Keresés

Részletes keresés

Pemirx Creative Commons License 4 napja 0 0 994

Orbánc ellen elég, ha rendesen tisztálkodsz.

Az baktérium.

Előzmény: szivecske01 (974)
Pemirx Creative Commons License 5 napja 0 0 993

Megkeresve az ancestry.com-on Bill és Melinda Gates adatlapját olvasható, hogy Afrikában a Gateseket

megnyúvasztották a polio vakcinával beoltott és az amiatt meghalt gyerekek szülei.

Magam is beszéltem egyik szülővel.

Azt már rég felfedezték orvosok, hogy nem léteznek vírusok.

https://fr.wikipedia.org/wiki/Royal_Rife

A Rockefeller gyógyszergyártó üzletét rontotta volna ezért elintézték őt is.

Pemirx Creative Commons License 5 napja 0 0 992

A polio vakcina terve

Pemirx Creative Commons License 2024.10.26 0 0 991

Ursula vd Leyen őskomcsi-utód minapi beszédében az oltásokba vetett bizalom növelése érdekében fontosnak tartotta ezt nyilvánosságra hozni.

A modern oltásokban Bill Clinton óta tudják, hogy az egész emberi genomnak, géneknek mi a szerepe.

Van olyan komponens, amitől a beoltott gyorsabban öregszik és nem valószínű, hogy 20-25 éves kort megéri.

A DARPA hydrogel nevű anyag nagyon megdrágítja az azt tartalmazó oltásokat: ezzel teremtik meg az élőlény kapcsolatát az 5G

mobilhálózattal. Minden beoltott ember telefonszámmal való elérhetőséget kap, amin keresztül az ilyet tartalmazó

oltása távolról lecserélhető arra amire az orvosa akarja.

A pozsonyi egyetemi kutatóknak sikerült elpusztult szarvasbogár izmait "megtáncoltatni", zombibogarat csináltak belőle.

Ez is a mai mesterséges intelligencia találmánya.

A hydrogelt használják az önreparáló telefonképernyők készítésére, Oroszország már korábban szabadalmaztatta.

Pemirx Creative Commons License 2024.10.26 0 0 990

Monika Visnevszki szerint ha az oltás nem működik, akkor mindenkit beoltva szabad országban élhetünk,

Pemirx Creative Commons License 2024.10.25 0 0 989

A HPV human papiloma oltás SV40-ből indult és lényegében kéretlen eutanáziára sikeredett.

Robert F. Kennedy már pereli a Mercket.

Pemirx Creative Commons License 2024.10.23 0 0 988

Az ex-BlackRock-vezető Ed Dowd megdöbbentő elemzést tesz közzé, amely szerint a COVID-19 vakcinák világszerte több millió halálesetet és fogyatékosságot okoztak.

A WHO megerősítette ezt is.

Pemirx Creative Commons License 2024.10.10 0 0 987

Szlovákia az mRNS vakcinák betiltását fontolgatja

Szlovákia egészségügyi minisztere, Zuzana Dolinková lemondott, mivel a kormány támogatta egy neves oltásellenes szakértő jelentését, amely az mRNS-vakcinákkal történő oltások leállítását javasolja. A jelentés, amelyet Peter Kotlár kormánymegbízott  terjesztett elő, az mRNS-vakcinák betiltását, valamint a világméretű pandémiáról szóló egyezmény és az Egészségügyi Világszervezet aktualizált szabályainak aláírásának megtagadását javasolja.

Bár az mRNS-vakcinák teljes betiltása valószínűtlen, mivel az Európai Gyógyszerügynökségnél bejegyezték őket, a szlovák kormány dönthet úgy, hogy nem fedezi költségeiket az állami egészségbiztosításon keresztül, ahogyan azt Kotlár úr jelentése javasolja. Ez ténylegesen korlátozná az mRNS vakcinákhoz, például a Pfizer-BioNTech Comirnatyjához és a Moderna Spikevaxához való hozzáférést.

(Reuters)

Pemirx Creative Commons License 2024.09.23 0 0 986

Mi más lenne, mint figyelemfelkeltés?

Pemirx Creative Commons License 2024.09.22 0 0 985

Miért nem veszed meg?

Úgy tudom jövőre sok emberen ki akarják próbálni, mRNS

Előzmény: atp (980)
Pemirx Creative Commons License 2024.09.22 0 0 984

Ezüstkolloid segít  a candida ellen.

Előzmény: szivecske01 (970)
Pemirx Creative Commons License 2024.09.18 0 0 983

Az szerintem inkább hit kédése, hogy orbánc ellen véd-e egy kemikália.

Aki szeret érdekes időkben harcolni, annak ez a legjobb módja az élet szépségeinek a megtapasztalására

Előzmény: szivecske01 (974)
Pemirx Creative Commons License 2024.09.18 0 0 982

Ma már bluetooth antenna is kerül az oltásokba

cikk https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10131711/

Spy der Man Creative Commons License 2023.10.02 0 1 981
atp Creative Commons License 2015.09.10 0 0 980

Aki kéri az ingyenes HPV vakcinát, de mégsem adatja be a gyerekének (akármilyen okból) elkérhetné az orvosától. Én megvenném...

kheiron Creative Commons License 2015.06.09 0 0 979

Inkább egy genetikai tanácsadásra, illetve génvizsgálatra vidd el a gyerekeidet az ismerten örökletes betegségeik miatt.

Előzmény: nagytniki (976)
Eleon Nóra Creative Commons License 2015.04.13 -1 0 978

A lisztérzékenység öröklődik. Köze nincs az oltáshoz, egyikhez sem. Érdemes kivizsgáltatni az egész családot. A diabétesz szintén. A felmenőktől jön. 

Egyébként meg, a kötelező védőoltásokat a gyerekorvosnak be kell adnia. Nem fogja rád bízni. Amit rád bízhat, az a választott oltások sorozata. És ez így van jól. Oltásoktól sem diabétesz sem gluténérzékenység nem alakul ki. 

Glavingojn Creative Commons License 2015.04.12 0 0 977

Talán korábban kellett volna a gyereket megvizsgálni. Abból, hogy bizonyos események egymás után következnek be, nem következik, hogy ok-okozati összefüggés van köztük.

nagytniki Creative Commons License 2014.04.29 0 0 976

Kedves Esősnap!

Keresek egy nem elvakult gyermekorvost, aki "rám bízza" a döntést az oltások kapcsán...

Egyik kisfiam most 5 és fél éves, a 15 hós oltása után pár héttel diagnosztizáltak nála 1-es típusú diabéteszt, majd a köv. oltás után a lisztérzékenységet is.... A kisebbik fiam lassan 4 éves, de már fél éve nála is diagnosztizálták a coeliákiát, ami már régóta fennállhatott nála, csak most derült rá fény...

Ha megfordulsz még ezen oldalon, légyszi válaszolj, s akkor adok e-mail címet!

köszi a segítséget!

Niki

Előzmény: esosnap (927)
szivecske01 Creative Commons License 2014.02.05 -1 0 974

Jó lenne ha feltalálnák az orbánc /Erysipelas/ elleni védőoltást is, vagy valami olyat amely streptococcusoktól védene. Kegyetlen egy betegség!

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.18 0 0 973

Mostanában igen komoly észérveket hoznek fel ORVOSOK a védőoltások illetve kötelező jellegük ellen.Érdemes lenne orvosszakmai nyilt őszinte vitát rendezni erről !

W_B Creative Commons License 2013.02.06 0 0 972
szivecske01 Creative Commons License 2012.07.26 0 1 970

Félelmetes ahogy az ember halad elöre a korával mindig ujabb és ujabb beavatkozások jönnek szóba. Tényleg kegyetlen. A szerencsésebbje meg dicsekedik 65 évesen hogy mindig jól van. Ismerek én hetven felettit is aki egészséges. Ehhez is szerencse kell  meg jo immunrendszer, hogy az ember keveset találkozzon eü problémákkal.Nem lehetett semmi a lumbálás meg a csontvelövétel. Néha azon csodálkozom, kedves betegtársaim hogyan birják ezeket a dolgokat. Meg lehet ezeket szokni? Már a candida ellen is találhatnának valami csodaszert ami véd hogy ne jöjjön vissza.

Előzmény: msz67 (949)
szivecske01 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 969

nem semmi amit egyeseknek el kell sznvedni. Minden tiszteletem a Tied. És akkor még a fogorvoslátogatásokról itt nincs is szó. Az egyik legnagyobb félelmem a fogorvosoknál  jön elö. Az Influenza oltásrol meg annyit, hogy én is direkt kértem, mert féltem a betegségektöl hiányzástól láztol és ugyanugy pont abban az évben bele kellett esni. Sajna néha semmit nem ér,, de viszont jópénzért eladják az oltóanyagot. Ha két féle ellen oltanak biztos hogy a harmadik féle talál meg.Volt egyik évben egy nagy hisztéria a Madárinfluenzával kapcsolaatban. Minden évben az emberekbe sulykolják a félelmet. Megyünk oltásra mint az örültek, ha itt az influenzaszezon azzal együtt hogy oltás volt sikerül összeszedni sokszor. Minden oltottnak és oltatlannak nagyon jó egészséget kivánok! 

Előzmény: msz67 (964)
szivecske01 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 968

Hallott e valaki a Gynevacról? Állitólag Candidára is jó lenne?

gynomed Creative Commons License 2012.07.07 0 0 967

jelentkezz! Rég láttunk!!! Ha transzplantálnak sajnos megint oltanak, mert a donor immunrendszerével fgsz élni, és mielött kiengednek, bár már ott tartanál egy nagy oltást kapsz, csak ugy mehetsz emberek közé. Ha oltásra vársz majd, akkor örülj, mert tulélted.és kiengedhetö állapotban vagy, addig is nagyon vigyázz magadra.

Előzmény: msz67 (964)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.28 0 0 966
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.25 0 0 965
msz67 Creative Commons License 2012.05.01 0 0 964

Valahogy felnöttem  nekem is sok oltást adtak biztos bömbülhettem picikoromban,  nem emlékszem a csecsemökori oltásokra, de az iskoláskoriakra már igen,kergetöztek velem, r lefogtak amikor szurtak nem néztem oda. Mostanában is kaptam egy csomot, mindig elfordulok,Régen nem foglalkoztak vele hogy agykárosito, belénk nyomték kötelezöen, remélem a felnöttkoriak nem okoznak kárt,valami tüdögyulladás ellenit meg agyhártygyulladás ellenit adtak meg még valamit mostanéban.A lépmütüt miatt számithatk rá egész életem során. Minden évben infliuenza oltást kapok, nagyon szigoruan vette anyám már régota, pedig hogy örültem amikor az utolso kötelezót kaptam, akkor még nem sejtettem hogy még sok lesz.Eddig megusztam talán a nagyobb károsodást, de a fájdalmat a kellemetlenséget nem. nagyon kellemetlen tud lenni meg utána is amikor fáj a helye napokig.

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.30 0 0 963

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!