ért. 1.250.000 utalva, 450.000 zsebbe, adásvételin 1.250.000 szerepel. Az adásvételi apró betüs részét átírták az autó hibáira, de úgy hogy tollal még ráírták hogy a motor átnézést igényel. Első kocsi vétel volt a srácnak, elhitte hogy csak a gyertyákat kell cserélni .Az apróbetüs részt persze nem olvasta el, de szerintem senki nem szokta, de ezután biztosan elolvassa. Az autó szó szerint zabálta az olajat, a szelepfedél lyukas, a dugattyú gyűrük meglágyulva, vezérlés dekni és a vízpumpa sziloplaszttal volt össsze rakva , a motorból hiányzott csavar és volt ami bele volt törve, a katalizátor szétégve . A katalizátor csere még vissza van, de eddig 620.000 jó magyar forintba van a javítás. Felhívtam, közölte velem hogy most legalább van egy jó autója a fiamnak. Ha esetleg kellenek az adatok a régebbi feljelentésekhez nagyon szívesen megadom. Egy jó tanács mindenkinek , az adásvételin végig olvasni az APRÓ BETŰS RÉSZT és az autó teljes vételárát rá kell írni !!!!!!!! Tisztelettel egy újabb T- Prémium car károsult.
Én is a T-car tol vettem egy 308sw-t. 7.ho végén. Zabálja az olajat, természetesen Gergő telefonszáma nem él. Egyelőre szerelőket keresek... Adásvételi papírra 850 van írva, én 1,4 milkót pakoltam le az asztalra. Rohadtul benéztem 🤷..
Ne foglalkozz a negatív kommentekkel. Semmi gond azzal, hogy segíteni próbálsz. Csak egy autójukat néztem meg a jszp-n, és kétszer pörgették vissza a km.órát. Pont autót keresek egy ismerősnek, mert megkért, mivel értek hozzá, de ha látom azóta hogy esztergomi az eladó, mellőzöm. :)
Ne haragudj, de Te ebben éled ki magad? Úgy gondolod, hogy a rendőrök fognak foglalkozni egy olyan emberrel mint Te magad vagy? Picit gondolkodj! Semmi értelme annak amit csinálsz!
ugy nez ki, nekem is sikerult beleszaladnom a t-premium car kft csalasaiba.
koltsegmentes, tokeletes allapotu kocsi hirdetve, amugy atnezesre rendben is volt, de egy het alatt(500km) megevettl 2l olajat - meg jo, hogy ingazok es hamar feltunt… :)
a kedves eladoeknak ez a merteku olajfogyasztas amit en egy het alatt tapasztaltam, termeszetesen fel sem tunt korabban, mint kiderult a telefonbeszelgetes alapjan
kerlek, segitsetek, van ertelme ezzel pereskedni, lehet barmi esely arra, hogy valahogy visszakaphatom a kocsi arat, vagy legalabb a szereles koltseget, ami lehet, hogy motorfelujitas es 800e ft?
Ha így is van is fura hogy egyik pillanatban Gergő rá 15 percére pedig már Ádám.
Én is a temető utcai címen vettem meg a kocsit odamentem érte és ahogy néztem vagy egy bérelt ház vagy a sajátjuk talán de elég furcsa hogy ennyire sötétek lennének hogy ott követik el a mocskosságaikat ahol élnek?!
A csaj állítólag a felesége Tóth Heni név alatt egyébként a leánykori az Ványa Henrietta ahogy nyomonkövettem FB-n
a marketplacen facebookon keresztul talaltam meg a kocsit amit vettem es most is van ismet egy ugyanolyan mint az enyem meglepo mod ez sokkal olcsobb pedig papiron ez is tokeletes azto!
Rendorsegnel van ismerosom utana kerdeztem ennek a 2 jo madarnak hetfon tudjak megnezni,ha ott mar van lepes ellenuk akkor oda is beadom en is a kis udvozletem semmi esetre se akarom hagyni hogy vesszen a penzem,minden egyes nap emesztem magam ezzel..
Nektek van mar valami elorelepes?
Nem nem az álposzt mögè bújó Tóth Fivér vagyok😅 én is egy azok kozul akik a verebei lettunk sajnos
Egyik sem egy Hyundai I30 azóta már 3 olyan autót is hirdetett ugyanazzal a szöveggel a km-n kívül mind ugyanolyan volt.
Érdekes mert nekem is Tóth Gergőnek mutatkozott be aztán kiderült hogy tulajdonképp Ádám a neve mikor a körmös asszonya? hozzászólt.Vissza is kérdeztem hogy most akkor mi a neved tulajdonképp? Ádám rávágta csak a papíron a sógorom neve van..Azt mondta az asszonynnak vette a Hyundait csak neki mégsem kell.
NAV ügyvédi felszólítás elindítva eddig,én Tóth Heni hirdetését találva vettem a kocsit na és te ?
megköszönném az infót amin ellehet indulni még egy szálon hisz dühítő hogy ennyi pénzt toljak más zsebébe és ezért dolgozzak…
hibamentes autó átnézve helyszínen utána szerelővel nem derült ki hogy baj van ,majd rá másfél héttel elfolyott az összes motor olaj,megzabálta a kocsi 8.22000 a javítása🤬Persze volt esze a teljes vételár egy részét ráírni a papírra én meg kfiizettem 700ezerrel többet amit ügyesen takargatott és se én se a tanúm nem vette észre csak itthon amikor már lerázott telefonon beszélve.
Probléma kiderülte alatt megkerestem természetesen se fizetni nem akar csak hazudozik válasz üzenetbe,ügyvéd általi felszólítást átvettém minden címen ,nem reagált úgyhogy én ma bejelentettem a NAV-nál adócsalással,hadd szenvedjenek ők is hátha elnyerik méltó büntetésüket!
Azontúl hogy tudom hogy naiv és veréb volt ezt azt adásvételt illetően valakinek sikerült a T-Premium Car ellen fellépni érdemben?
hogy csináltátok?kérlek meséljetek!
Azgusztusi az adás-vétel,lehet még ezen felül tudok tudok lépni olyat amiből lesz bármi hasznom..
Savazást nem kérek,tudom hogy átvertek mert átlehetett de van ebből olyan ügy ami kiszállt úgyhigy 0-án legyen anyagilag?
"Mostantól kezdve nemcsak a céget, hanem az ügyvezetőt személyesen is be lehet perelni egy ki nem fizetett tartozás miatt. A változás a kft-k és a részvénytársaságok vezetőit érinti."