Egyszerűen nem bírok a fékkel mit kezdeni felújítottam mégis szar olyan mintha nem segítene a devander mert alig van fékhatás lehet még ilyet kapni valahol vagy valami kompatilis vele
Sziasztok szerintetek miért ferde a gépsárkány hátulja vagyis miért nem vízszintes olyan csálé keresem a hibát de még nem jöttem rá a féder nem törött mi lehet a baj?
Nagynehezen meglett a műszaki a fék még mindig szórakozott és még a főfék tartájából is kilőtt az olaj az első körből és nem tudom hogy miért a két alsó talpas is mozgolódott nemtudom azt is lehet hézagolni vagy inkább csere segítsetek ha nektek volt már ilyen problémátok
Menetközben rájöttem az új meg gyárilag szar azt mondták a szegediek hogy tegyem be a régit az új munkahengerbe új karmantyúkkal de nehéz szüles volt mert mindig visszapuhult
Egyáltalán ott kell állítani a fékpofák és a dob fala közötti távolságot mert nekem a dobon nincs lyuk mint a könyvben hogy ellenőrizzem mekkora a hézag
Üdv mindenkinek! A mai napon elnyomta a motorolajat a 320D,még hazajöttem vele de a kabin felöl tiszta olaj minden. Majd napvilág megkeresem a hibaforrását.
Lehet hogy a munkahenger fenékszelepe zár vagyis lassan visszaereszt mert működik csak sok váltásnál lassú próbáld meg a pedált visszáb állítani mert lehet nagyon ott van.
Tanácsot szeretnék kérni a 320D-vel kapcsolatban. A kuplung a gondja. Azt műveli hogy sűrű kuplungolás estén (pl. városban) egy idő után nem e enged vissza. Távolságibb utakon ez nem jelentkezik. Elég kényelmetlen egy városban úgy haladni hogy csak felezővel és max 3. fokozatban, nagyon óvatos gázadagolással tudsz csak menni, mert a nagyobb terhelésnél már csúszik- Azután egy parkolóban aláfekve az alsó munkahenger rudazatán állítgatni annyit, hogy a legkevesebb kuplungolással, akár váltórecsegés árán is hazaérjek. Otthon nagyjából beállítom, hogy jó legyen, de legközelebb ebben a szituációban ugyan így viselkedik. Mi lehet a baja? Hogy javíthatnám meg?
Sziasztok fasza lett a difim egy esti szerelés után de lenne egy fontos kérdésem még a váltóba és osztóműbe speckó csapágyak vannak vagy egyszerű csapágyboltba megvásárolhatók mert kotyogna a kihajtások és megeszi a szimeringet ezért feszt tölteni kell az olajat a váltóba
Sziasztok arós társak első difim önállósult kiakadt a biztosító fül és önmaga állította a kúpcsapágyat a bal kihajtás felől úgyhogy generálozás van jelenleg van valami trükje a hézagolásnak mert ha felrakom az oldaldeknit mindent takar most.A kérdés az hogy mindig vissza kell bontogatnon a deknit a megfelelő összefekvés ellenörzéséhez vagy féloldali tengely rögzítéssel nyitva belehet állítani a megfelelő futást?
Olajteknőm nincs, de az alváz jó hátsó hiddal elsőfutóművekkel összekötőkkel kormányművel rugókkal még meg van fedett helyen tárolva ha még esetleg szükség lenne rá.