Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
A tükörnélküli gépek elterjedésével újra divatba jöttek ezek a DSLR gépeken használhatatlan, de egyébként jó minőségű objektivek.
Adapterrel Sony, Olympus, Panasonic és más MILC gépeken fotózásra vagy videozásra is alkalmasak.
Nekem megért 190 ezret a United Camerától Bécsből ingyen szállítással :-) A baj az, hogy a TtArtisan kijött m42 menettel egy ugyanilyen tükrössel, ahogy korábban a Trioplannal és most a 1,5/75-ös Biotarral. Szóval akinek ez a képi világ kell, olcsóbban megkapja újonnan :-)
Azt valaki tudja, hogy a Minolta 250mm f5.6 objektívet miért kínálják többek között az ebay-en is 360.000Ft feletti áron? Néhány képet láttam vele, néhány fánkot rajzol a háttérbe, amit a Minolta 500mm f8.0 is tud 60.000Ft-ért, vagy egy MTO pláne rengeteget még olcsóbban? Tehát mitől hatszor jobb ez az objektív, mind más tükörobjektívek?
Eladó Minolta MC Macro Rokkor 1:3.5 50mm objektívem ajándék MD - Canon EF adapterrel
Külseje szép, kivéve egy kicsi ütődést a szűrő meneten. Fókusza vajpuhán jár. Optikailiag hibátlan, karc, gomba, pormentes.
Budapesten, Vecsésen kipróbálható, megvehető. A jelenlegi vázamon nincs vele végtelen (a bázistáv miatt), de ez engem nem zavart. Tükörnélküliekkel lesz.
Gyönyörű zold és lila bevonat, Minolta MD bajonett. Teljes zoom tartományban f3.8 a legnagyobb blende! Close focus funkció, ami a 2m közelpontból csinál 30cm közelpontot, így egyszerűbb macro felvételekre képes. Rekesz fókusz rendben működik, akadásmentesen tekerhető. 58mm szűrőmenettel rendelkezik, valamint mindkét kupakja meg van.
sn:22825359
ár:8.500Ft 8.000Ft
- Tokina RMC 80-200mm f4.5 Minolta MD
Mechanikailag rendben, lencsék is karcmentesek. Minolta MD bajonett. A szűrőmeneten van egy kis horpadás, működését nem befolyásolja, csak az árát
sn:7919627
ár: 4.990 Ft 4.000Ft
Foxpost ok, szállítási díj a vevőt terheli. Amennyiben mindkettőt viszed, állom a foxpost szállítást.
Wow, van ilyen is? A tesztképek alapján érdekes képeket lehet készíteni róla. Japánból értékesítik ennyiért, de csak egy egyszerű kis tükörobjektívnek tűnik. A Minolta A 500mm/f8.0-at 60.000Ft-ért is meg lehet venni.
A rekesz tökéletesen működik, fókusza puhán, finoman jár. Külsőleg hibátlan állapotú, nullához közelítő használati nyomokkal (tubuson tárolás, táska nyomai, frontlencsén nagyon kevés, képalkotást nem befolyásoló, apró karc). Gyakorlatilag sosem volt használva, ez meg is látszik rajta. Belseje ebből eredően tökéletesen por- és gombamentes, olyan, mint az új. A napellenző, illetve a fókuszgyűrű alatt is gyári, kopásmentes a festés. Ha autó lenne, azt mondanám, gyűjtői, veteránvizsgára való darab. Az árat hosszas eBay-es és netes kutakodás után lőttem be, hasonló állapotúakat nem sokat találtam...
Megtekintés, átvétel személyesen Budapesten lehetséges, nem postázom. Email.: itsmeindex KUKAC gmail PONT com (tárgyba írd be, hogy MINOLTA), telefon: +36 harmincas 290 82 nulla hat.