Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sport és hobby célú légpukkancs topik. Ilyen fegyverekkel élő állatra a -magyar törvények szerint- tilos lőni. Aki ilyesmit propagál, a MM szerinti törlést-tiltást kapja.
Köszönöm a segítő hozzászólásodat. Legalább valaki válaszolt, értelmesen ;-)
Melyik lenne az a min. puska távcsővel, amire még azt mondanád, egy jó sörözés után, hogy "üsse kő, asszem ez jó puska, hejj te puska, puska vagy".
Használtan is néztem, láttam egy Artemis Gr1250w . 177cal(4. 5mm) + Boshile 3-9x40-es távcső, úgymond erősebb puskát 110 000 Ft körül.
A Crosman-t azért néztem, mert ez szerepel a leírásban:
"A fegyver ereje beépített gázrugóval 20-24J közt mozog, ami természetesen nagyban függ a használt lövedéktől is, míg jelen állapotában természetesen egy 7.5J tudású spirálrugóval kerül magyarországi forgalomba. A gázrugó a szett tartalma. "
Nekem 5.5mmben az Elko Red Magnum 25-30 méterre 1cm belül van és szinte az összes fegyverem szereti. 4.5mmben az Elko Xtrem és Golden vált be. Tényleg szűk csoportokat lehet velük lőni. Nem egy JSB vagy H&N de egész pontosak és majdnem minden fegyveremmel elfogadható, cserébe olcsó és Magyar. Innen szoktam venni: https://www.elko.hu/olommentes-lovedek-kategoria-2.html
Nagyon jó a Simply, én 10 és 15 méterre lőlapozok vele évek óta, abszolút bevált. 20 méterig korrekt a szórása, a fölött már inkább plinkerezni jó - de nem is 20+ méterre van kitalálva.
Ha nem a rombolás a cél, akkor a felejtős kategória...
Az occó, piaci sima ólom ötvözet kategória is különb ettől, ha 20-25 m felett pontosan akarsz vele lőni. Ha funfactorra játszol, akkor van orosz, robbanós lövedék is. Az durran is, csattan is, stb....
azt kérdezném hogy ha viszek légpuskát a lőfegyvervizsgáló kft-hez akkor azonnal elvégzik a 7,5j vizsgálatot? mennyit kell várni? ha sokat, van jó napszak amikor keveset kell várni? ha 3-4db-ot viszek akkor más a rendszer?
szoktak azon szórakozni hogy pl nincs tele a tartály csak félig? van valami ami miatt megtagadják a vizsgálatot (nyilván nem arról beszélek hogy a puska ránézésre veszélyes vagy hibás)?
A Walther LG 55-ös puskámban szeretném kicserélni az első irányzékban lévő fém betétet műanyagra. Az irányzék átmérője 16 mm, a kapható betétek pedig mind 18 mm-esek. Ezért csak úgy tudnám megoldani a cserét, hogy az egész irányzékot kicserélem. Viszont nem találok olyan első irányzékot, aminek a rögzítő sínje 9 mm-es. Mert a Walther csövén ilyen távolság van marva.
Szerintetek létezik M18-as első irányzék 9 mm-es rögzítéssel?