Sziasztok! A telefonomon a híváslistából eltűntek az aplikációkból (messenger, botim) indított vagy fogadott hívások, miközben a normál telefonhívások ott maradnak a listában. Teszteltem, nagyjából 24 órán belül eltűntek. Találkozott már valaki hasonlóval? Ha igen, mi az oka? Hogyan lehet ezeket visszahozni? Készülék: iphone 13 mini, IOS 17.6.1 Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
iPhone 14 Pro Max kerül eladó sorba. Végig tokban hordott, de a műanyag tokok miatt a szélei kopottak picit, a kijelzőt öngyógyuló hydrogél fólia védi. Most 1,5 éves. Mennyit érhet?
Az előzmény óratokok mellett eladósorba került egy Apple iPhone 12 mini 64 GB okostelefon, kék színben.
A készülék az anno újként vásárlástól kezdve egy tulajdonosnál volt használatban; kisebb karcolások vannak az előlapon, és a hátlap egyik sarkán, ettől eltekintve szép állapotban van (lásd a képeket).
A készülék kártyafüggetlen, tökéletesen működik, az akkumulátor kapacitása 83%.
Eredeti dobozában, eredeti tartozékaival, és egy újszerű szilikon védőtokot adok hozzá ajándékba.
to choose I prefer android because it has many features. I choose apkbine to use android applications. I don't know if the iPhone app will release more features in the future.
amikor telefonon létrehoztam az ID-t gmaillel, akkor az utolsó lépéskor azt irta ki a telefon, hogy kis időbe telik a létrehozása, vagy valami ilyesmi. Ezután eltelt több óra és próbáltam belépni laptopon és telefonon is, de nem sikerült.
Azóta csináltam outlookos cimmel egy Apple ID-t és simán ment minden.
Úgy emlékszem, ha telefonon hozod létre, akkor külön belépni már nem kell, regisztrálja a készüléket, és használatra kész. A telefonon kijelentkeztél valamiért?
Telefonon lett lértehozva az Apple ID, de sem a számitogépen , sem a telefonon (amin létrehoztam) nem enged belépni a gmailes címmel. SIM kártya benne van a telefonban.
Szia! A Gmail-es cím nem gond, nekem is olyan van. Hol hoztad létre: számítógépen, vagy iPhone-on? Azt írod, számítógépen belépve írja ezt. Telefonon megadva nem fogadja el? A telefonban van kártya?
Nem teljesen iPhone-ról van szó. Airtag-gel kapcsolatban lenne kérdésem. Ahogy keresem a webshopokban (szlovákiaiakban), 2 típusszámmal is hoz eredményeket: MX542ZM/A és MX542ZY/A. Az előbbi valamivel olcsóbb, kb 10€-val szinte minden webshopban, valahol mindkét verzió elérhető.
Nem lehet, hogy a Mac-en POP3 fiókként van beállítva a levelezés?
Csak mert az pont ezt csinálja, az olvasottakat leszívja a szerverről. Az SMTP mail fiók esetén marad meg a másolat a szerveren és akkor látja a telefon is.
Esetleg: A Beállítások/Mail/Fiókok-nál az adott fiók beállításai között ha van olyan hogy Napi szinkron : 1 hónap (vagy x hét), ott át kell állítani Nincs korlátra, és mutatja a régi leveleket