Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Mint érdekesség jó volt. Kérdés, hogy mennyire volt pontos, mert azért egy ilyen nagy tokmányt rotálva megforgatni, az eléggé rázós dolog. Szerintem a forgókéses megoldás jobb, variálhatóbb, és termelékenyebb.
Erre szoktam mondani, hogy: "Amikor te még csak csengettél, én már rég bicikliztem!" ;-)
A Paul Horn GmbH szerszámaival tengelyirányú előtolást alkalmazva szögletes kontúrok is kialakíthatóak esztergagépeken. Ezzel az eljárással akár sokszögű formák is létrehozhatóak. A munkadarab és a szerszám tengelyei egymáshoz képest eltolva állnak, és meghatározott sebességaránnyal forognak. Az eljárás és a hozzá kapcsolódó szerszámok külső és belső megmunkálásra egyaránt alkalmasak.
A közeledő névnapom alkalmával főztem egy kis rendhagyó vargányás-harcsafiléből készült hallét. Elég rendhagyó, bár készül gombás hallé, és nagyon finom lett! Lehet, hogy ennek folyománya a következő kérdés:-)
Ez egy leegyszerűsített videó. A négyszögletű lyuk fúrót próbáltam. Maga a kés nem drága, de maga a tok, amiben kalamol, az igen. Tákoltunk egyet a kipróbáláshoz, működik úgy is...