"Én, hour nick ünnepélyesen kijelentem, hogy az Index Fórum valamennyi moderátora nemcsak szakmailag és emberileg kifogástalanul végzi a munkáját, hanem minden intézkedésüket én is meghoztam volna a helyükben. Bárcsak a világon mindenki olyan jó és igazságos volna, mint a moderátorok!"
Kérlek, kicsit körültekintőbben ítélkezz. Akkor, ott a topikon még csak a cicára reagáltam, nem is vettem észre, és nem is olvastam, miket törültetek.
Várom az indoklást.
A nyitó kép mire bizonyíték? Aztán ugyanattól a névtől 12., 15., 36. ?
Aztán Boszorkánykavics 43-62. több kép is kérdőjeles az ilyen értelmezés szerint. Ha az enyémet törlöd, tessék végiggyomlálni. Ami TÍZ évig nem volt gond.
"Szeretem a könyv illatát, a könyvtárak, könyvtárszobák meghitt nyugalmát."
Ellentmondok a döntésnek. Vagy végigmehettek; nagyon sok hangulatos, könyvillatú képet tettem be, esetleg még könyves- vagy újságosbodét is, könyvesboltot, utcai könyvtárolókat, könyvbuszt. Kérem ezeknek is pontos értelmezését... akkor már.
Nagyon elszomorít, hogy modik bedőlnek ilyen törlés kérésnek. Az is szomorú, hogy az írásban kevéssé ismert már a ; (pontosvessző) használata és értelmezése. Az indító törölte magát, nem kérdezhetjük meg. Nem tudom úgy értelmezni, hogy csak könyvtárak és könyvtárszobák képei legyenek.
Én is szeretem a könyvtárak hangulatát. És mindent, ami könyvvel kapcsolatos. Ez nem mond ellent és nem zárja ki a másikat. Meg lehet nézni a KUCKÓ szó értelmezését, stb.
Ha marad a törlés, kérek pontos indoklást. A modiknál csak nem lehet, remélem, olvasás-értelmezési hiba.
Kérném a "1:43-as Autók Fóruma" topikból a 2280-as hozzászólás, valamint a "Minden ami - Modell, Makett és Játékautó" topikból a 2750-es hozzászólások törlését. Modell eladásra/vételre utaló leírás szerepel a topikleírásban, mindkét csoportban.