Keresés

Részletes keresés

1valaki Creative Commons License 2000.06.20 0 0 20
Nem érzem magam feljogosítva arra, hogy kiadjam a telefonszámát, de azt elárulom, hogy a TFP-ben hirdet fényképpel pf címmel. De csak ritkán látom a hirdetését. Gondolom sokan járnak úgy mint én, hogy utánna nem is akarnak keresni mást.
Sajnos ilyen hétvégék elég ritkán jönnek össze kb 2 havonta.
DeepBlue Creative Commons License 2000.06.20 0 0 19
30-at azert nem adok ki ezert egyszerre. 10x3-at igen. :) Az ar tenyleg olcso, En is meglepodtem. De vannak meg csodak. :)
Előzmény: 1valaki (16)
Miyagi Creative Commons License 2000.06.20 0 0 18
Telefonszámot kérek!
Köszönöm.

----

Mellesleg van az Őrs vezér terénél egy masszázszalon. www.extra.hu/massage, itt van telefonszám is.

3 lány van, 2 csúnya (ezeknél lehet meztelen masszázst, vagy szexet), a harmadik egész jól néz ki. Ez viszont bugyiban, melltartóban masszíroz, elvből. Pénzéret se vette le.
Masszőr tanfolyamot végzeett, tényleg érti a módját.
Elmész, zuhany, frissítő masszázs, utána áttérés erogén zónákra, kézzel befejezés, zuhany, kávé. Mindezt 60 percben 4 ezerért. Jól esett, próbáljátok ki.

Myg.

Előzmény: 1valaki (11)

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.20 0 0 17
Elmentem!!! Mármint a Kis Salétrom utcába egyik haverommal. Szerencsénkre nem voltak éppen zsaruk (egyébként miért nincsenek Mo-n bordélyházak?. Sokkal átláthatóbb lenne az egész rendszer, ha valakit keresnek, arról nem is beszélve, hogy neked sem kell görcsölnöd), hamar megegyeztünk, majd irány a "szoba". Mocskos, büdös kis luk volt, valami elképesztően lerobbant környéken. A csaj nagyon jól nézett ki, kb. 18-20 között, feszes cicikkel, borotvált puncival. Ez az egy volt pozitívuma a dolognak, a környezet és az "időlimit" (15 perc) nagyon lehangoló volt. Ha nem engedi az egész testét simogatni, azt hiszem nem sikerült volna elmennem :-)) Azt bevallottam neki, hogy ő az első, és úgy vettem észre, hogy ez jól esett neki :-)) Jó volt, hogy nem voltam egyedül, mert azért a félsz bennem volt (haverom az utcán várt meg, ha mégis lenyúlnák az értékeimet). Mint írtam nem volt egy elemelő élmény, de kezdetnek nem volt rossz, talán már határozottabban tudom a következőt kezdeményezni. A jövő héten kipróbálom az országút mellett, de ha tudtok olyat, ahol hosszabb időt lehet eltölteni kultúrált körülmények között, nagyon várom.
1valaki Creative Commons License 2000.06.19 0 0 16
A 3000-et meglepően olcsónak találom.
Én 5-10 ezerig szoktam fizetni attól függően, hogy meddig maradok. Egy teljes hétvégéért 30-at.
Ja és ajándékokat is szoktam venni persze nem drágákat de kedves dolgokat. És néha elmegyünk moziba, vacsorázni.
Előzmény: DeepBlue (13)
Tom_27 Creative Commons License 2000.06.18 0 0 15
Szevasztok!

Én iszonyatosan híjján vagyok a szabad időnek sajnos. Azért kérlek benneteket, hogy írjatok olyan címet (nekem magánba), ahol a neten megnézhetem egy „szolgáltatóház” választékát, vagy egy „független szolgáltató” ajánlatát. Ha nagyon nincs semmi, akkor elkezdem majd próba-szerencse alapon átnézni a Hirdetés és az Expressz megfelelő rovatait.

Netes hirdetési oldalakat megnéztem szinte mind, hajítófát sem érnek, úgyhogy ilyet ne írjatok (hacsak nincs nagyon jó tapasztalatotok vele).

A tanácsok (itt és és a HLV topicban is) igen hasznosak voltak.

A lányok eltünéséről annyit, hogy amíg voltak, nem féltem éjjel 2-kor sem végigmenni a Baross utcán (100-as számoktól a körútig), pedig 1-2 mm-es hajam volt. Most félek. Mire volt ez jó?!

Köszi előre is!

Tom

lhv-user Creative Commons License 2000.06.18 0 0 14
Érdekes a kérdés, de egy valamit fontosnak tartanék. Vagy inkább két valamit.
1. 20 éves korod előtt ne menj kurvákhoz!
2. ne ez legyen az első élményed, mert egy életre tönkremehetsz bele!
DeepBlue Creative Commons License 2000.06.17 0 0 13
Te mennyit fizetsz? En 3000-et.
Liby Creative Commons License 2000.06.17 0 0 12
Igen én is voltam egy ilyen helyen. Egy csodálatossan berendezett lakásban, a lány egyedül volt. Üdítővel kinált, jót dumcsiztunk előtte, utána. Nagyon kedves volt, és a szex is jó volt, ő is elment közben, nem az a na gyerünk dúr bele gyorsan lezavarjuk, hanem nyugodtan finoman élveztük egymás testét.

Liby

1valaki Creative Commons License 2000.06.17 0 0 11
Ja, én is ismerek ilyet. Fantasztikusan néz ki. Kávé, üdítő mindíg benne van az árban, soha nem kell sietni és mindenről lehet vele beszélgetni. Első alkalommal beleszerettem.
Előzmény: DeepBlue (10)
DeepBlue Creative Commons License 2000.06.17 0 0 10
En kb. 3 vagy 4 alkalommal voltam prostival. Utcarol lehetett felszedni oket es szobaztatohoz mentunk. Az eleg kiabrandito volt, mivel egyreszt az volt az erdekuk, hogy minel elobb vegezz, vagyis siettettek, masreszt mindenhol ment a tv. Es En valahogy nem birom, ha kefeles kozben a lany a hiradot nezi. :)

De most a baratom ajanlott egy lanyt, akivel tok jol el lehet beszelgetni, nem kell sietni, es majdnem olyan normalis szeretkezest lehet veghezvinni, mint egy "normalis" lannyal.

mulatt Creative Commons License 2000.06.16 0 0 9
Szinte minden kerületben, és nem is egyet. Jelenleg a Hirdetés c. újság a leg informatívabb. ha jól emlékszem a 33e rovat. Lassan talán elindul az lhv homepage is. Ha azt megvárod nem fog csalódás érni egy jópár szolgáltatónál.
Előzmény: Baley (7)
Endorfin Creative Commons License 2000.06.16 0 0 8
Libidó,
neked kevés az a rengeteg jótanács, amit a

Lányok, Házak, Vendégek

topicban olvas(hat)tál (volna) ?
:)

Endorfin

Előzmény: Törölt nick (-)
Baley Creative Commons License 2000.06.15 0 0 7
Sziasztok!!!

Lenne pár kérdésem:
Budapesten hol találok kurvákat, és kb mennyibe kerülnek a szolgáltatások, tud valaki kurvát ajánlani?

stockham Creative Commons License 2000.06.13 0 0 5
libido:

Te tudod, hogy kire hallgatsz. Azt azért nem hiszem, hogy a kurvák téged kirabolnak, de nem árt óvatosnak lenni.
Az utcán álló lányok távolról szemre valóban csinosnak tűnnek. A tisztálkodással már hanyagabbul állnak.
Továbbá ne lepődj meg azon, ha a melltartóját nem veszi le, hiszen az nincs benne az árban.

stockham

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.13 0 0 4
Kedves SP!
Nagyon köszönöm részletes leírásodat az "eseményről", hamarosan én is kipróbálom. Lakóhelyemtől 10 km-re fut az egyik egyszámjegyű főútunk, ahol rendszeresen kinn vannak a szemre nagyon is mutatós és fiatal lányok, sőt kifejezetten csinos is akad köztük. Egyiket már régóta nézegetem, de attól félek, ha beterel a sűrűbe akkor esetleg a bokorból előjöhet a stricije, aki elveheti a pénzemet (autómat), amit aztán nagyon kínos lenne otthon megmagyarázni. Vagy ettől annyira ne féljek? Azon is gondolkodtam, hogy valakivel meg kéne beszélni, hogy kísérjen el és a háttérben maradva várjon meg. Azt írtad: "Ezt a pillanatot később alaposan megbántam," Miért? Az esemény után majd azért figyelni fogok a kihajtásra, mielőtt az autón is nyoma maradna a kéjkirándulásnak :-))
Előzmény: Solar Plexus (3)
bubus Creative Commons License 2000.06.13 0 0 2
Libidó !

Halgass Stockhamra, a telefonos hirdetős kurvák és a kuplerájokban dolgozó lányok szolgáltatásait jobban megéri igénybe venni.
Az ár valamivel magasabb ( csak látszólag ), de rendezettebbek a körülmények, fürdés,ágy stb.
Több idő áll, rendekezésedre nem akarnak 20 perc alatt lerendezni.

Expressz, Hirdetés,TFP mind jó információ források.
Legjobb ha az elején tisztázod a költségeket.
Ha nem kedvezőek a feltételek, vagy a nem tetszik a lány hagyd ott van ezer másik.

üdv PinaBubus

Előzmény: stockham (1)
stockham Creative Commons License 2000.06.12 0 0 1
1. Veszel egy expreszt
2. kinézel egy szimpatikus hirdetést
3. elmész, megnézed a lányt.
4. ha tetszik, elmész vele. Ha nem, -> next hirdetés

túl sokat ne várj a dologtól, maradj anonim, lény oszinte. Ha kezdo vagy, megmondod.

üdv stockham

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.12 0 0 topiknyitó
Olyan topicot már sokat találtam, amelyik a témát filozófiai síkon ezerszer körbejárta, de olyat, ami a szolgáltatás igénybevételéhez adna gyakorlati tanácsot, még nem. Tehát a kérdés: hogyan kezdjünk neki. Pl. országúton autózva az út szélén áll a "szolgáltatást nyújtó", aki nekem, mint "szolgáltatást igénybevevőnek" megtetszik. Addig minden rendben, amíg megállok, de hogyan kell viselkedni, hogy ne szúrja ki rögtön, hogy kezdővel van dolga? Mik a veszélyei (nem a betegségekre gondolok)? Ki tud saját tapasztalatot megosztani?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!