Minden, ami amerikai vasút. Társaságok, vonalak, gőzösök, dízelek, kocsik, még amerikai stílusú modellezés is, meg amit föl sem soroltam, szóval minden...
Tolj két monitort egymás mellé :-) (ha a géped és a Windowsod tud kettőt kezelni. Nálam a cursort áthúzom egyik monitorról a másikra, és egy széles kép átlóg a másik monitorra.)
Ja, nem baj, otthon megnézem újra széles monitoron. Ez a benti gép 0 Ft-os hulladékokból van összerakva, de netezni jó, nem költenék rá. Ha netán tönkremegy a monitor, még van két ilyenem otthon... szóval egyhamar nem lesz itt széles moncsi...:)
Köszönöm. Sajnálom a nehézséget, de így hasonlítanak az írásaim egy jól tördelhető papírmagazinra. Válts széles monitorra! :-))
Az a mínuszoló szanaszét szórja több topikban is, válogatás nélkül. Saját véleményt még sehová sem írt. A modok is azt javasolják, hogy ne foglalkozzunk vele.
Amtrak azonnal hatállyal kivonta az összes Bombardier gyártmányú Horizon kocsiját,korrózió miatt. Jó néhány járat kevesebb kocsival vagy egyáltalán nem közlekedik.
Vasúti tehervagonokat, később konténert szállító mélytengeri hajók.
Érdekes és sikeres vállalkozás, a vasutak azzal támadták meg, hogy vasúti kocsikat szállít, mégis a vasútinál alacsonyabb, tengeri szállítási tarifát alkalmaz, de ezt kivédte, végül csak a konténerek terjedése ölte meg ezt a vasúti kocsi szálítást.
Én nem tudok róla, hogy lett volna olyan hely, ahol reklámozták a honlapodat. Személy szerint régebb óta ismerem az oldaladat, szóval többször rá szoktam nézni, plusz itt a fórumon szoktam látni, hogy mikor van új téma.
Köszönöm. Szerencsére mások is így gondolják, ez még nagyobb kedvet ad az íráshoz.
Ha már szóba került: a szokásos, hosszú idejű napi 60-70-es honlapomra kattintás szám a Hoosac-alagút megjelenése után felpattant 160-170-re, és azóta is ott van (tegnap 177 volt). Tudsz/tudtok olyan helyet, ahol reklámozták a honlapom?
(Hasonló felugrás volt, amikor az amerikai vasút Nagy Gazdasági Válság alatti működéséről írtam, akkor napi 2-300 kattintásszámra ugrott fel, de az gondolom a sok magyar válságjeleket kereső volt.)